شماره اظهارنامه:
139250140003000824
تاریخ اظهارنامه:
1392/02/05
شماره ثبت :
80604
وضعیت اعتبار:
اعتبار ندارد
تاریخ ثبت:
1392/02/05
طبقه بندی بین المللی:
خلاصه اختراع :
قطاب بدون قند این نو اوری در زمینه ی كشاورزی و شاخه صنایع غذایی میباشد.مقصود از این نواوری تهیه ی فرمولاسیون رژیمی برای محصول سنتی قطاب می باشد تا افراد مبتلا به بیماری دیابت و چاقی مزمن و همینطور افراد متقاضی غذا های كم كالری بتوانند از ان استفاده نمایند.در محصولات رژیمی با حذف شكر و استفاده از شیرین كننده های رژیمی برای ایجاد بافت و طعم مطلوب دچار مشكلات زیادی هستیم زیرا كه شكر نقشی اساسی در ایجاد بافت وطعم و حتی رنگ دارا می باشد.در فرمولاسیون قطاب رژیمی از مالتو دكسترین برای ایجاد بافت مطلوب وكاهش چربی و از سوكرالوزبه نسبت 600 به 2(به ازای 600 گرم شكر ،2 گرم سوكرالوز) برای تنظیم میزان شیرینی استفاده شد.مالتو دكسترین باعث جذب بهتر آب شده در حقیقیت مالتو دكسترین جبران كننده نقش ساكارز در جذب اب و تشكیل ژل برای رسیدن به بافت مطلوب می باشد..(شرح كامل مراحل و فرمولاسیون در توصیف اختراع اورده شده است) به عنوان جایگزین مالتو دكسترین میتوان از پركننده های تجاری دیگر همچون ایزومالتوز استفاده كرد كه برای رسیدن به مقدار لازم پركننده،با توجه به خصوصیات ساختاری،شیمیایی و فیزیكی باید ازمایشاتی انجام شود. البته توصیه ی اینجانب همان مالتودكسترین میباشد به دلیل در دسترس بودن (فراوانی ان در ایران)،ارزان بودن ،كیفیت بالای ان ،بی طعم بودن،بی رنگ بودن،پایداری به حرارت(با توجه به سرخ كردن قطاب در دمای بالا)، GRASE بودن و ساختار شیمیایی مطلوب كه باعث جذب اب بالای ان می شود.پس از اماده سازی محصول و تست های حسی به این نتیجه رسیدیم كه بافت محصول بدون قند با نمونه ی غیر رژیمی اختلاف معنی داری ندارد (p≥0.05).
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع