شماره ثبت : 35077
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1385/05/09
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

مورد استفاده و شرح مختصر: امروزه برای كنترل كیفی شیر روشهای استاندارد آزمایشگاهی به كار می روند و هدف از انجام آنها عرضه شیر به عنوان یك ماده غذایی سالم جهت مصرف می باشد. غیر از آلودگی های میكروبی و مواد شیمیایی، وجود آنتی بیوتیكها در شیر نیز باعث بروز مشكلاتی می شود. آنتی بیوتیكهای مصرف شده در حیوانات در شیر ترشح شده و مصرف آن موجب بروز عوارض و آلرژیهای مختلف در افراد می گردد. در روش حاضر بررسی تشخیص حضور آنتی بیوتیك در شیر با استفاده از اسپور یك نوع باكتری به نام Bacillus stearothermophillus var. calidolactis صورت می گیرد. از این روش تشخیصی می توان به صورت روزمره در كارخانجات شیر پاستوریزه استفاده نمود. خلاصه روش تهیه: با باكتری Bacillus stearothermophillus var. calidolactis تهیه شده از مركز كلكسیون ارگانیسم های ایرانی (PTCC) جهت تهیه اسپورهای باكتریایی در محیط كشت خاص اسپورولاسیون استفاده شده و اسپورهای بدست آمده به صورت سوسپانسیون در محیط نگهدارنده در دمای 4C نگهداری شد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه