لیست اختراعات با مالکیت مسعود هنرور
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/10/26
مالک/مالکان: آقاي مسعود هنرور
تاریخ ثبت: 1394/02/23
خلاصه اختراع:

روش اندازه گيري بتائين در شكر و مشتقات آن براي اندازه گيري بتائين در شكر بايد از روش اسپكترو فوتومتري استفاده كرد. براي آماده نمودن نمونه روش هاي متفاوتي وجود دارد كه هر كدام مزايا و معايبي دارند. در روشهاي فعلي كه از جريان هوا ويا اشعه Infrared استفاده مي شود امكان وجود غبار و يا تغيير ساختار مولكولي وجود دارد. وليكن استفاده از انكوباتورهاي ميكروبيولوژيك كه محفظه هواي آن مجهز به فيلتر مي باشد و دماي آن كاملا قابل كنترل است از اتفاقات فوق جلوگيري ميكند. در روشهايي كه تا كنون استفاده شده است زمان سانتريفوژ در حد 30 ثانيه بوده كه اين زمان براي شكل گيري كريستال يداين كافي نبوده و كريستال يا شكل نمي گيرد و يا ميزان آن انقدر اندك است كه قابل استفاده نيست.افزايش زمان سانتريفوژ بين5-3 دقيقه مي تواند اين مشكل را منتفي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/23
مالک/مالکان: آقای مسعود هنرور
تاریخ ثبت: 1397/05/27
مخترع/مخترعان: مسعود هنرور
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر آسانسور متحرك افقي جهت حمل مصالح است كه مربوط به انجام عمليات حمل و نقل، زير بخش نگهداري و حمل مواد در صنعت ساختمان سازي مي باشد. آسانسور حمل مصالح متحرك اختراعي به سادگي امكان انتقال مصالح و ماشين آلات تا ظرفيت 5 تن و با عملكردي سريع در پروژه هاي طبقاتي مرتفع كه داراي تاور كرين هستند امكان پذير ميكند. براي نصب دستگاه نيازي به تخريب بتن سقف و يا جوشكاري نياز نيست و تنها توسط مهره ماسوره هاي فوقاني به سقف مهار مي گردد.اين دستگاه پس از پايان فعاليت كاري قابل انتقال به بخش ديگري از ساختمان و يا طبقه اي ديگر مي باشد.چون دستگاه حدود ۵ متر از طبقه خارج ميشود به سادگي بار در وسط و داخل آن قرار مي گيرد و نيازي به نزديك شدن بيش از حد تاور كرين به ساختمان نمي باشد و براحتي تا حدود 5 تن بار را جابجا ميكند. اين اختراع داراي سرعت و راحتي در نصب، بارگيري و تخليه ،ايمني بالا و مكانيزم ساده استفاده ميباشد.آسانسور متحرك حمل مصالح در ساختمان هاي در حال ساخت مرتفع و با مساحت بالا استفاده ميشود .

تاریخ ثبت: 1398/08/25
خلاصه اختراع:

شكرخام يكي از فرآورده هاي اصلي و مهم كارخانجات توليد شكر از نيشكر است. اهميت شكر خام نيشكري (شكرخام) تا جايي است كه آن را به عنوان يكي از عمده ترين مواد اوليه توليد قند و شكر در جهان مي شناسند. از آنجايي كه فصل برداشت چغندر قند از مزارع(به مدت 4 تا 6 ماه از اواخر شهريورماه) كوتاه است، لذا در ساير فصل ها، كارخانه هاي توليد شكر از چغندر قند مايل هستند كه نسبت به تصفيه شكر خام توليدي ساير كارخانه هايي كه از ماده اوليه نيشكر استفاده مي كنند، اقدام كنند. يكي از نكات مهم در تشخيص كيفيت شكر خام و شكرسفيد ، مشخص نمودن نحوه توزيع اندازه ذرات كريستال هاي آنها است. رايج ترين روش به اين منظور بكارگيري الك هاي مختلف در ابعاد و مش بندي هاي متفاوت است كه به نوبه خود داري مزايا و معايبي است. از مزاياي اين روش رايج، به كارگيري سهل و عدم نياز به تجهيزات فني خاص و تخصص را مي توان نام برد. از معايب اين روش هم مي توان به زمان بر بودن و همچنين عدم امكان تعيين ساير خصوصيات ظاهري كريستال ها اشاره نمود. پردازش تصوير ديجيتال شاخه‌اي از دانش رايانه است كه با پردازش تصاوير ديجيتالي توليد شده بوسيله دوربين ديجيتال و يا پويشگر، سر و كار دارد. اتوماسيون، كنترل دقيق، سهولت و سرعت در انجام كار و تكرار پذير بودن مزايايي هستند كه همواره سبب شده اند كه كنترل فرآيند هاي صنعتي و علمي به سمت استفاده از بينايي ماشين و پردازش تصاوير گرايش پيدا كند. صنعت غذا نيز از اين امر سود برده و در سال هاي اخير جزو 10 صنعتي است كه بالاترين استفاده را از روش هاي پردازش تصوير برده است. از سوي ديگر، پويشگر همواره به عنوان يك وسيله ارزان قيمت براي توليد تصاوير ديجيتال مورد توجه بوده است. عدم وجود پرسپكتيو در تصوير خروجي و دقت نسبتا بالاي اين وسيله باعث شده كه به عنوان يك ابزار سنجش مورد استفاده قرار گيرد. در اين اختراع با كمك پويشگر، سامانه اي طراحي شده كه مي تواند به عنوان سنجشگر خصوصيات ظاهري كريستال هاي شكرخام و همچنين شكرسفيد در كارخانه ها و مراكز تحقيقاتي مورد استفاده قرار گيرد.

موارد یافت شده: 3