لیست اختراعات با مالکیت مهدي مهاجري
14 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 14
تاریخ ثبت: 1388/10/29
خلاصه اختراع:

در اين اختراع نانو تيوب هاي دي اكسيد تيتانيوم با اكسيداسيون آندي ورق تيتانيوم تجاري توليد شده است. در اين آزمايش از محلول اتيلن گليكول با ؟؟؟؟ وزني آمونيوم فلورايد و 35؟؟ آب مقطر اسفاده شده است. ولتاژ در ابتدا 10 ولت بوده و به تدريج تا 100 ولت افزايش يافته است. نمونه به مدت 10 ساعت در ولتاژ ثابت 100 ولت بوده است. پس از انجام آزمايش نمونه با آب مقطر شسته شده و تصاوير SEM از سطح، انتها و سطح مقطع نمون ها گرفته شده است. تصاوير SEM نشان ميدهد طول نانو تيوب هاي به دست آمده 209 ميكرون است، قطر داخلي نانوتيوب ها 130 نانومتر و ضخات ديواره ي آنها 30 نانومتر است.

تاریخ ثبت: 1388/08/20
خلاصه اختراع:

در فرآيند توليد غشاء آلومينايي كه به صورت لايه اكسيدي با تخلخل هاي در ابعاد نانومتر در محدوده 10 تا 400 نانومتر با استفاده از روش الكتروشيميايي آندايزينگ انجام مي گيرد. يكي از مهمترين موانع جداسازي نانوغشاء توليدي از سطح بستر آلومينيومي كه اين غشاء بر روي آن ايجاد شده مي باشد. روش جداسازي تك مرحله اي با سرعت بالا براي توليد لايه اكسيدي نانوحفره تشكيل شده بر روي سطح آلومينيوم با استفاده از فرآيند الكتروشيميايي كه با انجام واكنش الكتروشيميايي مشابه فرايند الكتروپوليش در محيط الكتروليت مورد استفاده در الكترپليش انجام مي گيرد و طي زمان 5 ثانيه تا 5 دقيقه بسته به نوع الكتروليت، غشاء ايجاد شده از بستر آلومينيومي جدا مي شود. عمليات جدا شدن لايه سدي از بستر آلومينيومي و همچنين باز شدن انتهاي ستون هاي نانوحفرات در يك مرحله و همزمان انجا مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1388/07/19
خلاصه اختراع:

سالهاي اخير ايجاد نانو مواد اوليه و نانو ابزار براي به كارگيري در ماشين هاي با ابعاد نانو و همچنين بهبود كارايي ابزار آلات رايج دردر صنعت با انتقال خصوصيات ابعادي آنها به مقياس نانو از اهميت از اهميت ويژه اي برخوردار گشته است. آلومينياي آندي نانو حفره با توجه به خوصوصيات بسيار خوب در زمينه تحميل حرارتي و مقاومت در مقابل هاي محيط هاي خوردنه دارد و همچنين به علت پروسه توليد آسان و خواص سطحي ايده آل حفرات در كانون توجهات براي سنتز نانو ماد و كابردهاي متنوع ديگري در حوزه فناوري نانو قرار دارد. طراحي و ساخت پايلوت نانو نازل پايه آلومينيا از طريق كاهش ولتاژ پليه اس اسيد سولفريك به عنوان طرحي ايده آل جهت ايجاد نازل هاي در ابعاد نانو با استفاده از فرآيند آندايزينگ دو مرحله اي مي باشد. براي رسيدن به ابعاد بالاي 250 نانومتر 250 نانومتر از اسيد فسفريك يك عنوان الكتروليت استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1388/07/19
خلاصه اختراع:

آلوميناي آندي نانوحفره با توجه به خصوصيات بسيار خوب در زمينه تحمل حرارتي و مقامت در مقابل محيط هاي خورنده دارد و همچنين به علت پروسه توليد آسان و خواص سطحي ايده آل حفرات در كانون توجهات براي سنتز نانومواد و كاربردهاي متنوع ديگري در حوزه فناوري نانو قرار دارد. طراحي و ساخت پايلوت نانونازل پايه آلومينا از طريق كاهش ولتاژ پله اي اسيد فسفريك به عنوان طرحي ايده آل جهت ايجاد نازل هايي در ابعاد نانو با استفاده از فرآيند آندايزينگ دو مرحله اي مي باشد. براي رسيدن به ابعاد بالاي 250 نانومتر از اسيدفسفريك به عنوان الكتروليت استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

توليد غشاء هاي نانو كامپوزيتي حاوي سوپر اسيد جامد (KH2PO4) به عنوان الكتروليت پيل هاي سوختي هيدروژني، روش توليد غشاء با تعداد بالا حفرهاي و قطر بزرگ براي حفرها پروسه مراحل زير را در بر مي گيرد: 1- توليد يك بستر نازك با شكل سطحي مناسب بر روي ماده مورد نظر براي توليد محصول. 2- ايجاد فيلم نازك آلومينايي بااستفاده از روش توليد الكتروشيميايي بر روي بستر. 3- جداسازي بستر از فيلم آلومينايي. 4- خشك كردن و جداسازي شيميايي فيلم آلومينايي و باز كردن انتهاي حفره هاي فيلم نازك با استفاده روش شيميايي از سوپر اسيد جامد محلول فوق اشباع تهيه مي شود، و سپس غشاء آلومينايي را در محلول فوق اشباع قرار داده مي شود تا رسوب نمك در داخل حفرات تشيكل شود. سپس غشاء توليدي در هوا خشك مي شود.

تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

توليد غشاء هاي نانو كامپوزيتي حاوي سوپر اسيد جامد (KH2PO4) به عنوان الكتروليت پيل هاي سوختي متانولي، روش توليد غشاء با تعداد بالا حفرهاي و قططر بزرگ براي حفرها پروسه مراحل زير را در بر مي گيرد: 1- توليد يك بستر نازك با شكل سطحي مناسب بر روي ماده مورد نظر براي توليد محصول. 2- ايجاد فيلم نازك آلومينايي با استفاده از روش توليد الكتروشيميايي بر روي بستر. 3- جداسازي بستر از فيلم آلومينايي 4- خشك كردن و جداسازي شيميايي فيلم آلومينايي و باز كردن انتهاي حفره هاي فيلم نازك با استفاده روش شيميايي از سوپر اسيد جامد محلول فوق اشباع تهيه مي شود، و سپس غشاء آلومينايي را در محلول فوق اشباع قرار داده مي شود تا رسوب نمك در داخل حفرات تشكيل شود. سپس غشاء توليدي در هوا خشك مي شود.

تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

عشاهاي آنديك نانو حفره به خاطر اينكه رنجي در محدوده نانو دارد و همچنين داراي حفره هاي كاملا يكنواخت مي باشد اخيرا به شدت مورد توجه قرار گرفته است. مهم ترين و كليدي ترين مرحله توليد غشاء حل لايه آلومينيمي و لايه مانع جهت راه به دري غشاء مي باشد. در اين اختراع فرايند بهينه جهت از بين بردن لايه سدي (Barrier Layer) در غشاء هاي آلومينايي نانو حفره انجام گرفته است كه شامل مراحل زير است: 1- عمليات آماده سازي قبل از آندايز اول 2- آندايز اول 3- اكسيد برداري لايه آندايز مرحله اول 4- آندايز مرحله دوم 5- حل زمينه آلومينيمي 6- حل لايه سدي

تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

آندايزينگ يك فرايند الكترو شيمي است كه در طي اين عمليات يك لايه اكسيد آلومينيم متخلخل بر روي آلومينيم تشكيل مي شود. درون اين خلل و فرج ها يك سري رنگدانه ها قرار مي گيردو بدين ترتيب لايه آنديك رنگ مي شود در اين اختراع آندايز رنگي با استفاده از جوهر صنعتي انجام گرفته است كه شامل مراحل زير است: 1- عمليات آماده سازي قبل از آندايز 2- آندايزينگ 3- آندايز رنگي با استفاده از جوهر صنعتي

تاریخ ثبت: 1388/02/09
خلاصه اختراع:

يك ماده اسيد جامد به عنوان غشاء هدايت كنده پروتون در وسايل الكتروشيميايي استفاده مي شود. موادي كه با نام اسيد جامد شناخته مي شوند مي توانند به عنوان يك نوع از مواد با قابليت قبش پذيري شناخته شوند. يك بخش به عنوان جذب كنننده و بخش ديگر به عنوان دفع كننده كاربري دارد و يا مي توان گفت يك اتصال هادي و يك اتصال غيرهادي دارد. اتصال هدايت كننده در ساختار هدايت پروتون و هدايت الكترون را مي تواند انجام مي دهد. مواد اسيد جامد با فرمول شيميايي كلي MaHb(XOt)c ديده مي شوند. KH2PO4 به عنوان اسيد جامد مورد استفاده در پيل سوختي، با استفاده از روش شيميايي و همزمان رسوب سريع با استفاده از مواد آلي انجام مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1388/02/09
خلاصه اختراع:

توليد نانو غشاء آلومينايي با استفاده از آلومينيوم تجاري با خلوص 99 درصد براي استفاده به عنوان غشاء پيل سوختي، روش تليد غشاء با تعداد بالا حفرهاي و قطر بزرگ براي حفرها پروسه مراحل زير را در بر مي گيرد: 1. توليد يك بستر نازك با شكل سطحي مناسب بر روي ماده مورد نظر براي توليد محصول. 2. ايجاد فيلم نازك آلومينايي با استفاده از روش توليد الكتروشيمايي بر روي بستر. 3. جداسازي بستر از فيلم آلومينايي. 4. خشك كردن و جداسازي شيميايي فيلم آلومينايي و باز كردن انتهاي حفره هاي فيلم نازك با استفاده روش شيميايي.

موارد یافت شده: 14