لیست اختراعات احمد احتياطي
توليد چيپس ميوه اي سيب غني شده با تركيبات بيواكتيو چاي ترش هدف اصلي اين اختراع بوده است. خشك كردن اغلب با كاهش تركيبات زيست فعال ميوه همراه مي باشد. يكي از روش هاي مرسوم خشك كردن، پيش تيمار اسمز و سپس خشك كردن با هواي داغ مي باشد، استفاده از فشار خلاء در سيستم اسمز باعث افزايش عملكرد آن مي شود و در مورد غني سازي ميوه سيب، باعث نفوذ هرچه بيشتر تركيبات چاي ترش به داخل بافت سيب مي شود. در اين اختراع مخلوط برش هاي بلانچ شده سيب و محلول چاي ترش-ساكارز در دستگاه اسمز- خلاء قرار مي گيرند كه باعث خروج آب از سيب و ورود ساكارز و تركيبات فنلي به سيب مي شود. اين دستگاه با كنترل خلاء و دماي محلول اسمزي كه اثر بسيار زيادي بر نفوذ تركيبات فنلي به بافت سيب دارد، باعث كنترل نفوذ تركيبات فنلي چاي ترش به برگه سيب مي شود. اين اختراع براي اولين بار در سطح جهان با كنترل فرايند نفوذ تركيبات فنلي و آبگيري اسمزي برگه سيب معرفي شده است.
موارد یافت شده: 1