لیست اختراعات با مالکیت وحيد مقيمي فر
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1393/11/19
مخترع/مخترعان: وحيد مقيمي فر
خلاصه اختراع:

در اين اختراع هدف اصلي ساخت غشاي پليمري و بهبود خواص سطحي آن به منظور كاهش گرفتگي براي استفاده در فرآيند اولترافيلتراسيون جهت تصفيه پسابها و آبهاي حاوي روغن مي باشد. براي رسيدن به اين هدف ابتدا سطح غشاي ساخته شده به روش جدايي فاز به وسيله عمليات كرونا اصلاح شده و سپس با روش غوطه وري نانو ذرات سنتز شده به روش هيدروترمال بر روي سطح غشاء نشانده مي شود. اصلاح سطح توسط كرونا و نشاندن نانو ذرات بر روي سطح غشاء باعث افزايش آب دوستي سطح غشاء و كاهش گرفتگي مي شود كه نتيجه آن افزايش فلاكس آب/روغن و آب خالص مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/13
تاریخ ثبت: 1393/08/12
خلاصه اختراع:

خلاصه ثبت اختراع عنوان اختراع : كاربرد نانو كامپوزيت پليمري با لايه نشاني نانو ذرات نقره در بسته بندي شيرخام و مواد غذايي زمينه فني اختراع : بسته¬بندي¬ ضد¬ميكروبي مشكل فني : فساد سريع ماده غذايي شير به علت حساسيت و داشتن شرايط ايده¬آل براي رشد سريع ميكروارگانيزم¬ها هزينه بالاي فرآيندهاي حرارتي موجود براي كاهش بار ميكروبي شير خام به منظور افزايش زمان ماندگاري هزينه بالاي بسته¬بندي¬هاي چند لايه به منظور جلوگيري از نفوذ هوا و نور به داخل بسته¬بندي به دام افتادن و توده شدن نانو ذرات نقره در ماتريس پليمري در روش بلندينگ كه موجب افزايش مصرف و كاهش رهايش نانو ذرات نقره مي شود اساس راه حل ارائه شده : الف) حذف فرآيند حرارتي مانند پاستوريزاسيون و استرليزه كردن و جايگزيني فرآيند پيش گرمكن به منظور كاهش هزينه هاي اين فرآيندها ب) بسته¬بندي ضدميكروبي به منظور افزايش زمان ماندگاري و كاهش هزينه هاي ناشي از چند لايه شدن بسته بندي ج) استفاده از روش لايه نشاني با كرونا به منظور افزايش يكنواختي پراكندگي نانو ذرات بر روي سطح كامپوزيت كه موجب كاهش مصرف نانو ذرات نقره و افزايش رهايش در ماده غذايي كاربرد اختراع : اين اختراع براي تمامي پليمر¬هايي كه قابليت رول شدن و براي تمامي بسته¬بندي¬هاي ضد¬ميكروبي براي مصارف غذايي و دارويي قابل اجرا شدن است.

موارد یافت شده: 2