لیست اختراعات با مالکیت
پريسا حسن شيخي
2 عدد
بر طبق گزارشهاي منتشر شده علت 50 درصد سرطانها وجود تركيبات شيميايي در محيط اطراف زندگي ما مي باشد. به همين دليل شناسايي تركيبات سرطان زا كه طيف گسترده اي را نيز تشكيل مي دهند و هر روز تركيبات جديد به آن اضافه مي شود از اهميت ويژه اي برخوردار است استفاده از مواد غذايي سالم و عاري از تركيبات سرطانزا روشي مهم در كاهش آمار بعضي از انواع بيماري ها مي باشد. از مواد غذايي مهم مورد مصرف روزانه ما كه در اغلب غذاها هم وجود دارد پروتئين گوشت قرمز و فرآورده هاي آن است و ثابت شده ست در نتيجه تجزيه و فساد گوشت تحت تأثير برخي اورگانيسم ها و همچنين افزودن ماده نيتريت به فرآورده هاي گوشتي براي تأمين رنگ مناسب فرآورده مي تواند اسيدآمينه ها را به يكي از عوامل سرطان زا به نام نيتروز آمين تبديل كند روشهاي متفاوتي جهت تشخيص فساد مولكولي وجود دارد كه در كتب تخصصي صنايع غذايي مي توان يافت. در اين روش ها كار آزمايشگاهي و براساس استفاده از مواد شيميايي مورد نظر بوده است. به نظر مي رسد ارائه روشي ابداعي كه سريعتر، ارزانتر و بدون استفاده از مواد شيميايي و خارج از محيط آزمايشگاه و بدون نياز به اطلاعات تخصصي و صرفا از روي تغيير ماده بتواند فساد پروتئين ها را شناسايي كند ضروري به نظر مي رسد به همين منظور كارهايي در اين زمينه انجام گرفت كه منجر به دست يابي به نتايج مطلوب گرديد كه در ادامه گزارش مربوط به آن را مي خوانيد.
موارد یافت شده: 2