لیست اختراعات با مالکیت
محمود نوروزي
4 عدد
در بخاري هاي گازسوز خانگي عامل حركت گازهاي داغ احتراقي به سمت دودكش و همچنين تامين بخشي از هواي احتراق، مكش ناشي از نيروي شناوري مي باشد. با توجه به پائين بودن نرخ انتقال حرارت در اين نوع از جريان هاي طبيعي، در اين اختراع به بهينه سازي اثر پديده تحريك لايه مرزي با استفاده از مانع خارجي بر افزايش نرخ انتقال حرارت و افت فشار جريان پرداخته شده است. براي محاسبه توزيع دما، غلظت گونه هاي شيميائي حاصل از احتراق و نرخ انتقال حرارت، يك مدل سه بعدي از يك بخاري رايج، شامل تنوره، محفظه تعديل، جدار خارجي و دودكش توليد شده و پس از شبكه بندي محيط حل، معادلات بقاي جرم، مومنتوم، انرژي، گونه هاي شيميائي و تابش در جريان آشفته با استفاده از روش حجم هاي محدود حل شده اند. همچنين جهت محاسبه ترمهاي آشفتگي از مدل RNG k-و براي اعمال اثرات توربولنسي بر نرخ واكنش هاي شيميائي از مدل تابع احتمال چگالي (PDF) استفاده شده است. به منظور ارزيابي دقت حل عددي، توزيع دما روي سطوح خارجي بخاري و نقاط قابل دسترس تنوره در شرايط آزمايشگاهي، اندازه گيري شده و با نتايج عددي مقايسه شده است. به منظور تحريك لايه مرزي دو مانع با مقطع مثلث در مسير جريان محصولات احتراق داخل تنوره قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهد در اثر جت سيال ايجاد شده بين موانع و جدار تنوره و گردابه هاي پشت موانع ضريب انتقال حرارت متوسط از 6/10 به 1/18 افزايش نشان مي دهد. همچنين كل انتقال حرارت از تنوره به محيط اطراف 6/13 درصد و راندمان بخاري 5/6 درصد نسبت به حالت بدون تحريك افزايش يافته است.
عنوان اختراع : فرآيند بكارگيري ضايعات آلومينيوم در تهيه آلكواكسيدهاي آلومينيوم و بكارگيري برخي از آن¬ها در تهيه بستر معدني كاتاليستي نانو بوهميت افزايش نگراني هاي زيست محيطي، پيشرفت فرآيندهاي شيمي سبز و گاهي عدم انجام واكنش بدون كاتاليزگر، از ديدگاه صنعتي، و همچنين قيمت بالاي مواد اوليه و محدود بودن منابع آن¬ها، از ديدگاه اقتصادي، بكارگيري كاتاليزگرها را ضروري نموده است. از سوي ديگر، كاتاليزگرهاي ناهمگن در مقايسه با نوع همگن خود، سبب كارايي بهتر شده و با صاف كردن، به راحتي مي¬توان كاتاليزگر را از مخلوط واكنش جدا كرده، دوباره مورد استفاده قرار داد. براي تهيه¬ي كاتاليزگرهاي ناهمگن، كاتاليزگر همگن را روي بستر جامد يا تكيه¬گاه قرار مي¬دهند. اين بسترهاي جامد مي¬توانند پليمرهاي آلي يا بسترهاي معدني باشند. پليمرهاي معدني به سبب داشتن عناصر معدني در اسكلت اصلي خود از يكسري برتري-هاي ويژه (مانند پايداري حرارتي بالا و تخريب نشدن در مقابل نور ماوراء بنفش) نسبت به پليمرهاي آلي برخوردارند. بوهميت از جمله بسترهاي معدني پركاربرد در كاتاليزگرهاي بر پايه¬ي آلومينا است كه به سبب دارا بودن گروه¬هاي هيدروكسيل سطحي فراوان و منظم و نيز مساحت سطح بالا و اندازه ذرات ريز يك بستر كاتاليستي بسيار مناسب مي¬باشد. همچنين بوهميت خود، به عنوان كاتاليزگر در واكنش¬هاي بسته شدن حلقه نيز بكار گرفته مي¬شود. براي تهيه¬ي اين بستر معدني كاتاليستي، ابتدا آلكواكسيدهاي آلومينيوم به روشي جديد با استفاده از ضايعات آلومينيوم تهيه گرديد. سپس، از آبكافت آن¬ها به روش ابداعي هيدروترمال-سل-ژل نانو بوهميت تهيه شد.
امروزه نياز جوامع به آب سالم و بهداشتي روز به روز در حال افزايش است با توجه به اينكه انتقال آب به نقاط شهري و روستايي توسط لوله انجام مي شود همواره به دلايل مختلف از قبيل خوردگي فرسودگي و آسيب در مواقعي كه نياز به رفع نشتي و يا اصلاح و بازسازي لوله ها باشد به ناچار بايستي جريان آب قطع شده و قسمت آسيب ديده جوشكاري ترميم و يا تعويض شود. بديهي است كه قطع آب تبعات اجتماعي سياسي و بحران زا در پي داشته و در نهايت موجب نارضايتي مردم و نهديد سلامت جامعه مي گردد.
موارد یافت شده: 4