لیست اختراعات با مالکیت
نويد درويش
1 عدد
عادت هاي بدغذايي در هرجامعه وهر كشوري وجود دارد وكشور ماايران نيزاز اين حكم مستثني نيست.گاه اين عادت ها بدليل مواد اوليه موجود در يك كشور است كه موجب شده توجه مردم تنها به آن مواد جلب شود يعني شرايط زيست محيطي آن سرزمين فضا را فقط براي رويش و توليد آن ماده فراهم مي كند وگاه اين عادات از فرهنگ و تاريخ يك كشور سر چشمه مي گيرد كه متاسفانه تغيير آن نيز مستلزم اشاعه فرهنگ در طي مدت زماني طولاني است. ولي با توجه به اهميت سلامتي انسان وسالم بودن ماده غذايي مصرفي اين تغييرات بايست بنحوي در كوتاهترين زمان ممكن صورت پذيرد. يعني هر چه زودتر عادات نادرست غذايي تصحيح گردند، ميتوان سريع تر از آسيب ها وضررهاي ناشي از آن كاست. در ايران استفاده زياد از گوشت قرمز بخصوص گوشت هاي گاو و گوسفند از دير باز رايج بوده است و از آن بعنوان يك عادت نادرست غذايي ياد ميگردد. چراكه وجود برخي مواد متشكله اين گوشت ها موجب شده است ميزان ابتلا به انواع بيماري ها افزايش يابد. براي مثال طبق تحقيقات كارشناسان اروپايي مصرف گوشت قرمز دامي ميزان مبتلايان به سرطانهاي روده بزرگ(13تا15درصد)،سرطان پانكراس(50درصد)،سرطان غدد لنفاوي(10درصد) و بيماري نقرس به دليل اسيد اوريك موجود، روبه افزايش است. در اين طرح با بهره گيري از گوشت بوقلون كه متشكل از 40 درصد گوشت قرمز و 60 درصد گوشت سفيد است (ولي بسياري ازمواد مضر گوشت هاي قرمز ديگر نظير اسيداوريك را دارا نيست)و غني سازي آن با انواع گروه هاي غذايي همانند غلات ، سبزيجات و مواد معدني، ماده كمك غذايي توليد شده است. با اين طرح سعي براينست اين عادت نادرست غذايي ايرانيان مطاق با نوع خوراك ايشان اصلاح گردد.
موارد یافت شده: 1