لیست اختراعات با مالکیت
مرتضي نظري ندوشن
4 عدد
ميلهي فشارنده قفل شونده (ICN) ميلهاي استوانهاي شكل است كه داراي سوراخهايي در طول خود است. در قسمت پروگزيمال آن شياري طولي وجود دارد و در درون كانال ميله رزوهكاري انجام شده است. در قسمت ديستال ICN دو سوراخ دايرهاي عرضي وجود دارد. ICN به كمك دو پيچ خودرو در قسمت ديستال استخوان تثبيت ميشود. پس از آن پيچ خودروي ديگري در درون شيار طولي ICN در قسمت پروگزيمال قرار گرفته و ميله را به استخوان متصل ميكند. قطعه فشارنده شامل سه قسمت است كه بر روي هم سوار ميشوند. هنگامي كه قطعه فشارنده در درون كانال ICN قرار ميگيرد با پيچ شدن پيچ تنظيم، قطعه فشارنده در راستاي كانال حركت ميكند. هرچه پيچ تنظيم به سمت پايين حركت كند قطعات استخوان به هم نزديكتر ميشوند. در نهايت پس از آنكه شكاف شكستگي بسته شد ميتوان با پيچاندن بيشتر پيچ تنظيم قسمت الاستيك را فشرده كرد. با اين كار يك فشار ثابت، پايدار و قابل اندازهگيري بر روي جز الاستيك ايجاد شده كه از طريق پيچ خودرو به استخوان منتقل ميشود و باعث فشردگي استخوان ميگردد.
آفت يك بيماري شايع در دهان است كه ضايعات دردناك نكروتيك در مخاط دهان، زبان و لثه به بار مي آورد. يكي از مشكلات اصلي اين بيماري نبود درمان قطعي براي بهبود آن است. به همين دليل بيمار در طول دوره بيماري درد زيادي را تحمل ميكند. داروي موضعي جهت درمان آفت دهاني براي درمان انواع آفتهاي مينور، ماژور و آفتهاي شبه تبخال مورد استفاده قرار ميگيرد. با تركيب 88% فنول در پايه پروپيلن گلايكل (PG) به همراه %01/0 بتامتازون داروي درمان آفت موضعي به دست ميآيد. با استفاده از اين دارو ميتوان با سوزاندن بستر آفت با كمك كوتر شيميايي از واكنش هاي ايمونولوژيك موجود جلوگيري كرد. همچنين وجود كورتيكواستروئيد باعث كاهش التهاب، تخفيف واكنشهاي ايمني بدن ميشود. با تبديل زخم آفتي به يك زخم دهاني معمولي بدون التهاب، اين زخم ظرف چند ساعت تا يك روز بهبود پيدا ميكند و ظرف مدت چند دقيقه علائم آفت از بين مي رود و بيمار به صورت عادي به روند روزانه خود باز ميگردد. اين دارو هيچ نوع جوشگاهي به جا نمي گذارد.
اكسواسكلتون ها وسايلي بيومكاترونيكي هستند كه توسط يك كاربر پوشيده مي شوند و توانايي هاي فيزيكي فرد پوشنده را افزايش مي دهند. اين افزايش عملكرد مي تواند شامل افزايش ظرفيت بار قابل حمل، مصرف متابوليكي كمتر و دويدن با سرعت بيشتر يا در مسافت هاي طولاني تر باشد. " اكسواسكلتون پايين تنه ي بدون موتور با 12درجه ي آزادي براي كمك به راه رفتن و حمل بار" با هدف كمك به راه رفتن و حمل بار، با كاهش ميزان خستگي كاربر طراحي شده است. اين اكسواسكلتون داراي6 درجه ي آزادي در هر پا و در مجموع داراي 12 درجه ي آزادي است. طول اتصالات اين سيستم مطابق با ابعاد آنتروپومتريك بدن انسان طراحي شده است. طراحي اين اكسواسكلتون به گونه ااي است كه نه تنها مزاحمتي را در حركت طبيعي بدن ايجاد نمي كند، بلكه خودش توانايي ايجاد حركت طبيعي مفاصل پايين تنه در هنگام راه رفتن را دارد. اين حركت بدون استفاده از موتور خارجي و تنها با استفاده از نيروي عضلاني توليدي توسط دست خود كاربر و اعمال آن به دو اهرم در قسمت بالاتنه ايجاد مي شود. نيروي اعمالي به اهرم، به بادامك هاي تعبيه شده در پشت سيستم منتقل شده و با حركت آنها، الگوي حركت طبيعي راه رفتن در مفاصل پايين تنه (مفاصل هيپ و زانو) ايجاد مي شود.
بعد از آلزايمر، پاركينسون شايعترين بيماري تحليل رونده مغز به حساب ميآيد. پاركينسون يك بيماري مزمن و تدريجا پيشرونده است كه در آن سلولهاي ترشحكننده دوپامين در جسم سياه مغز كاهش مي يابند و در اثر كمبود دوپامين حركات بدن مختل مي شود. لرزش دستها و سر معمولا بيش از بقيه علايم بروز ميكنند و باعث خجالت و گوشه گيري شخص ميشود. كارهايي مثل تكه كردن غذا، لباس پوشيدن، اصلاح و استحمام وقت زيادي از بيمار ميگيرد. “دستگاه كاهنده لرزش جهت استفاده بيماران پاركينسون" جهت كنترل لرزش دست بيماران مبتلا به پاركينسون مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دستگاه در واقع لرزهگير است كه در مقابل لرزش بدن از خود مقاومت نشان ميدهد. اين دستگاه قابل استفاده براي تمامي بيماران مبتلا به پاركينسون ميباشد. با به كارگيري اين دستگاه فشارهاي روحي ناشي از عدم توانايي بيماران مبتلا به پاركينسون كاهش مييابد. اين امر باعث بهبودي وضعيت رواني اين بيماران در دراز مدت ميشود. اين مهم به كمك يك سيستم لرزه گير در درون ابزار غذاخوري اين بيماران به دست ميآيد.
موارد یافت شده: 4