لیست اختراعات با مالکیت
نهال علي حيدري
2 عدد
توليد نوشيدني فراسودمندبااستفاده ازتخميرغيرالكلي آب انگور
بادام ها به صورت سالم خريداري شدند، ابتدا شكسته و مغز از پوست جدا شد. پوست چرمي روي مغز سفيد بادام نيز براي حفظ كيفيت رنگ محصول و خارج كردن آنزيم هاي بازدارنده جدا گرديد. بدين منظور بادام ها در آب گرم در زمان حدود يك الي دو ساعت قرار گرفته و متعاقبا عمل پوست گيري انجام شد. پس از آن براي كامل خيسانده شدن بادام ها آن ها را به مدت 24 ساعت در آب قرا مي دهيم. جهت تهيه خمير يكنواخت از بادام، نمونه با خرد كن كاملا خرد و سپس له شد تا خميري يكنواخت و فاقد ذرات بدست آيد. عصاره گيري به روش سرد انجام شد. در گياه استويا، ريباديوزيد آ كمترين تلخ مزگي را در در ميان استِويل گليكوزيدها دارد. براي توليد آن، گياه استويا خشك شده، به فرايند استخراج آبي وارد مي شود. اين افشره ي خام محتوي 50% ريباديوزد آ است؛ مولكول هاي گليكوزيدي مختلف آن به روش متبلورسازي (كريستالزِيشن) و با حلّال اتانول مرحله به مرحله از يكديگر جدا مي شوند و مي توان ريباديوزيد آ را به دست آورد. عصاره استحصالي از استويا (تعيين شده از آزمايش مقايسه با درصد قند استاندارد و ميزان مناسب جهت تشديد طعم بادام) با ميزان مشخص از شير آزمون شده و با MSNF 8.3 و مقدار محاسبه شده اي از عصاره بادام استحصالي مخلوط گرديد. نمونه حاصل هموژن شده و تحت تيمار حرارتي (75 درجه سانتيگراد، 15 دقيقه) قرار گرفت. پروفايل خاصيت آنتي اكسيداني، ميزان كلسترول نهايي، اسيدهاي چرب اشباع، خواص تغذيه اي بررسي شد. در پايان 3 هفته زمان نگهداري كليه خصوصيات در سطح مطلوب بود.
موارد یافت شده: 2