لیست اختراعات با مالکیت
ميثم بابايي
4 عدد
با استفاده از اين دستگاه غذا دهي در استخر هاي پرورش ماهي به صورت كاملا اتوماتيك انجام مي شود. nخلاصه توصيف عملكرد: در اين دستگاه عمل غذا دهي به صورت اتوماتيك و با گرفتن اطلاعات از كاربر و خود استخر انجام مي شود. به طوري دستگاه براي روشن شدن بايد اطلاعات مربوطه از جمله وزن متوسسط ماهي ها ، تعداد ماهي ها، نوع غذاي مصرفي، تعداد وعده هاي غذا دهي و ساعات كاري دستگاه را از كاربر بگيرد و بعد از علائم حياطي ماهي نمونه برداري كرده و در صورت مساعد بودن شرايط غذا دهي عمل غذا دهي را انجام دهد. اين دستگاه قادر است تمامي دستگاه هاي هوادهي و سيستم تزريق اكسيژن به آب را كنترل كند.
اين دستگاه از سه قسمت اساسي آب,برق و گاز تشكيل شده است كه براي هر واحد توانايي ها و قابليت هاي خاصي در نظر گرفته شده است كه در توضيح نامه طرح بصورت كامل شرح داده شده است.اين طرح در واقع يك سيستم مكمل يا جايگزين براي كنتورهاي آب،برق،گاز مي باشد كه مي تواند تمامي مشكلات موجود در زمينه سيستم هاي اندازه گيري مصرف مشتركين و كنترل مصرف مشتركين و... نقش موثر و بسزايي داشته باشد. اين دستگاه با توجه به تحقيقات صورت گرفته در مورد ضعف سيستم هاي موجود و مشكلات جامعه طراحي شده است و مي تواند بعنوان كنتور در اختيار دولت و يا يك سيستم مكمل بصورت ازاد در اختيار عموم قرار گيرد. بر گرفته از معايبي مانند : 1-سيستم اندازه گيري مكانيكي يا آنالوگ. 2-حجم بسيار نامتناسب يا بزرگ. 3-امكان دستكاري سيستم هاي اندازه گيري يا محاسبه گر. 4-نياز به مامورين ثبت مقدار مصرف مشتركين در هر سه زمينه(آب،برق،گاز). 5-وجود سيستم ديجيتالي و نرم افزاري محدود كه امكان اعمال تغييرات متناسب و مورد نياز وجود نداشت. 6-متناسب بودن تعداد كنتور ها با تعداد مشتركين كه اين خود باعث افزايش حجم اشغالي و هزينه ها مي شود. 7-وجود فيوز مكانيكي با توانايي محدود به فقط قطع جريان در صورت بروز اضافه جريان آن هم حساسيتي در حد جريان نامي فيوز. 8-عدو وجود سيستم نرم افزاري يا محدود بودن آن جهت اعمال تنظيمات خاص. 9-عدم آگاهي مشتركين از مقدار مصرف خود كه اين بزرگترين علت رعايت نكردن الگوي مصرف درست و مصرف بيش از حد نياز و توان است. 10-مجزا بودن كنتور هاي آب،برق،گاز. 11-عدم وجود يك دستگاه پشتيبان براي افراد جامعه كه بتواند بصورت آزاد در اختيار آن ها قرار گرفته و بتوانند مشكلات موجود در اين سه زمينه را برطرف يا مديريت نمايند. 12-عدم كنترل مصرف مشتركين در پيك مصرف جهت جلوگيري از بروز مشكلاتي از قبيل افت فشار در گاز و (يا آب) در فصول زمستان(تابستان) و يا افزايش فشار به نيروگاه ها ودر نتيجه قطع برق در پيك مصرف. 13-عدم وجود سيستم چند تعرفه اي در واحد هاي آب و گاز. 14-عدم امكان هر تغيير دلخواه در تنظيمات و توانايي هاي كنتور. 15-مشترك بودن مصرف در ساختمان هايي كه مصرف مشترك دارند. 16-عدم نظارت دولت بر مصرف سه گانه سازمان هاي دولتي. و........ كه تا حد امكان و توان امكان به رفع مشكلات فوق در قالب يك دستگاه با كمترين حجم و هزينه اي در حد 1500000ريال نموده ايم. لازم به ذكر مي باشد كه زمينه فني و تخصصي طرح\\\\\\\\\\\\\\" برق-الكترونيك\\\\\\\\\\\\\\" مي باشد.
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.
سيستم دستگاه هاي قبلي به خاطر توليد حرارت از انرژي الكتريكي و عدم بهينه سازي و استفاده از آن زمان بسيار زيادي مي طلبد همچنين به خاطر عدم عايق بندي تلفات حرارتي نيز دارد در قسمت كنترلي از يك رتموكوپل آناوگ ساده با دقت پايين استفاده شده است كه اين امر موجب عدم دسترسي به ساير كنترل هاه و پايين آمدن كيفيت ارائه خدمات مي شود. استفاده از سيستم گازي براي گرمايش، پردازنده هاي سريع كامپيوتري، سنسورهاي پيشرفته با دقت بالا، و آشكارسازهاي سريع و فيلتر دشه براي سنسورها كار را براي كنترل بهينه هم در استفاده و هم در كاهش مصرف انرژي فراهم كرده است. در اين دستگاه به خاطر بهره گيري از سيستم گازي كه داراي ليسانس sicar ايتاليا است موجب شده كه دستگاه به صورت بدون دودكش در هر جايي استفاده شده ست اين امر موجب جايگزيني سريع دستگاه به جاي دستگاه هاي قبلي مي شود . پزشك معالج در صورت كه دست شروع به كار مثلا در ساعت 8 صبح را د ارد جهت استفاده از دستگاه بايد 2 يا 3 ساعت منتظر بماند در اين دستگاه با راه اندازي تايمر و برنامه ريزي دلخواه دستگاه زودتر از حضور پرشك در مركزدرمان شروع به كار مي نمايد و در ساعت تعيين شده آماده به كار مي شود.
موارد یافت شده: 4