شماره اظهارنامه:
139550140003002418
مالک/مالکان:
آقاي كاوه برنجيان
تاریخ اظهارنامه:
1395/03/03
مخترع/مخترعان:
الهام اركان كتايون درخشنده كاوه برنجيان
شماره ثبت :
90961
وضعیت اعتبار:
اعتبار ندارد
تاریخ ثبت:
1395/03/03
طبقه بندی بین المللی:
A45D
خلاصه اختراع :
خلاصه توصیف كرم محو شونده ضد التهاب حاوی كوركومین و بره موم در زمینه فنی ،بخش الف :نیاز های انسانی – زیر بخش سلامتی و بهداشت از آنجایی كه برای مقابله با اثرات مخرب و سموم تولید شده توسط باكتری ها و قارچها در داروهای موضعی كه علت مایی بودن محیط انواع پماد و ژل و كرم ایجاد می شود نیاز به اضافه كردن دزانفكتانت ها(میكروب كش ها) ضروری می باشد وافزودن دزانفكتانت های شیمیایی غالبا با عوارض مختلف توام است ویكی از چالشهای سازندگان انواع داروهای موضعی نوع و میزان دز انفكتانت مورد نیاز هر دارو و اثرات آن روی پوست افراد مختلف به ویژه درمواردی كه دارو برای پوست آسیب دیده استفاده می شود می باشد لزوم به كارگیری یك تركیب طبیعی با خواص ضد میكروب كه بتواند بدون عوارض جانبی جایگزین مناسب و ارزان قیمت به جای ضد میكروب های شیمایی باشد احساس می شود كوركومینcurcuminیك تركیب ضد درد وضد التهاب طبیعی است كه از عصاره گیاه زردچوبه (curcuma longa) بدست می آید و بره موم همانند موم تركیبی است كه در 25- 45 درجه سانتی گراد نرم می شود ولی از نظر استحكام ، در كمتر از 15 درجه سانتی گراد سخت وشكننده و در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد بطور فزاینده چسبناك و صمغی خواهد گردید. ودر 60 تا 70 درجه سانتیگراد مایع خواهد بود وممكن است بعضی نمونه ها به نقطه ذوب 100 درجه سانتیگراد نیز برسد. متداولترین حلالها برای عصاره گیری تجاری شامل اتانول ، اتر ، گلیكول و آب می باشدوبره موم درحلالهای آلی مانندالكل اتیلیك ،استن وبنزن به مقادیرمتفاوت حل می شود . مهمترین محتویات داروئی فعال در بره موم فلاونوئید ها و فلاون ها می باشند. كه فلاونوئیدها نقش بسیار مهمی را در رنگدانه های گیاهان بازی می كنند كه مهمترین آنها ، 7،5 دی هیدروكسی فلاون می باشد. نقش فلاونوئیدها درفعالیت بیولوژیكی بره موم اثبات شده است. حداقل 38 نوع فلاونوئید در بره موم شناسائی شده كه شامل : گالانگین ، كامنپول ، كورستین ، پینو سمبرین ، پینوبانگین می باشد. برخی از فنولیك ها شامل : سیامیك الكل ، سینامیك اسید ، وانیلین ، بنزیل الكل ، بنوئیك اسید، كافئیك و فرولیك اسید می باشد.عامل اصلی خاصیت میكروب كشی بره موم كافئیك اسید می باشد. به دلیل قدرت ضد میكروبی بره موم اغلب به عنوان یك آنتی بیوتیك طبیعی شناخته می شود. به طور كلی قدرت طبیعی بره موم به میزان زیادی در سلامت انسان موثر است در ژاپن بره موم به عنوان یك نوع نگهدارنده مواد غذایی در ماهی های منجمد مجاز شناخته شده است. بره موم و عصاره آن با داشتن خاصیت ضداكسیدانی و ضدمیكروبی خود به عنوان یك نگهدارنده ملایم در صنایع غذایی عمل می كند. تاكنون از تركیب بره موم (به عنوان دزانفكتانت) در كرم های حاوی كوركومین استفاده نشده است این ماده طبیعی دارای خواص ضد میكروبی بالایی است به علاوه به عنوان یك ماده طبیعی بدون زیان وبدون ایجاد حساسیت كه خواص ضد میكروبی آن به اثبات رسیده است و قابلیت تولید آن در كشور هم وجود دارد تكنیك استفاده از بره موم در كرم حاوی كوركومین به عنوان روش جدید ی كه ازتركیب ویژگی آنتی باكتریال و ضد التهابی دو دارو بره موم و كوركومین در آن استفاده شده است اثبات ویژگی های گفته شده( خواص ضد التهابی و ضد باكتریایی) در منابع علمی متعددی تائید شده است
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع