لیست اختراعات با مالکیت
نسيم بتوئي
9 عدد
اامروزه سرطان يكي از مهم ترين دلايل مرگ و مير در سطح جهان مي باشد. تاكنون مطالعات بسيار گسترده اي در زمينه سرطان صورت گرفته است كه به بررسي علل ايجاد سرطان و راه حلهاي درماني براي آن مي پردازد اما بشر هنوز نتوانسته است اين بيماري كهن را ريشه كن كند. شيمي درماني يكي از روشهاي درمان سرطان، يا تخفيف موقت آن، با استفاده از برخي داروهاي خاص است. اكثر داروهاي مورد استفاده در شيمي درماني ساختارهاي پيچيده اي دارند و سنتز آنها بسيار سخت، زمان بر و پرهزينه مي باشد علاوه بر اين بسياري از داروهاي شيمي درماني از گياه استخراج شده و هنوز روش سنتز موفقي براي آن ها معرفي نشده است بنابراين معرفي تركيبات جديد سنتزي و موثر به عنوان داروي شيمي درماني بسيار حائز اهميت مي باشد. بر همين اساس در اين اختراع تركيب: 2,2dimethyl-5-(4-nitrophenyl)-1,2,3,12a-tetrahydro-4H-benzo[d]benzo[4,5] imidazo[2,1-b] [1,3]thiazin-4-one به روشي ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست با استفاده از دي مدون، 4-نيتروبنزآلدهيد و 2-مركاپتوبنزوايميدازول در حضور ايونيك ليكوييد فسفري با راندمان بالا در مدت زمان كوتاهي سنتز شده است و با استفاده از تست هاي بيولوژيكي اثبات شده كه اين تركيب عملكردي موثرتر از اتوپوسايد در كنسرهاي پوست، پانكراس و پروستات دارد.
با درنظرگيري مبالغ هنگفتي كه طي دهه هاي متمادي در راه سرطان صرف شده و ده ها ميليون تلفاتي كه سرطان داشته است، شايد بسياري بگويند كه ما در جنگ با سرطان شكست خورده ايم و هنوز سرطان در صدر فهرست قاتلان بين المللي قرار دارد كه سالانه عامل 13 درصد از تمام مرگ و ميرها است و هيچ درمان قطعي براي آن ارائه نشده است. شيمي درماني يكي از روشهاي درمان سرطان، يا تخفيف موقت آن، با استفاده از برخي داروهاي خاص است. اكثر داروهاي مورد استفاده در شيمي درماني ساختارهاي پيچيده اي دارند و سنتز آنها بسيار سخت، زمان بر و پرهزينه مي باشد علاوه بر اين بسياري از داروهاي شيمي درماني از گياه استخراج شده و هنوز روش سنتز موفقي براي آن ها معرفي نشده است بنابراين معرفي تركيبات جديد سنتزي و موثر به عنوان داروي شيمي درماني بسيار حائز اهميت مي باشد. بر همين اساس در اين اختراع تركيب: 1,3dimethyl-5-(p-tolyl)-1,12a-dihydro-2H-benzo[4,5]imidazo[2,1-b]pyrimido [4,5-d][1,3] thiazine-2,4(3H)-dione طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست و در دماي محيط سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا است. با استفاده از تست هاي بيولوژيكي اثبات شده كه تركيب سنتز شده عملكردي موثرتر از اتوپوسايد در كنسرهاي پوست و پروستات دارد.
امروزه سرطان يكي از مهم ترين دلايل مرگ و مير در سطح جهان مي باشد. تاكنون مطالعات بسيار گسترده اي در زمينه سرطان صورت گرفته است كه به بررسي علل ايجاد سرطان و راه حلهاي درماني براي آن مي پردازد اما بشر هنوز نتوانسته است اين بيماري كهن را ريشه كن كند. شيمي درماني يكي از روشهاي درمان سرطان، يا تخفيف موقت آن، با استفاده از برخي داروهاي خاص است. اكثر داروهاي مورد استفاده در شيمي درماني ساختارهاي پيچيده اي دارند و سنتز آنها بسيار سخت، زمان بر و پرهزينه مي باشد علاوه بر اين بسياري از داروهاي شيمي درماني از گياه استخراج شده و هنوز روش سنتز موفقي براي آن ها معرفي نشده است بنابراين معرفي تركيبات جديد سنتزي و موثر به عنوان داروي شيمي درماني بسيار حائز اهميت مي باشد. بر همين اساس در اين اختراع تركيب: 2-(4-chlorophenyl)-4-(4-methoxyphenyl)-4H-benzo[4,5]imidazo[2,1-b][1,3]thiazine به روشي ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست با استفاده از 4-متوكسي استوفنون، 4-كلرووبنزآلدهيد و 2-مركاپتوبنزوايميدازول در حضور ايونيك ليكوييد فسفري با راندمان بالا در مدت زمان كوتاهي سنتز شده است و با استفاده از تست هاي بيولوژيكي اثبات شده كه اين تركيب عملكردي موثرتر از پاكلي تاكسول در سرطان سينه دارد.
وارفارين، يك داروي ضد انعقاد است كه كار آن پيشگيري از لخته شدن خون مي باشد. اين دارو در سطح جهان و ايران مصرف بسيار بالايي دارد. وارفارين مورد نياز كشور كاملا وارداتي و ارزبر مي باشد و تاكنون روشي براي سنتز اين دارو در ايران گزارش نشده است و روش هاي قبلي كه توسط مخترعين خارجي عرضه شده اند داراي محدوديت هايي از جمله ناخالصي هاي متنوع، استفاده از كاتاليست هاي گران قيمت و توليد محصولات جانبي در طي تهيه محصول اصلي مي باشند. بر همين اساس در اين اختراع داروي وارفارين طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست و در دماي محيط سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا مي باشد. از آنجاييكه روش معرفي شده داراي مشكل فني خاصي نبوده و با ساده ترين دستگاهها قابل انجام مي باشد به راحتي قابل صنعتي شدن مي باشد.
بوسولفان در درمان لوسمي ميلوستيتيك مزمن و لوسمي ميلوسيستيك حاد بكار مي رود. همچنين در پيوند مغز استخوان اتولوگ و آلوژن نيز كارآيي دارد. اين دارو در سطح جهان و ايران مصرف بالايي دارد. بوسولفان مورد نياز كشور كاملا وارداتي و ارزبر مي باشد و تاكنون روشي براي سنتز اين دارو در ايران گزارش نشده است و روش هاي قبلي كه توسط مخترعين خارجي عرضه شده اند داراي محدوديت هايي از جمله استفاده از حلال هاي سمي و خطرناك، انجام فرايند تحت شرايط سخت و پايين بودن راندمان در طي تهيه محصول اصلي مي باشند. بر همين اساس در اين اختراع داروي بوسولفان طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست و در دماي محيط سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا مي باشد. از آنجاييكه روش معرفي شده داراي مشكل فني خاصي نبوده و با ساده ترين دستگاهها قابل انجام مي باشد به راحتي قابل صنعتي شدن مي باشد.
سولفاديازين يك آنتي بيوتيك از دسته سولفوناميد ها است. سولفاديازين در درمان عفونت هاي حساس به اين دارو براي پيشگيري از تب روماتيسمي عود كننده مصرف مي شود. اين دارو در سطح جهان و ايران مصرف بالايي دارد. سولفاديازين مورد نياز كشور كاملا وارداتي و ارزبر مي باشد و تاكنون روشي براي سنتز اين دارو در ايران گزارش نشده است و روش هاي قبلي كه توسط مخترعين خارجي عرضه شده اند داراي محدوديت هايي از جمله استفاده از حلال هاي سمي و خطرناك، انجام فرايند تحت شرايط سخت و پايين بودن راندمان در طي تهيه محصول اصلي مي باشند. بر همين اساس در اين اختراع داروي سولفاديازين طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست و در دماي محيط سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا مي باشد. از آنجاييكه روش معرفي شده داراي مشكل فني خاصي نبوده و با ساده ترين دستگاهها قابل انجام مي باشد به راحتي قابل صنعتي شدن مي باشد.
موكلوبمايد در درمان افسردگي، فوبيايي اجتماعي، بي اشتهايي عصبي، اختلالات پانيك PTSD، پرخوري عصبي و سندرم درد بكار مي رود. اين دارو در سطح جهان و ايران مصرف بالايي دارد. موكلوبمايد مورد نياز كشور كاملا وارداتي و ارزبر مي باشد و تاكنون روشي براي سنتز اين دارو در ايران گزارش نشده است و روش هاي قبلي كه توسط مخترعين خارجي عرضه شده اند داراي محدوديت هايي از جمله استفاده از حلال هاي سمي و خطرناك، انجام فرايند تحت شرايط سخت و پايين بودن راندمان در طي تهيه محصول اصلي مي باشند. بر همين اساس در اين اختراع داروي موكلوبمايد طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در شرايط محيط زيست دوست و در دماي محيط سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا مي باشد. از آنجاييكه روش معرفي شده داراي مشكل فني خاصي نبوده و با ساده ترين دستگاهها قابل انجام مي باشد به راحتي قابل صنعتي شدن مي باشد.
كريستال ملامين به عنوان ماده اوليه در صنايع مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد و در سطح جهان و ايران مصرف بسيار بالايي دارد. كريستال ملامين مورد نياز كشور طي يك فرايند پيچيده و هزينه بر توليد مي شود و براي توليد آن انرژي زيادي مصرف مي شود. تاكنون روشي ساده براي سنتز اين تركيب در دماي محيط گزارش نشده است بر همين اساس در اين اختراع كريستال ملامين طي يك فرايند ساده و تك مرحله اي در دماي محيط با استفاده از ايونيك ليكوييد (TEAA) سنتز شده است. در اين فرايند زمان واكنش كوتاه و بازده واكنش بسيار بالا مي باشد. از آنجاييكه روش معرفي شده داراي مشكل فني خاصي نبوده و با ساده ترين دستگاهها انجام مي شود به راحتي قابل صنعتي شدن مي باشد.
موارد یافت شده: 9