لیست اختراعات با مالکیت
مرتضي كريمي
12 عدد
تعيين ساختار سه بعدي كمپلكس هاي پروتئيني يكي از مشكلات اساسي در صنايع بيوتكنولوژي و دارويي مي باشد. زيرا علي رغم پيشرفته هاي انجام شده، بيان چندين زير واحد بصورت همزمان بسيار سخت است. در اين اختراع يك روش سريع و ارزان ارائه شده است. در اين روش از اطلاعات تكاملي و توالي اسيد آمينه اي پروتئين استفاده مي شود. اولين مرحله اين فرايند شامل پيدا كردن الگو هاي ساختاري و نحوه توزيع دوميني مي باشد. سپس براي هر توالي پروتئين 10000 مدل ساخته مي شود و بهترين مدل انتخاب شده در طي شبيه سازي مولكولي از لحاظ انرژي بهينه مي شود. در نهايت نحوه تداخل زيرواحد ها با استفاده از روشهاي docking پروتئين – پروتئين بدست مي آيد. ساختار حاصل از اين فرايند در طراحي تركيبات مهاركننده تداخل پروتئين – پروتئين كاربرد دارد و همچنين مي توان با به دست آوردن ساختار سه بعدي كمپلكس هاي پروتئيني ، زيرواحد هاي حياتي را مهندسي كرد. با به دست آوردن ساختار پروتئين هاي دخيل در بيماريهاي مختلف مانند سرطان مي توان تركيبات دارويي جديدي را طراحي كرد.
خلاصه پس از و نصب و اماده سازي دستگاه هاي ورودي و خروجي مربوطه به مبدل حرارتي را نصب نموده و دستگاه را روشن ميكنيم و مراحل مربوطه به جرم گيري و شستشوي مبدل حرارتي را توسط دستگاه انجام مي دهيم لازم به ذكر است در روش استفاده از دستگاه كاربر با هيچ يك از عوامل شستشوي مبدل حرارتي هوا اسيد و اب در تماس مستقيم نيست . نصب و را ه اندازي دستگاه ابتدا با توجه به علائم درج شده بر روي دستگاه ورودي و خروجي ها را طبق توضيحات نصب رانموده و پس از اطمينان از اتصال ورودي و خروخي ها دستگاه را به برق وصل مي كنيم بايد هنگام اتصال به برق پاور دستگاه روشن مي شود. LED پاور نشان دهنده اطمينان از جريان برق در دستگاه مي باشد كليد اصلي دستگاه را از حالت 0 به 1 برده تا روشن شود ورودي و خروجي دستگاه را به مبدل حرارتي متصل ميكنيم سپس مراحل شستشوي را انجام مي دهيم . 1 تخليه اب درون مبدل شير 1و 4 را باز كرده كليد ATRرا فشار مي دهيم كليد ATRلحظه اي بوده و براي فعال بودنش بايد ان را نگه داشت 2 جرمگيري و شستشوي مبدل با اسيد شير 2و 3 را باز كرده كليدACID PUMP يا ACID PUMEP TIMER را فشار مي دهيم كليد ACID PUMEP TIMER براي تعيين نمودن مدت زمان شستشو مي باشد كه داراي هشدار صوتي براي اتمام كار مي باشد و ACID PUMEP TIMER توسط كليدSETING TIMER و دو كليد UP-DOWNتعيين ميگردد 3 تخليه اسيد درون مبدل به مخزن شير 1و 3 را باز ميكنيم كليدART را فشار مي دهيم 4 شستشوي مبدل به وسيله اب شير 1 و 4 را باز ميكنيم كليدWATER را فشار مي دهيم لحظه بوده و براي فعال بودنش بايد ان را نگه داشت WATER 5 تخليه اب درون مبدل شير 1و 4 را باز ميكنيم AIR را فشار مي دهيم در مرحله 4و5 نحوه باز بودن شيرها مشابه است پس نياز به بستن دوباره شيرها در مرحله 4 لازم نيست لازم به ذكر است در مراحل 1-2-3 بايد شير هاي باز شده پس از اتمام هر مرحله بسته شوند شستشوي دستگاه 1 تخليه اسيد غير قابل استفاده درون مخزن اسيد غير قابلاستفاده اسيدي چند بار مصرف شده در شستشوي مبدل است كه خاصيت خود را از دست داده و قابل استفاده مجدد نمي باشد شير 2 و4 را باز ميكنيم كليد WATER را فشار مي دهيم تا مخزن دستگاه كاملا تخليه شود 2 شستشوي مخزن دستگاه به وسيله اب شير 1و 2 را باز ميكنيم كليد WATER را فشار مي دهيم تا مخزن دستگاه توسط اب پر شود 3 مجددا مرحله 1 شستشوي دستگاه را انجام مي دهيم تا اب درون مخزن تخليه شود كليه مراحل فوق الذكر در كليد HELP دستگاه امده است كه در حين انجام مراحل مي توان ان را فعال نموده و از ان كمك گرفت .
موتور الكترومغناطيسي در واقع نسل جديدي از موتورها مي باشد كه مبتني بر نظريه اي نوين در موتورها است. در اين موتور انرژي الكتريكي ورودي به انرژي مغناطيسي و سپس به انرژي مكانيكي خروجي موتور تبديل مي شود. روش كار از لحاظ تئوري نسبتا ساده و قابل درك مي باشد. عملكرد موتور بر مبناي جذب و دفع قطبهاي مغناطيسي مي باشد كه قطبهاي همنام همديگر را دفع مي كنند و قطبهاي غير همنام همديگر را جذب مي كنند. در اين موتور از انرژي جذب و دفع آهنرباي دائم و آهنرباي الكتريكي (بدون هسته) براي توليد انرژي مكانيكي استفاده شده است.
ما موفق به طراحي يك سيستم با عنوان كنترل اتوماتيك و ديجيتال پمپ كولر آبي شده ايم كه در اين طرح ما ابتدا از طريق شير برقي آب شهري را بر روي پوشال ها مي ريزيم و پس از پر شدن مخزن كولر شير خاموش و پمپ روشن مي شود و آب را به مخزني كه در بالاي كولر تعبيه كرده ايم انتقال مي يابد كه اين كار بين مخزن بالا و پايين تا زمان تمام شدن آب در مخزن هاي كولر تكرار مي شود همچنين عمل فرمان قطع و وصل پمپ و شير برقي از طريق سنسورهاي مطلوب مكانيكي صورت مي گيرد. تمامي اين اقدامات به صورت اتوماتيك و ديجيتالي انجام مي شود. اين طرح درواقع ارتقاعي در سيستم آبرساني كولر آبي است به گونه اي كه كنترل پمپ كولر از حالت دستي به حالت اتوماتيك و ديجيتالي تغيير كرده و همچنين تعدادي ساعت كار كرد پمپ كولر كاهش مي يابد كه اين عمل باعث كاهش برق مصرفي مي گردد و همچنين كار پمپ به همراه كار موتور كولر مي شود كه اين عمل نيز به صورت هوشمند صورت مي گردد.
در اين مورد ما موفق به طراحي شيرهاي آب شده ايم كه به صورت ديجيتال كنترل مي شود به گونه اي كه فرمان قطع و وصل آن به وسيله سنسورهاي كه بر روي بدنه هاي آن تعبيه شده به برد ديجيتالي كه مدار آ« را طبق موارد نياز طراحي كرده ايم انتقال مي يابد و سپس برد ديجيتال نيز با اين فرمان عمل قطع و وصل و يا كم و زياد كردن آب گرم و سرد را با استفاده از موتور استپ (چرخش اين موتور) انجام مي شود.
طي دوره هاي متمادي تاكنون يكي از مشكل ترين كارها در امر كشاورزي، بارگيري محصولات در مزارع جهت انتقال به انبار يا بازار بوده است و چون بيشترين حجم برداشت محصول مربوط به بسته هاي ايجاد شده در مزارع، از جمله بسته هاي علوفه و كيسه هاي حاوي محصولاتي مثل سيب زميني است، لذا كشاورزان بدليل عدم وجود دستگاهي كه توان بارگيري اين بسته ها را در شرايط زمين هاي كشاورزي داشته باشند مجبور هستند تا به وسيله ابزارآلات سنتي همچون چهاردنده و نردبان عمل بارگيري اين محصولات را انجام دهند. بنابراين اينجانبان تصميم به ساخت دستگاهي با ويژگي هاي وزن پايين و كارايي بالا نموديم تا اين بخش از چرخه كشاورزي را از سنتي به صنعتئ تبديل نمائيم.
موارد یافت شده: 12