شماره اظهارنامه: 13905014000302304

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/10
شماره ثبت : 76803
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/06/28
طبقه بندی بین المللی: B41M 5/155 G05D 21/00

خلاصه اختراع :

كنترل دقیق PH مخمر نان در میزان رشد، میزان تكثیر و كیفیت آن نقش بسیار مهمی دارد. ازآنجا كه این فرآیند بسیار غیر خطی و متغیر با زمان همراه با تاخیر زمانی است، كنترل آن چالش برانگیز است. همچنین به دلیل زنده بودن مواد، فرآیند زیستی باعث تولید كف در مخزن می شود كه اندازه گیری PH واقعی را مختل كرده و چالش را دو چندان می كند. همین امر باعث شده با روش های موجود نتوانیم معادله استاتیكی و در نتیجه مدلی برای این فرآیند بدست آوریم. همچنین در تحقیقاتی كه تاكنون به عمل آمده كسی نتوانسته مدلی برای طراحی و پیاده سازی كنترلر ph در فرآیند فدبچ برای تولید مخمر نان به دست آورد. لذا در این صنعت تا به حال كنترل ph بوسیله كنترلگر تناسبی – انتگرالی انجام شده است كه دقت كافی ندارد. در این پژوهش از كنترل ph در فرایند تخمیر استفاده كرده ایم. با استفاده از روش های كمترین مربعات خطا توانستیم بهترین تقریب را برای مدل با مقدار مجموع مربعات خطای 0.0504352 به دست آورزدیم. سپس یك كنترلگر اصلی برای پارامترها كربنات سدیم طراحی شده كرده و از طریق آن PH را به میزان مطلوب می رسانیم. بعد از شبیه سازی در نرم افزار MATLAB و پیاده سازی در سیستم DCS، در عمل كنترل PH به صورت دقیق انجام گرفت. مزیت این حقیقت آن است كه چون در مقیاس صنعتی انجام گرفته، بنابراین به خوبی می توان از نتایج حاصل از این پایان نامه در واحد های بزرگ صنعتی استفاده نمود.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه