لیست اختراعات با مالکیت نعميه اكرم زاده
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1390/04/12
تاریخ ثبت: 1390/06/16
خلاصه اختراع:

در اين توليد، فراورده حرارت ديده غيرگوشتي مورد نظر با استفاده از اجزاي ثابت (ايزوله پروتئين سويا، روغن، ادويه، لاكتات سديم، سبزيجات، نمك و پلي فسفات، اولئورزين، پودر سفيده تخم مرغ، قارچ، كازئينات سديم، اينولين و گلوتن) و نيز اجزاي متغير (پنير پيتزا، نشاسته اصلح شده ذرت وزانتان) و با استفاده از روش پاسخ سطحي (Response Surface Methodology يا RSM) كه در اين تحقيق از طرح باكس بنكن (Box-Behnken) به سه فاكتور استفاده شده است در 15 فرمول مختلف توليد شده و سپس جهت تعيين خصوصيات شيميايي و ميكروبي مورد آزمايش قرار گرفتند. (منظور از سبزيجات هويج و فلفل دلمه مي باشد) فلوچارت انجام مراحل آزمون در ذيل آورده شده است: توليد 15 فقراورده غيرگوشتي حرارت ديده _____________>انجام آزمون هاي شيميايي و ميكروبي جهت شناسنامه دار كردن محصول* *منظور ازمون هاي رطوبت، پروتئين، چربي، خاكستر، ميزان فيبر فراورده، pH، جستجوي اشرشياكلي، استافيلوكوكوس اورئوس، سالمونلا و كلستريديوم احياكننده سولفيت و شمارش كلي ميكروارگانيسم ها، كپك و مخمر، كليفرم و باسيلوس سرئوس مي باشد.

موارد یافت شده: 1