لیست اختراعات با مالکیت مهين شفيعي درب آسيابي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1389/08/19
تاریخ ثبت: 1389/10/01
مخترع/مخترعان: رضا ذبيحي
خلاصه اختراع:

خلاصه به منظور ارائه مدل هايي براي جايگزيني آزمايش سيلابزني مغزه با تزريق آب، از تركيب سيستم هاي هوشمند و داده هاي حاصل از اين آزمايش استفاده شد. ابتدا داده ها مورد پيش پردازش قرار گرفت و نفوذپذيري اوليه سازند، حجم تزريق شده سيال، دما، اختلاف فشار، غلظت يون هاي كلسيم، استرانسيم و باريم در آب سازند و غلظت يون سولفات در آب تزريقي به عنوان پارامترهاي ورودي مدل ها در نظر گرفته شدند. سپس ساختار اصلي سيستم هوشمند بهينه شد. در نهايت به منظور بررسي كارايي مدل هاي با ساختار بهينه، ابتدا خروجي مدل هاي طراحي شده با داده هاي مربوط به مغزه هاي اوليه و سپس با داده هاي موبوط به مغزه هاي جديد در سيلابزني با آب مقايسه كرديدند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/19
تاریخ ثبت: 1389/10/01
مخترع/مخترعان: رحيم شادروانان
خلاصه اختراع:

خلاصه همان طور كه در شكل 1 مشاهده مي شود پس از پياده سازي شرايط عملياتي مورد نظر در داخل mini-loop اطلاعات مورد نياز براي مدلسازي (ميزان مصرف گاز در طي فرايند تشكيل بلورهاي هيدرات، دما، فشار، زمان و ...) با استفاده از سيستم خودكار جمع آوري داده استخراج شده و به عنوان ورودي مدل شبكه عصبي مصنوعي مورد استفاده قرار مي گيرند. پس از پيش پردازش داده ها و تعيين مقادير بهينه مربوط به تعداد لايه هاي مخفي و تعداد نرون ها در هر لايه و همچنين انتخاب تابع آموزش و تابع انتقال بهينه ، مدل سازي نهايي انجام مي شود. در نهايت كارايي مدل بهينه نهايي از طريق مقايسه نتايج آن با نتايج آزمايشگاهي مورد بررسي و ارزيابي قرار مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1393/08/10
خلاصه اختراع:

مخازن نفتي از نقطه نظر نوع سنگ به دو نوع سنگ كربناته و ماسه سنگ تقسيم مي شوند. در مخازن كربناته، سنگ مخزن عمدتاً به دليل انعطاف پذيري كم بر اثر فشار ناشي از عوامل تكتونيكي مي شكند و شكاف بر مي دارد. در اصطلاح به اين مخازن، مخازن شكافدار مي گويند. با توجه به آنكه مخازن نفتي ايران عمدتاً از نوع شكافدار مي باشند، انجام پروژه هاي تحقيقاتي در اين زمينه ضروري به نظر مي رسد. براي انجام آزمايش آشام بر روي نمونه هاي سنگ در دنيا از يك دستگاه شيشه اي بسيار ساده با نام ظرف آشام (كه تصوير آن در شكل 2 آمده است) استفاده مي شود. عدم كاربرد اين دستگاه در فشار بالا (به عنوان مثال در آزمايشات آشام توسط آب كربناته)، استفاده از آن را به فشار اتمسفر محدود كرده است. موضوعي كه اخيرا در دنيا به دليل مسائل زيست محيطي اهميت ويژه اي يافته، ذخيره سازي گاز دي اكسيد كربن در لايه هاي زيرين زمين (CCS) Carbon Capture and Sequestration مي باشد. با تزريق آب كربناته هم مي توان شرايط توليد بيشتر نفت را بهبود بخشيد و همچنين به اين مهم دست يافت. لذا طراحي و ساخت دستگاه جديد با هدف انجام آزمايشات آشام بر روي نمونه هاي سنگ در فشارهاي متوسط (تا 10 بار) و همچنين مطالعه ي مباحث مربوط به CCS صورت گرفته است. در اين دستگاه محفظه اي از جنس PMMA (ماده اي شفاف با انعطاف پذيري بالا) توسط يك پوشش فلزي و دو درپوش كه از بالا و پايين به پوشش فلزي متصل هستند مهار شده است و يك ظرف آشام معمولي به منظور انجام آزمايشات در آن قرار مي گيرد.

موارد یافت شده: 3