شماره اظهارنامه: 13905014000300511
مالک/مالکان:

وحيد ويسي


شماره ثبت : 73869
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/04/04
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

نانو تحت فشار مایع: این اختراع مشكل فنی خاصی نداشته ولی این اختراع طوری طراحی شده است كه وقتی آب وارد آن می شود این دستگاه آب را به طور خودكار گرم می كند كه خود را بشورد. مهمترین هدف این طرح اختراع صرفه جویی در مصرف انرژی – زمان و مكان می باشد. كمترین زمان برای پاستوریزاسیون شیر خام 3 دقیقه می باشد و پس از این كار از طریق یك مكنده وارد لوله می شود كه این لوله از فریون ساخته شده است و بعد ما شیر را در زمان 2 دقیقه به شیر خشك تبدیل می كند. قرار دادن یك دستگاه كه اب را وارد دستگاه كند و دستگاهی دیگر برای گرم كردن اب برای اینكه هیچ پودر و شیر مایعی در دستگاه وجود نداشته باشد و یك مكنده برای اینكه مایع تمیز كننده را به بیرون هدایت كند این دستگاه می تواند در كارخانه شیرخشك سازی به كار رود این دستگاه می تواند شیر را به كره تبدیل كند. این دستگاه در صنعت شیر می تواند تحول عجیبی را ایجاد كند. كارخانه ها طبق تحقیقات به عمل امده هزینه زیادی برای پاستوریزاسیون و از بین بردن میكروب تب مالت انجام می دهد ولی با این دستگاه تمام هزینه ها نصف می شود.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه