شماره ثبت : 100989
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/02/10
طبقه بندی بین المللی: B32B 27/00

خلاصه اختراع :

دوره ماندگاری بسیاری از فرآورده های پروتیینی بدلیل فعالیت های میكروبی، آنزیمی و اكسیداسیونی، كوتاه است. از همین رو توسعه فناوری بسته بندی فعال به منظور حفظ كیفیت و گسترش زمان ماندگاری محصولات پروتئینی از اهمیت ویژه ای بر خوردار است. یكی از در دسترس ترین مواد سنتزی به منظور بسته بندی مواد غذایی، پلی اتیلن با دانسیته پایین(LDPE) است. در اختراع حاضر با بكارگیری روشی جدید، پوششی از تركیب دو پلی ساكارید كیتوزان-پلی وینیل الكل به شكل همگن و یكنواخت بر سطح پلی اتیلن ایجاد شد. برای تقویت خواص آبگریزی و الحاق ویژگی های پاداكسندگی و ضد میكروبی از اسانس زیره سبز بهره برداری شد. نتایج عكس الكترونی طیف سنجی فرو سرخ و مهار رادیكال آزاد(SEM، FTIR و DPPH) نشانگر موفقیت ایجاد پوشش فعال و همچنین كنترل رهش تركیبات زیست فعال (با خواص پاداكسندگی و ضد میكروبی) از كامپوزیت تولید شده بود. با توجه به نتایج آزمایش های شیمیایی، مكانیكی و میكروبی كامپوزیت فعال تولید شده یك اختراع جدید و كارا برای افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی فسادپذیر می باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه