شماره اظهارنامه:
390010136
مالک/مالکان:
ناصر پوراسمعيل
تاریخ اظهارنامه:
1390/01/16
مخترع/مخترعان:
ناصر پوراسمعيل
شماره ثبت :
70032
وضعیت اعتبار:
اعتبار ندارد
تاریخ ثبت:
1390/07/13
طبقه بندی بین المللی:
خلاصه اختراع :
بیماران سلیاكی به علت حضور گلوتن در گنك م قادر به مصرف محصولات تهیه كننده از آرد گندم نیستند. بنابراین تولید كیك بدون گلوتن می تواند نیاز بیماران سلیاكی به مصرف این نوع محصولات را مرتفع می سازد، لذا در بررسی حاضر برای تولید این نوع كیك به جای آرد گندم از مخلوط آردی شامل: آردهای برنج، سویا و نشاسته ذرت استفاده و از صمغ زانتان به منظور تقلید خصوصیات گلوتن استفاده شد. معمولا به علت حذف آرد گندم در تولید این نوع كیك، ارزش تغذیه ای كاهش پیدا می كند، ولی در كیك بدون گلوتن تولیدی با در نظر گرفتن این مورد از كازئینات سدیم به عنوان مكمل پروتئینی و آرد سویا به عنوان یك ماده مغذی استفاده شد و حضور آن ها سبب شد تا این نوع كیك از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار بوده و حائز ویژگی های غذاهای عملگر باشد. در نهایت كیك بدون گلوتن با كیفیت، عطر و طعم مطلوب و ماندگاری بالا از فرمولاسیون بدست آمده تهیه شد كه می تواند سبب ارتقا، كیفیت تغذیه ای بیماران سلیاكی شود.
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع