لیست اختراعات با مالکیت نغمه ستار احمدي
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1389/11/10
تاریخ ثبت: 1390/03/21
خلاصه اختراع:

موضوع ارائه شده تهيه ميكرودانه آلژينات /پكتين به عنوان حامل جديد كاركيومين است. حسن استفاده از اين بسترهاي آلژينات/پكتيني كنترل تجزيه پذير بودن آنها در محل مناسب و مورد نظر در سيستم زيستي و سميت كم آنها است. از آنجا كه كاركومين به عنوان يكي از مواد بازدارنده شيميايي سرطان هاي بسيار از جمله كلوني معرفي شده است، مي توان با تغيير تركيبات مورد استفاده در بستر آلژينات اپكتين حامل، به صورتي كاركومين را هدفيابي نمود تا در مكان هاي ‏ديگر (غير هدف) رها نشود. كاركومين به عنوان ميهمان در حفره ايجاد شده توسط ميزبان محلول در آب يا ميزبان مقاوم تر و قابل هدف يابي در دستگاه گوارشي قرار مي گيرد. به اين منظوراز ‏مخلوط 50/50% و 75/25%‏دو پلي ساكاريا پكتين و آلژينات براي در برگرفتن كاركيومين استفاده شد و با وارد سازي محلول در محلول كلريا كلسيم تلاش در جهت ايجاد دانه هاي مورد نظر مي نماييم. بعد از ساخته شدن دانه ها از محلول گلوتار آلدئيد به عنوان كراس لينكر استفاده مي شود. ابتدا تهيه ميكرودانه آلژينات /پكتين و در برگيري كاركيومين بيان و سپس بررسي ميزان و راندمان در برگيري كاركيومين در كمپلكس كوركومين- پليمر پلي ساكاريدي با روش اسپكتروسكوپي با استفاده از جذب كاركيومين و در آخر خصوصيات ميكرودانه آلژينات /پكتين توليد شده شرح داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/02
تاریخ ثبت: 1389/04/14
خلاصه اختراع:

نانوفيبري تاكسل به عنوان يك داروي جدي ضد سرطان است. اين دارو شامل نانو ذرات حامل فيبروئين است كه بر روي آنها داروي پكليتاكسل بارگذاري شده است. پكليتاكسل داروي بسيار هيدروفوب است و فرمولاسيون رايج آن داراي سورفاكتانت غيريوني و اتانول به عنوان حلال است و كه واكنشهاي حساسيت زايي را ايجاد مي نمايد. استفاده بهينه از اين دارو نيازمند طراحي سيستمهاي حامل جدي ميكروسكوپي مي باشد. براي ساخت نانوفيبري تاكسل از روش ميكرواموليون شامل سيستم فازي آب / سيكلوهگزان / تري شون X100 استفاده شد. نانوفيبري تاكسل مي تواند به عنوان فرمولاسيون جديد داروي پكلي تاكسل استفاده شود. نانوذرات حامل باعث پايداري دارو شده و توانايي رهايي تدريجي دارو را دارند. ابتدا تهيه و تخليص پروتئين فيبروئين بيان و سپس به تهي نانوفيبري تاكسل پرداخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

سنسور داروي تزريقي تالاسمي (دفروكسامين) ساخته شده با ذرات نانو هسته - پوسته اي يك سنسور الكتروشيميايي براي داروي تزريقي دفروكسامين است هدف كار دستيابي به سنسوري با قدرت تشخيص بالا، حساسيت زياد به مقادير كم دارو ، ارزاني و سادگي استفاده از آن مي باشد. ابتدا روش سنتز نانو ذرات هسته - پوسته اي ، و سپس ساخت سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و درنهايت تعيين مقدار اين دارو ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

موضوع مورد بررسي طراحي يك سنسور الكتروشيميايي با فناوري نانو براي تشخيص استيل سيستئين است. هدف كار دستيابي به سنسوري با قدرت تشخيص بالا حساسيت زياد به مقادير كم، ارزاني و سادگي استفاده از آن مي باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانو ذرات هسته - پوسته اكسيد آهن - سديم كبالت هگزا سيانوفرات و بخش دوم تهيه سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و در نهايت تعيين مقدار اين ماده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

موضوع مورد بررسي طراحي و ساخت يك نانوبايوسنسور استيل كولين بر پايه يك كامپوزيت نانوذرات توخالي نيكل است. هدف كار دستيابي به نانوسنسوري با قدرت تشخيص بالا و حساسيت زياد براي تشخيص استيل كولين (انتقال دهنده پيام عصبي در سيستم بيولوژي) مي باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانو ذرات توخالي نيكل و قسمت دوم تهيه نانو سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و تشخيص استيل كولين است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/28
تاریخ ثبت: 1392/05/25
خلاصه اختراع:

ابرخازن دولايه الكتريكي بر اساس نانوذرات پروتئين آلبومين و بكارگيري فناوري نانو ارائه شده است. هدف ارائه ابرخازني است كه كاملا سازگاري بيولوژيك داشته و ظرفيت و پايداري زياد داشته باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانوذرات آلبومين و بخش دوم ساخت الكترود ابرخازني بيولوژيكي بر اساس اين نانوذرات است. پس از سنتز نانوذرات آلبومين، آنها در سطح الكترود كربني تثبيت مي شوند. وجود اين لايه باردار پروتيني تثبيت شده، باعث ايجاد ظرفيت زيادي در ابرخازن ساخته شده مي شود.

موارد یافت شده: 6