شماره ثبت : 82674
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1393/01/31
طبقه بندی بین المللی: A21 A23

خلاصه اختراع :

خلاصه طرح در كشور ما درصد زیادی از قوت مردم را نان و فراورده های آردی تشكیل می دهد به گونه ای كه مصرف سرانه نان در ایران164-134 كیلوگرم است این در حالی است كه مصرف سرانه نان در اروپا 68كیلوگرم است. نان در كشور ما اولین رتبه را در سبد مصرفی خانواده ها از نظر ارزش تغذیه ای دارا می باشد. متاسفانه علی رغم این اوصاف نان تولیدی در كشور ما از كیفیت پائینی برخوردار است و این نعمت هر ساله به مقدار فراوانی به دلیل پائین بودن كیفیت به صورت ضایعات درآمده و ضرر وزیان بسیاری را از ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و بهداشتی به كشور وارد می كند با استفاده از غنی سازی و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد می توان كیفیت نان تولیدی را در حد قابل ملاحظه ای افزایش داد و تبدیل این نعمت گرانبها به شكل ضایعات را به طور چشمگیری كاهش داد.غنی سازی نان با ریزمغذی هایی همچون آهن و روی در كشور صورت گرفته است ولی غنی سازی نان با پودر سنجد كار جدیدی است كه علاوه بر كاهش میزان شكر مصرفی در نان مك دونالد از 9 درصد به مقدار4 درصد و تامین شكر كاهش یافته از طریق قندهای طبیعی گلوكز و فروكتوز موجود در پودر سنجد، نان تولیدی بافت بهتر و نرم تری دارد و با توجه به اهمیت فیبر در رژیم غذایی محصول حاصله از لحاظ فیبر، پروتئین و ویتامین نسبت به محصول اولیه غنی تر می باشد زیرا سنجد دارای بیش از 17نوع اسیدآمینه و ویتامین های A،C،EوK، و فیبر محلول پكتین است و از جانب دیگر دارای اثر بازدارندگی بر روی رشد سلول های سرطانی است لذا محصول تولیدی را می توان به عنوان یك محصول فراسودمند در نظر گرفت.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه