لیست اختراعات با مالکیت مصطفي جلال
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1389/01/09
تاریخ ثبت: 1389/03/05
خلاصه اختراع:

طراحي سازه هاي مقاوم در برابر زلزله همواره به عنوان اصلي ترين هدف مهندسي زلزله مطرح بوده است. روش هاي فراواني در طي دو قرن اخير براي راحتي ساختمان هاي ضد زلزله توسط مهندسان ارائه شده است. مدرن ترين اين روش ها جداسازي ارتعاش يا جداسازي لرزه اي نام دارد. در اين شيوه تلاش مي گردد به جاي مهار نيروي زلزله درون اسكلت بنا، از انتقال نيروي زلزله به سازه جلوگيري شود. اما نكته اينست كه در اين روش تنها از انتقال درصدي از نيروي زلزله به سازه جلوگيري مي گردد و اين عمل توسط وسايلي به نام جداساز انجام مي شود. اما در پي هاي دوطبقه تقريبا هيچ قسمتي از نيروي زلزله به سازه منتقل نمي گردد و عملا جداسازي صد درصد انجام مي گيرد. طراحي سازه هايي با پي هاي دو طبقه مي تواند به طور كامل ساختمان ها را در برابر زلزله ايمن سازد.

تاریخ ثبت: 1389/03/05
خلاصه اختراع:

در شرايط اب و هوايي گرم جنوب شرق كشور و در كوير ايران هنگامي كه طوفان شن شروع مي شود نماي ساختمان و رنگ آميزي هاي صورت گرفته بر اثر شدت برخورد ذرات شن و سايش ايجاد شده از هم مي پاشد و رفته رفته از بين مي رود. ذرات شن در سرعت بالا با برخورد به سطوح باعث سايش و در نتيجه تخريب مي شوند. طي تجربيات علمي و عملي كه در طي چندين سال براي اين موضوع مورد بررسي قرار گرفت بهترين روش مقرون به صرفه با هزينه كم و كيفيت بالا استفاده از روش ابداعي جديد مي باشد كه هم از لحاظ قيمت و صرفه و هم كيفيت و دوام و زيبايي مقرون به صرفه مي باشد. در كوير ايران و بيابان هاي گرم و خشك جنوب شرق كشور كه دماي هوا به بيش از 60 درجه سانتيگراد در تابستان ها مي رسد و توام با طوفان هاي شن با سرعت بالا مي باشد و اين سرعت به 120 كيلومتر در ساعت مي رسد. ساخت ساختمان هاي با دوام و با نماي زيبا و رنگي كه در مقابل حجمه اين طوفانهاي شن شديد، مقاومت كند از نتايج اين بررسي مي باشد. در اين روش رنگ ساختمان در مقابل نور شديد خورشيد از بين نمي رود و ماندگاري بالايي دراد و در اثر شن و ماسه با سرعت زياد نيز سائيده نشده و بين نمي رود. در اين روش ابداعي به راحتي مي توان به ساختمان ها نماي رنگي داد و ساختمان را به هر رنگ دلخواه رنگ آميزي نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/09/16
مالک/مالکان: مصطفي جلال
تاریخ ثبت: 1388/09/18
مخترع/مخترعان: مصطفي جلال
خلاصه اختراع:

نوآوري و اختراع حاضر با عنوان بتن خشك (بتن از پيش مخلوط شده يا بسته بندي شده) كه نوآوري صنعتي و بسيار پر كاربردي در مهندسي عمران و پروژه هاي ساختماني مي باشد به منظور هر چه بهتر و دقيق تر نمودن مشخصات فني - عملكردي بتن و در عين حال ساده سازي و آسان تر نمودن اجرا و نيز به حداقل رساندن مشكلات و دغدغه هاي نظارتي، مورد بررسي و تحقيق قرار گرفته و طراحي و ارائه شده است. در اين طرح جديد بتن نسبت به مواد متشكله بتن با توجه به نوع كاربرد آن به منظور ساخت عضو سازه اي مورد نظر مشخص شده و وجود و يا عدم وجود مواد افزودني ويژه و نيز نوع و مقدار آنها با توجه به كاربرد و نوع ساخت و ساز مورد نظر تعيين مي گردد و طرح بهينه دانه بندي مصالح با توجه به آيين نامه هاي معتبر ASTM(C387 , C928,C33) و ACI (211 و نيز كاربرد مورد نظر ارائه مي گردد. سپس اختلاط كليه اجزاء بجز اجزاء مايع اختلاط (شامل آب و روان كننده ها) يعني به صورت خشك انجام مي شود. سپس اين اجزاء از پيش مخلوط شده خشك به صورت كيسه هايي با وزن مشخص بسته بندي شده وبه محل ساخت حمل مي شوند. اطلاعات مربوط به نحوه توليد بتن تازه از بتن خشك به صورت واضح و ساده بر روي كيسه ها ذكر مي گردد. جهت توليد بتن تازه در محل تنها با اضافه نمودن آب (و در موارد خاص روان كننده ها) به اين بتن خشك ، مي توان به سرعت بتن تازه را توليد نمود. با اين طرح هزينه حمل و نقل مصالح تجهيزات مورد نياز فضاي مورد نياز در محل ساخت (خصوصا با توجه به مشكلات دپوي مصالح در ساختمان هاي داخل شهري) و نيز نيروي كارشناس و متخصص بتن و مشكلات مربوط به نظارت ساخت بتن به حداقل مي رسد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/12
مالک/مالکان: مصطفی جلالی نسب
تاریخ ثبت: 1388/05/04
مخترع/مخترعان: مصطفی جلالی نسب
خلاصه اختراع:

شناور تمام اتوماتیک

تاریخ اظهارنامه: 1403/02/04
تاریخ ثبت: 1403/08/23
خلاصه اختراع:

تحرك در سيستم هاي انتقال توان القايي پيشامدي محتمل و اجتناب ناپذير است كه باعث تغيير موقعيت نسبي سيم پيچ اوليه نسبت به سيم پيچ ثانويه مي شود. اين مسئله منجر به تغييرات ضريب تزويج متقابل سيستم شده و در نتيجه نقطه كار بهينه سيستم عوض شده و به دنبال آن توان خروجي (قابل انتقال به بار) و راندمان سيستم كاهش مي يابد. بنابراين ساختارهاي مدار بايد قابليت تحمل سيستم در برابر ناهم محوري را داشته باشند كه در صورت وقوع اين تغييرات، نقطه كار بهينه جديد را بيابند. اين اختراع با استفاده از شبكه هاي جبران ساز اوليه و ثانويه و انتخاب الگوي صحيح كليدزني بين يكسوساز و شبكه جبران ساز ثانويه چهار ناحيه عملياتي پايدار(P-k) ايجاد مي كند كه سيستم IPT پيشنهادي توانايي دستيابي همزمان راندمان و توان خروجي حداكثر يا نزديك به حداكثر در برابر محدوده وسيعي از تغييرات ضريب تزويج را دارد. ساختار پيشنهادي به ازاي 400 % تغييرات ضريب تزويج (0.1-0.4) نرخ نوسانات توان خروجي ساختار پيشنهادي تنها 3% است و بازده 80% الي 95% متغير است. اين سيستم براي IPT كه نياز به توان خروجي نسبتاٌ پايدار با تحرك بالا مي¬باشند مناسب هستند، در حالي كه بار DC نسبتاً ثابت است، مناسب است. سيستم IPT پيشنهادي نيازمند كنترل پيچيده، طراحي سيم پيچ اختصاصي و مدار كلمپ مورد نياز نيست.

موارد یافت شده: 5