شماره اظهارنامه: 388040059

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/02
مخترع/مخترعان:

حميدرضا توانگر

شماره ثبت : 59807
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1388/04/09
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

در این اختراع با افزودن پروبیوتیك (باكتری های مفید) به ذرت حجیم شده (اسنك پنیر مانند لینا نمكی، پفك و غیره) ارزش غذایی یكی از پرمصرف ترین تنقلات (میان وعده های غذایی) در ایران افزایش داده شد. پروبیوتیك لیوفیلیزه شده باسیلوس كواگولانس (لاكتوباسیلوس اسپوروژنز) در غلظت مناسب به همراه افزودنی های دیگر به طور یكنواخت بر سطح خارجی اسنك پنیر اسپری شد به سوری كه میزان آن به CFIU و 107 در گرم اسنك برسد. از آنجایی كه رطوبت پایین و بسته بندی مناسب محصول مانع از تندش اسپور می گردد، باكتری های زنده ولی غیرفعال تا زمان انقضا آن در دمای اتاق قابل نگهداری هستند. پس از مصرف این محصول، باكتری ها بر اثر شوك pH، فعال شده و رشد خود را در رود آغاز می نمایند. باكتری های پروبیوتیك باعث تنظیم میكروفلور روده شده و آثار مفید فراوانی برای بدن دارند.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه