شماره اظهارنامه:
389060517
مالک/مالکان:
دانشگاه صنعتي اميركبير
تاریخ اظهارنامه:
1389/06/17
مخترع/مخترعان:
سيدمحمد حيدريان امير ابوالحسني بهرام ناصرنژاد
شماره ثبت :
67033
وضعیت اعتبار:
اعتبار ندارد
تاریخ ثبت:
1389/07/26
طبقه بندی بین المللی:
خلاصه اختراع :
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوی و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوری شد و به سه روش خشك شد. این سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقیم شعله ٢ خشك كردن با جابجایی اجباری هوای داغ 3 خشك كردن با جابجایی اجباری هوای محیط سپس برخی تركیبات مهم آن سنجیده شد تا مناسب بودن برای كشت بررسی شود. سپس برخی تركیبات مهم آن از جمله مواد فنولیك سنجیده شدند. با توجه به بالا بودن مقدار فنولیك برای مصرف این گیاه به عنوان خوراك دام باید روشی از ارزان و عملی برای كاهش مقدار مواد فنولیك به كار برد. به همین دلیل قارچ سفیدپوس فنركایت كرایسسپریم انتخاب شد تا در ورآوری بستر جامد بر روی گلبرگ كشت شود. این قارچ با تراوش انزایم لكیز تركیبات فنولیك را تجزیه می كند. در این آزمون تركیبات فنولیك پس از هفت روز 78.4 درصد كاسته شدند و این كاهش پس از 14 و 21 روز به ترتیب به 89.6 و 93 درصد رسید. همچنین پروتئین سنجیده شده به روش بیوره در بیشترین حالت به 205.49 میلی گرم به ازای هر گرم گلبرگ خشك اولیه برآورد شد. بیشترین كنش وری لكیز در روز یازدهم به اندازه 1507.9 واحد در هر گرم گلبرگ خشك اولیه رسید.
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع