لیست اختراعات ابراهیم فولادی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1397/02/05
تاریخ ثبت: 1398/01/31
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به زندگي مدرن و ماشيني، كمبود تحرك و كالري بالاي رژيم غذايي روزانه افراد و در نتيجه شيوع روز افزون مشكلات و بيماريهاي مربوط به افزايش وزن و چاقي از جمله ديابت و بيماريهاي قلبي و عروقي صنايع غذايي و كارشناسان اين حوزه در جستجوي جايگزين هاي مناسب براي ساكارز هستند تا از اين طريق ميزان كالري محصولات خود را كاهش داده و همچنين خصوصيات تغذيه اي محصولات خود را بهبود بخشند. از اينرو و صنعت غذا براي بهينه كردن ارزش تغذيهاي در كنار حفظ يا بهبود طعم محصول، بر طراحي مجدد مواد غذايي سنتي متمركزشده است. به علاوه به دليل عدم متابوليزه شدن گلوكز حاصل از هيدروليز ساكارز در بدن بدون وجود انسولين، و افزايش سطح قند خون در افراد ديابتي به دليل توليد مقادير پايين انسولين در پانكراس (ديابت نوع 1 (و كاهش گيرنده هاي انسولين در سطح سلولها (ديابت نوع 2) تقاضاي روز افزوني براي مواد غذايي ويژه افراد ديابتي وجود دارد. با توجه به اينكه نبات به عنوان محصول سنتي كشورمان از ساكاروز تشكيل مي شود اين اختراع به منظور تهيه نبات با كالري كاهش يافته با استفاده از انواع قندهاي جانشين ساكاروز كه قابليت استفاده براي طيف وسيعي از افراد را داشته باشد، انجام شده است. لذا براي توليد نبات كم كالري با استفاده از جايگزين هاي مناسب ساكارز شناخت مراحل كريستاليزاسيون و همچنين خصوصيات قندهاي جايگزين مورد استفاده ضروري مي باشد.از آنجائيكه در مطالعات و تحقيقات انجام شده بر روي فرآيند كريستاليزاسيون هيچ گونه تحقيق مشابهي در زمينه استفاده از جايگزين هاي ساكارز در توليد نبات انجام نشده است و به دليل اينكه فرايند كريستاليزاسيون تنها تحت شرايط ويژه اي صورت مي گيرد و فاكتورهاي گوناگوني در اين امر دخيل هستند لذا مطالعاتي بر روي چگونگي كريستاليزاسيون انواع قندها و در شرايط مختلف و با تغيير در عوامل موثر در كريستاليزاسيون صورت گرفت تا در نهايت محصول نبات كم كالري تهيه گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/07/16
تاریخ ثبت: 1398/11/27
خلاصه اختراع:

نيتريت از رايج ترين افزودني هايي است كه امروزه در اكثر فراورده هاي گرماديده نظير سوسيس و كالباس جهت تثبيت رنگ و بهبود طعم و جلوگيري از فساد زودرس استفاده مي شود. اما استفاده از اين تركيب بيش از حد مجاز مي تواند منجر به بروز انواع سرطان در بزرگسالان و بيماري مت هموگلوبيني در خردسالان شود. بنابراين اطلاع از ميزان نيتريت بكار رفته در فراورده هاي گوشتي يكي از دغدغه هاي مصرف كنندگان اين مواد خوراكي است. با اين اختراع با روشي آسان و ارزان امكان تشخيص كيفيت مواد غذايي گوشتي علاوه بر صنايع ، به مصرف كننده خانگي نيز داده مي شود.

تاریخ ثبت: 1399/10/06
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، نانو حسگر ترموكروميك غير برگشت پذير جهت پايش فساد محصولات غذايي است كه با استفاده از روش الكتروريسي توليد شده است. اين اختراع مربوط به حوزه نيازهاي انساني زيربخش علوم و صنايع غذايي مي باشد. پتانسيل و انعطاف پذيري حسگرهاي توليد شده كه حاوي رنگهاي سولفوره مي باشد امكان استفاده و كاربرد آنها را در مورد طيف وسيعي از محصولات فراهم مي سازد. برچسبهاي نشان دهنده تازگي محصول از جمله حوزه هاي مورد توجه محققين و دست اندركاران حوزه غذا مي باشند. اما در اين اختراع، توليد اين برچسبها با استفاده از فرايند الكتروريسي و در مقياس نانو انجام شده است. مزاياي استفاده از نانو الياف در مقايسه با انواع معمول سنسورهاي موجود در بازار، دارا بودن نسبت سطح به حجم بالاتر و در نتيجه حساسيت بيشتر و كاهش زمان پاسخگويي به تغييرات دماي محيط، تخلخل بالا، اندازه منافذ كوچك و ظرفيت جذب بالا مي¬باشد. دانش توليد اين دسته از حسگرها به صورت انحصاري در اختيار شركتهاي پيشرفته دنيا مي باشد و دستيابي به فرمول ايجاد تغييرات رنگي برگشت ناپذير با گستره دمايي وسيع به عنوان يكي از اولين دستاوردهاي اين حوزه در ايران مطرح مي شود. مهمتر آنكه در توليد اين حسگر از بستر نانوالياف استفاده شده كه مي تواند باعث افزايش دقت و سرعت تغيير رنگ حسگر تحت تأثير دماي مشخص گردد.

تاریخ ثبت: 1399/02/29
خلاصه اختراع:

پراكسيد اولين تركيبي است كه بعد از اكسيداسيون چربي ها و روغن ها به وجود آمده و مي تواند زمينه ساز بيماري هاي مختلفي از جمله تصلب شرائين، سرطان و پيري زودرس گردد. اطلاع از مقدار پراكسيد موجود در روغن هاي خوراكي يكي از دغدغه هاي مصرف كننده هاي روغن هاي خوراكي است. با اين اختراع با روشي آسان و ارزان توانايي تشخيص كيفيت روغن به افراد مصرف كننده داده مي دهد.

موارد یافت شده: 4