لیست اختراعات با مالکیت
مسعود باغستاني
4 عدد
اين اختراع يك جيره غذايي كامل روزانه در شرايط بحراني و اضطراري است كه از مواد طبيعي تهيه شده است و داراي ماندگاري زياد مي باشد. اين جيره تامين كننده انرژي پروتئين كربوهيدرات چربي ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز روزانه فرد است. مواد تركيب شده در اين جيره آرد گندم ، ارده ، سويا، پودر آب پنير ، سير ، آويشن و خرما و جلبك كلرلاولگاريس مي باشد كه با نسبت هاي متناسب با هم تركيب شدند.
اين اختراع دردسته نيازهاي انساني/مواد غذايي قرار گرفته است.اين روزها استفاده از افزودني هاي غير سنتتيك و طبيعي خصوصا رنگ هايي كه در فرآيندهاي غذايي مورد استفاده قرار ميگيرند پررنگ شده است و از آنجايي كه رنگ هاي خوراكي سنتتيك داراي مشكلات متعددي به لحاظ ايمني غذايي مي باشند استفاده از تركيبات رنگي طبيعي همچون بتانين و كوركومين مي تواند علاوه بر مرتفع ساختن نيازهاي ايمني، ويژگي هايي همچون خاصيت آنتي اكسيداني به ماده غذايي كه در آن از اين دست رنگ ها استفاده شده ايجاد كند. . اين اختراع قابليت توليد رنگ خوراكي طبيعي از ميوه ها، ضايعات مواد اوليه در كارخانجات صنايع غذايي و برخي گياهان بومي (با محتواي رنگي بالا) را داراست. همچنين طي توليد رنگ توسط اين دستگاه مقادير قابل توجهي بيواتانول و DDGS نيز توليد خواهد شد. اين دستگاه شامل 1-مخزن شستشو 2-هموژنايزر 3-مخزن اختلاط با مخمر 4-سانتريفيوژ 5-مخازن تخمير 6-مخزن هيدروليز 8-دستگاه تقطير جزء به جزء(و مخازن ساير مراحل بدست آوري اتانول) 9-دستگاه خشك كن پاششي 10- دستگاه گاما استريليزاسيون مي باشد. كه مخزن شستشو به هموژنايزر، هموژنايزر به مخزن اختلاط، مخزن اختلاط به مخازن تخمير، مخزن تخمير به سانتريفيوژ، مخزن سانتريفيوژ متصل مي باشد. سوپرناتانت استخراج شده از سانتريفيوژ به خشك كن پاششي انتقال داده شده و پس از گاما استريليزاسيون محصول نهايي يعني رنگ خوراكي طبيعي آماده استفاده است. باقيمانده مواد سانتريفيوژ شده نيز وارد مخزن هيدروليز شده، كه مخزن هيدروليز در ارتباط با مخرن تخمير، و مخزن تخمير در ارتباط با دستگاه تقطير، و دستگاه تقطير در ارتباط با ساير مخازن جهت خالص سازي و آب زدايي اتانول است. همچنين DDGS بعنوان محصول فرعي توليد اتانول بدست مي آيد.
خلاصه¬اي از توصيف اختراع طراحي و ساخت فتوبايوراكتور توليد استريل جلبك دوناليلا براي مصارف پزشكي، دارويي و غذايي اين اختراع كه در دسته نيازهاي انساني و مواد غذايي طبقه¬¬بندي مي¬شود شامل ٤ مخزن ورودي؛ محيط كشت (medium)؛ مخزن CO2 محلول؛ و مخزن تغليظ است كه جريان در همه آنها بصورت هوشمند برقرار مي¬باشد(توسط پيچ¬هاي ديجيتال)؛ محتويات داخل مخزن تغذيه مخلوط شده وارد لوله مي¬شود و از سوي ديگر از لوله خارج و وارد مخزن تغليظ مي¬شود كه در اين مخزن يك خروجي به سمت مخزن ورودي (اوليه) و يك مخزن به سمت خارج از سيستم براي استحصال جلبك تغليظي است. مزيت ديگر آن بدست آوردن فرمول جديدي از محيط كشت به نام G16 و نيز استفاده از بهترين نسبت عوامل مؤثر بر رشد آن نظير نور و pH است.
طراحي و ساخت فتوبايوراكتور هوشمند توليد استريل جلبك اسپيرولينا براي مصارف پزشكي، دارويي غذايي. اين اختراع كه در دسته نيازهاي انساني و مواد غذايي طبقه بندي مي شود شامل 4 مخزن ورودي، محيط كشت (medium)، مخزن CO2 محلول و مخزن تغليظ است كه جريان در همه آن ها به صرت هوشمند برقرار مي باشد (توسط پيچ هاي ديجيتال) محتويات داخل مخزن تغذيه mix شده وارد لوله مي شود و از سوي ديگر از لوله خارج و وارد مخزن تغليظ مي شود كه در اين مخزن يك خروجي به سمت مخزن ورودي (اوليه) و يك مخزن به سمت خارج از سيستم براي استحصال جلبك تغليظي است. مزيت ديگر آن به دست آوردن فرمول جديدي از محيط كشت به نام G؟ و نيز استفاد از بهترينت نسبت عوامل موثر بر رشد آن نظير نور و pH است.
موارد یافت شده: 4