شماره اظهارنامه: 13905014000303668

شماره ثبت : 75867
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/04/19
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

یكی از مهم ترین مشكلاتی كه در مسائل آزمایشگاه شیمی با ان مواجه هستیم حل نمودن دو محلول كه می تواند حالت جامد به مایع و یا مایع به مایع بادش. البته لازم به ذكر است كه این امر مربوط به موادی می شود كه مولكول های آن همگن باشد یعنی به طور كامل در یكدیگر ادغام و حل شوند البته با زمان بندی و زمان سنجی مناسب. ولی در بعضی موارد مثل گلوتن ها كه مولكول های همگن دارند هم مورد اهمیت می باشد. برای مسائل بیان شده واضح است كه اگر بخواهیم موارد زمان، یكنواختی فرآیند و عملكرد مناسب را ایجاد كنیم نیاز به یك دستگاهی می باشد كه به توان تمامی موارد را با در نظر گرفتن جنبه اقتصادی در خود جای داده باشد. البته این دستگاه می تواند به نحوی طراحی شود كه با تكنولوژی روز همخوان باشد. اتوماسیون بودن این دستگاه به ما اجازه می دهد تا همه فرآیند را به صورت اتوماتیك انجام دهیم. چشمی كه در این دستگاه تعبیه شده است برای كنترل از راه دور تا فاصله سه متر می باشد. البته به دلیل ایجد یك فضای سه بعدی برای عملكرد این دستگاه از مانیتور و كیبورد لمسی استفاده شده است به این دلیل كه به توان تمام مراحل و فرآیند هر محلول را به صورت گزارش از دستگاه گرفت. همینطور در مواقعی كه برق نباشد با در نظر گرفتن یك باطری می توان تا 24 ساعت از این دستگاه استفاده نمود كه خود این امر به ما كمك می كند كه در مكان هایی كه برق وجود ندارد از این دستگاه استفاده نمود. در بعضی محلول ها برای راحت حل شدن نیاز به گرما می باشد كه با المنتی كه در طبقه اول دستگاه طراحی شده است این فرآیند به طور كامل انجام می گیرد البته لازم به ذكر است كه این المنت فقط برای طبقه اول طراحی شده است. دو طبقه بودن این دستگاه نسبت به دسگاه های دیگر آزمایشگاهی فضای كمتری را اشغال می كند طبقه هایی تعبیه شده كه عمل Shaky كردن همزان 30 نمونه را تسهیل می كند و اپراتور می تواند در كمترین زمان بازده بالایی از دستگاه داشته باشد. نكته قابل توجه اینكه هر سه طبقه تعبیه شده قابلیت باز شدن از دستگاه را داراست یعنی چنانچه در آزمایشگاهی تنها به طبقه اول نیاز باشد می توان طبقه 2 را از دستگاه جدا نمود و در صورت نیاز دوباره نصب نمود. این دستگاه برای آزمایشگاه های میكروبیولوژی - زیست شناسی سلولی مولكولی - محیط زیست - خاك شناسی و صنایع غذایی طراحی شده است تا بتوانیم عملیات تكان دادن نمونه های آزمایشگاهی را آسانتر و به طور دقیق تر انجام دهیم. كه موجب سرعت در عملكرد، پایین آوردن آلودگی و عوامل بهداشتی، صرفه جویی در زمان، نیروی كار، اقتصادی و مالی و یكنواخت تكان دادن نمونه ها كه هر كدام از این گزینه های قابل تعریف می باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه