شماره ثبت : 64482
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1388/02/13
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

1- از جمله معضلات پخت كباب ایجاد دود می باشد كه این امر سبب پایین آمدن كیفیت ظاهری و طعم كباب می شود، همچنین به مرور زمان آشپز را دچار بیماریهای ریوی و پوستی می نماید دود ناشی از پخت در هودها و كانالهای تهویه تجمع پیدا كرده و در طولانی مدت باعث بروز آتش سوزی و خسارات جبران ناپذیر می شود. اما این دستگاه دود كاملا حذف شده و تمام این مشكلات را از بین برده است. 2- در نمونه های قبلی به علت ارتباط مستقیم كباب با شعله گاز سمی co2 وارد بافت گوشت می شود كه باعث بروز بیماریهای گوارشی و سرطان می گردد. ولی در این دستگاه به علت پخت كباب با حرارت غیر مستقیم كباب با گاز سمی CO2 هیچ ارتباطی ندارد. 3- پایین بودن سرعت و ناتوانی در پخت انواع كباب در نمونه های قبلی وجود دارد اما در این دستگاه سرعت پخت تا دو برابر افزایش یافته و قادر به پخت انواع كبابا می باشد. 4- پخت نمونه های قبلی غیر یكنواخت بوده ولی در این دستگاه با اعمال روشهای خاصی كباب به صورت یكنواخت پخته می شود. كاربرد این دستگاه در آشپزخانه های نیمه صنعتی و رستورانهای متوسط می باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه