لیست اختراعات با مالکیت
وحيد غفاري نيا
3 عدد
طراحي و ساخت سامانه بيني مصنوعي با قابليت مدولاسيون دمايي مصرف مواد تقلبي، تهديدي براي سلامتي افراد جامعه بوده و حتي در بعضي مواقع منجر به مرگ مي¬شود. بنابراين دسترسي به فرآوردههاي غذايي سالم و با كيفيت از طريق انجام آزمونهاي كيفي، ضروري ميباشد. روش¬هايي مانند HPLC ، GC-MC، طيف سنجي رامان و ... اغلب وقت¬گير بوده و به ابزارهاي گران¬قيمت و افراد متخصص نياز دارند. بنابراين روشهاي غير¬مخرب با سرعت پاسخگويي بالا، هزينه كم و كاربري آسان براي كنترل كيفي و توصيف پارامترهاي مرتبط با مزه و بوي فراوردههاي غذايي، ضروري است. از روش¬هاي نوين در سنجش كيفيت مواد غذايي، بيني مصنوعي است كه به وسيله آرايه¬اي از حسگرها بوي موجود در فضاي بالاي نمونه¬ها را دريافت مي¬كند و اطلاعات كيفي در خصوص وضعيت محصولات ارائه مي¬دهد. به همين منظور دستگاه بيني مصنوعي با آرايه حسگري تركيبي شامل 8 حسگر مختلف نيمه هادي اكسيد فلزي طراحي و ساخته شد. همچنين به منظور كاهش توان مصرفي سيستم، كاهش زمان اندازه¬گيري و افزايش قدرت انتخابگري حسگرها از قابليت مدولاسيون دمايي بورد واسط طراحي شده استفاده گرديد. در بخش جمع¬آوري و ذخيره¬سازي سيستم، سيگنالهاي آرايه ثبت و با استفاده از الگوريتم¬هاي تشخيص الگو كيفيت نمونه از لحاظ تقلبي بودن ارزيابي مي¬شود.
انكوباتر دي اكسيد كربن مجهز به به ميدان مغناطيسي از صفر تا 650 گاوس دستگاه ساخته شده به منظور مطالعات بيولوژي تاثير انواع مختلف ميدان مغناطيسي بر روي سيستم هاي زنده اعم از از جانوري و گياهي است. انكوباتور ساخته شده مجهز به كنترلر دي اكسيد كربن، دما و رطوبت مي باشد و مي تواند تحت تابش ميدان قرار گيرد. اين ميدان توسط سيملوله به اندازه كافي طويل كه داراي خنك كننده گازي مي باشد توليد مي شود، اين ميدان ميتواند از صفر تا 650 گاوس متغير باشد. لازم به ذكر است كه اعمال ميدان به اين شدت انكوباتورهاي فعلي غير ممكن است، و بنابراني نياز به طراحي انكوباتور درون ميدان مغناطيسي از اهميت ويژه اي برخوردار است.
عنوان طرح به فارسي: بالاست مغناطيسي هوشمند براي روشنايي معابر همانطور كه در شكل 1 نمايش داده شده است. لامپ بوسيله مدار بالاست به خطوط برق متصل مي شود. مدار بالاست توان ورودي به لامپ را تنظيم مي كند. مدار طراحي شده بسته به شرايط محيطي توان لامپ را در دو حالت نامي با نصف توان نامي تنظيم مي كند. براي مثال نحوه تنظيم توان يك لامپ سديمي 250 وات در شكل 2 نمايش داده شده است. همانطور كه مشاهده مي شود در ابتداي شب كه عبور و مرور زياد است لامپ با توان نامي 250 وات روشن مي شود تا روشنايي معابر حداكثر باشد. در نيمه هاي شب عبور و مرور كاهش مي يابد بنابراين توان لامپ به نصف كاهش داده مي شود. در پايان شب ( اوايل صبح) عبور مرور دوباره افزايش يافته بنابراين براي افزايش روشنايي توان لامپ ها به 250 افزايش مي يابد. دو حالته بودن توان لامپ ها امكان صرفه جويي در مصرف برق در اوقات نيمه شب كه به روشنايي بالايي نياز نيست فراهم مي كند. مقدار توان صرفه جويي در شكل 2 با هاشور مشخص شده است.
موارد یافت شده: 3