شماره ثبت : 76731
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1391/08/11
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

در سالهای اخیر با توجه به افزایش نرخ بیماری های قلبی و فشار خون و سایر بیماری ها توجه به استفاده از مواد غذایی كه در راستای كاهش این بیماری ها و یا افزایش خواص سلامتی بخش آنها نقش دارند مورد توجه قرار گرفته است. یكی از مواد غذایی مورد استفاده ی مصرف كنندگان نوشابه ها و آبمیوه ها هستند برخی از مضراتی كه در نتیجه مصرف نوشابه ها و آبمیوه ها در مصرف كنندگان به وجود می آید در نتیجه وجود شكر در فرمولاسیون این محصولات می باشد. مصرف شكر باعث ایجاد عوارضی نظیر پوسیدگی دندان ها، ایجاد حفره در دندان، خونریزی لثه، تخریب استحكام استخوانی می گردد. شكر سبب ایجاد بیماری هایی نظیر دیابت و بیماری های قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی، پیری و فشار خون بالا می شود. مصرف شكر سبب آسیب به غدد داخلی بدن مانند غدد فوق كلیوی و لوزالمعده می گردد و با در نظر گرفتن مسائل اقتصادی و تكنولوژیكی استفاده از شیرین كننده های طبیعی به جای شكر در فرمولاسیون آب میوه ها و نوشابه ها ضروری به نظر می رسد. قند مایع خرما یكی از انواع شیرین كننده های طبیعی است كه در این راستا می تواند مورد توجه قرار بگیرد. هدف از این اختراع جایگزینی شكر موجود در آب انگور قرمز با استفاده از شیره خرما می باشد. یكی از مشكلات موجود در صنایع نوشیدنی و آبمیوه سازی تاثیر نامناسب شكر بر سلامت مصرف كنندگان می باشد. كه در فرمولاسیون جدید سعی بر آن بوده است مضرات ناشی از مصرف شكر موجود در آبمیوه ها (آب انگور قرمز) با جایگزینی شكر توسط شیره خرما كاهش یابد زیرا شیره خرما مخلوطی از انواع قند یعنی گلوكر، فروكتو و مقدار كمی از سایر قندها می باشد و می تواند جایگزین خوبی برای شكر به خصوص شكر وارداتی باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه