لیست اختراعات با مالکیت
مركز تحقيقات محيط زيست
3 عدد
اين نمونه بردار بطوركلي داراي سه بخش ميكانيكي، الكتريكي و الكترونيكي ميباشد. بخش ميكانيكي عمل ورود نمونه به قسمت ورودي را به عهده دارد و شرايطي را فراهم ميكند كه نمونه در هر بار جمع آوري در مسير قابل برداشت قرار گرفته و توسط بخشهاي ديگر به داخل ظروف موجود انتقال يابد. محفظه ورودي نقش بسيار مهمي در دريافت نمونه دارد. اين قسمت بايستي بتواند دقيقاً در همان زماني كه عمليات برداشت ميخواهد انجام گيرد مسير جريان را باز نمايد. اين بخش از يك قسمت فلزي ساخته ميشود و خود داراي بخش هاي: بدنه، درب، شير يكطرفه ورودي، ورودي هوا، ورودي نمونه و خروجي نمونه است. بخش الكتريكي شرايط انتقال نمونه را از طريق شيرهاي برقي در مسير ممكن ميسازد و شرايط نگهداري نمونه را با كنترل دماي مناسب فراهم ميآورد. بخش الكترونيكي تمامي دستورهاي كنترلي در خود داشته و از بخش هاي متعددي تشكيل خواهد شد. با قرار گرفتن اين اجزاء امكان برداشت نمونه هاي متناسب با جريان، متناسب با زمان و نمونه برداري دستي ممكن مي باشد.
براي استفاده از مواد مختلف به عنوان جاذب صدا جهت كنترل آلودگي صوتي در محيط و صنعت ضروري است خصوصيات آكوستيكي مواد تعيين شود. به منظور اندازه گيري اين خصوصيات از لوله امپدانس استفاده مي گردد. لوله مورد نظر به شكل استوانه بوده و از چهار قسمت جايگاه منبع صوت (A)، لوله منبع (B)، نگه دارنده نمونه (C) و لوله دريافت كننده (D) تشكيل شده است. قطر لوله 3 سانتي متر، طول كلي 2/157سانتي متر، ضخامت لوله برابر با 5/0 سانتي متر، فاصله بين هر دو مركز ميكروفن 25/2 سانتي متر، فاصله نزديكترين مركز ميكروفن تا لبه نگه دارنده نمونه در لوله منبع (M3C) 2/2 سانتي متر و فاصله نزديكترين مركز ميكروفن در لوله دريافت كننده تا ابتداي لبه جايگاه نمونه (M4C) 5/11 سانتي متر مي باشد. همچنين لوله داراي شش موقعيت ميكروفن بوده و از ميكروفن هاي يك دوم اينچ استفاده مي گردد. اين سيستم با استفاده از روش تابع انتقال، خصوصيات آكوستيكي مواد شامل ضريب جذب، افت انتقال، ضريب بازتاب، امپدانس، مقاومت صوتي و ساير پارامترهاي مربوط به امپدانس صوتي و همچنين تاثير مواردي از قبيل ضخامت و چگالي ماده و وجود لايه هوا اطراف نمونه را در گستره اي از باند فركانسي اندازه گيري مي نمايد.
ستون نانو مگنتيك از يك ستون پلكسي گلاس و دو مگنت تشكيل شده و جهت تصفيه آب و فاضلاب مورد استفاده قرار ميگيرد. در ستون نانوذرات مگنتيك بر روي الياف فلزي ضد زنگ كريستاله شده و تماس آنها با آلايندهها به خوبي صورت ميگيرد. بعد از حذف آلايندهها و كامل شدن ظرفيت نانوذرات ميتوان آنها را از ستون خارج نمود و بازيابي كرد. اين ستون باعث جلوگيري از ورود نانوذرات مگنتيك به محيط زيست شده و با بازيابي نانوذرات، هزينههاي بالاي ناشي از آنها را كاهش ميدهد.
موارد یافت شده: 3