لیست اختراعات آرمين قبادي بيگوند
ساخت دستگاه رله الكترونيكي در قبل اين رله ها از دو نوع سيم پيچ در آن استفاده مي شده به نام سيم پيچهاي اوليه و ثانويه كه گاهي اوقات دچار اتصال كوتاه مي شوند كه اين كار باعث داغ شدن ترانس مي شود كه با استفاده از پمپ هاي به كار رفته در اين ترانس ها باعث خنك شدن سيم پيچ ها مي شود كه اين كار حدودا 2 الي ٣ ساعت قطعي برق را در بر خواهد داشت استفاده از نرم افزار پروتل DXP براي طراحي و شيبه سازي دستگاه و همچنين پياده سازي آن بروري ماكت و مدار يا همان فيبر مدار چاپي استفاده از سنسورهاي تشخيص دما با دقت بالا براي تشخيص دماي داخلي و خارجي و استفاده از سنسور ACSVOY جهت كنترل جر يان و استفاده از سنسور HALFS آي سي ات مگا ۶۴ براي برنامه نويسي كه برنامه نويسي آن از طريق برنامه ويژوال بسكام برنامه را كامپايل مي كنيم . با قرار دادن سنسور LM35 در خانه ما مي توانيم با برنامه كه در ويژوال بسكام نوشته و در آي سي ATMGH64 قرار داده ايم مي توانيم در تابستان و زمستان در صورت بالارفتن دما دستگاه دستور قطع بخاري يا كولر را اعمال مي كند . كه اين كار باعث كم شدن در انرژي برق و گاز مي شود. در دستگاههاي صنعتي قابل استفاده مي باشد.
ساخت دستگاه لامپ پروژكتوري با قابليت تنظيم نور روشي نوين در لامپ هاي با قدرت و صرفه جويي در مصرف برق هزينه آن در لامپ هاي رشته اي ولتاژ ٢٢٠ ولت و به آنها اعمال مي شد و نيمي از ولتاژ را به گرما تبديل مي كرد . كه اين خود باعث هدر رفتن مصرف انرژي زياد مي باشد. ديمر وسيله اي است براي كنترل نور محيط و همچنين اينورتر وسيله اي جهت افزايش ولتاژ و LED پاور نوعي لامپ كم مصرف مي بانئد كه قوي ترين لامپ هاي دنيا به شمار مي آيد كه ما با استفاده از يك تغذيه ١٢ ولت به وسيله اينورتر آن را به ٢٢٠ ولت تبديل مي كند و به لامپ مي رسانيم تا روشن شود و با استفاده از ديمر نور را به هر اندازه اي كه بخواهيم كم و زياد مي كنيم . در سر راه اين لامپ يك مدار تقويتي وصل شده كه اول يك ولتاژ ١٢ ولتي را به آن اعمال مي كنم و با اي ولتاژ مدار شروع به كار مي كند با استفاده از اينورتري كه براي تبديل ولتاژ در مدار قرار داده ايم ١٢ ولت را به ٢٢٠ ولت تبديل كرده و به وسيله دو رشته سيم به لامپ مي رسانيم اين نوع لامپ هاي به كار رفته در اين دستگاه نوعي led هاي خاص هستند كه داراي نور فوق العاده زاد و دماي كم و همچنين براي خريد آن هزينه كمتري را مي پردازيم و مصر في آن كم مي باشد . در تمام مكانهايي كه احتياج به روشنايي دارند مانند كارخانه و استاديوم هاي ورزشي و پاركها و.... قابل استفاده مي باشد .
نانو تحت فشار مايع: اين اختراع مشكل فني خاصي نداشته ولي اين اختراع طوري طراحي شده است كه وقتي آب وارد آن مي شود اين دستگاه آب را به طور خودكار گرم مي كند كه خود را بشورد. مهمترين هدف اين طرح اختراع صرفه جويي در مصرف انرژي – زمان و مكان مي باشد. كمترين زمان براي پاستوريزاسيون شير خام 3 دقيقه مي باشد و پس از اين كار از طريق يك مكنده وارد لوله مي شود كه اين لوله از فريون ساخته شده است و بعد ما شير را در زمان 2 دقيقه به شير خشك تبديل مي كند. قرار دادن يك دستگاه كه اب را وارد دستگاه كند و دستگاهي ديگر براي گرم كردن اب براي اينكه هيچ پودر و شير مايعي در دستگاه وجود نداشته باشد و يك مكنده براي اينكه مايع تميز كننده را به بيرون هدايت كند اين دستگاه مي تواند در كارخانه شيرخشك سازي به كار رود اين دستگاه مي تواند شير را به كره تبديل كند. اين دستگاه در صنعت شير مي تواند تحول عجيبي را ايجاد كند. كارخانه ها طبق تحقيقات به عمل امده هزينه زيادي براي پاستوريزاسيون و از بين بردن ميكروب تب مالت انجام مي دهد ولي با اين دستگاه تمام هزينه ها نصف مي شود.
موارد یافت شده: 5