لیست اختراعات الهه مرادی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1399/05/19
مالک/مالکان: خانم الهه مرادی
تاریخ ثبت: 1399/08/21
مخترع/مخترعان: الهه مرادی
خلاصه اختراع:

اختراع مكمل غذايي از پرچم و گرده گياه زعفران با روش آنكپسولاسيون در دماي بهينه در زمينه ي فني: بخش ج: شيمي ـ متالورژي زيربخش: شيمي امروزه افزودني ها و مكمل هاي مورد استفاده در صنايع غذايي موجود در بازار ايران و جهان اكثرا شيميايي هستند. هر روز اثرات زيان آور نگهدارنده هاي شيميايي بر سلامت انسان به اثبات مي رسد و تقاضا براي مصرف مواد غذايي كه عمر ماندگاري آن ها به صورت طبيعي افزايش يافته، بيشتر مي شود. پرچم و گرده گل زعفران حاوي تركيبات مغذي شگفت آوري است كه در حال حاضر به عنوان يكي از ضايعات كشاورزي دور ريخته مي شود. هدف از اين اختراع، در ابتدامعرفي پرچم و گرده به عنوان يك مكمل غذايي و افزودني شگفت انگيز در صنايع غذايي، آنكپسوله كردن و حفظ مواد مغذي موجود در دماي بهينه و شرايط خاص در مرحله دوم و نهايتا كاهش محدوديت هاي احتمالي موجود از جمله حساسيت زايي در مصرف آن در صنايع غذايي مي باشد. از ساير خواص آن از جمله فعاليت آنتي اكسيداني بالاي آن در پيشگيري و درمان بيماري ها و استفاده از رنگدانه هاي طبيعي آن نيز بهره جست و بدون هيچ نگراني از عوارض جانبي آن را بكار برد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/05/31
تاریخ ثبت: 1402/10/13
خلاصه اختراع:

با توجه به ميزان بالاي علاقه مندي به مصرف غذاهاي سوخاري، اين اختراع با هدف توليد پودر سوخاري گياهي با خواص كاهش تركيبات سرطانزا و مضر و كاهش جذب روغن، به مرحله اجرا درآمده است. در تهيه اين پودر سوخاري از تركيبات گياهي و طبيعي استفاده شده است كه نه تنها مضرات مصرف غذاهاي سوخاري شده را كم مي كند بلكه حاوي تركيبات مفيد و مغذي نيز مي باشد. از برگ سبز چاي كه حاوي تركيبات فنلي و پلي فنلي و آنتي اكسيدان است به منظور كمك به كاهش اكسيدشدن روغن سرخ كردني و همچنين كاهش و حذف تركيب‌هاي سرطان‌زاي موجود در غذاهاي سوخاري استفاده شده است. همچنين با استفاده از صمغ گياهي و طبيعي عربي در اين پودر باعث كاهش جذب روغن در فراورده هاي سوخاري شده و با استفاده از سورنجان و سماق در جلوگيري از ابتلا به نقرس و درمان آن با عوارض جانبي كمتر(در مقايسه با مصرف داروهاي نقرس) كمك شده است. در اين پودر از جوانه و سبوس گندم به منظور بالا بردن ارزش تغذيه اي و افزايش فيبر نيز استفاده شده است. تركيبي از افزودني هاي طعم دهنده از جمله (( حبه سير رنده و خشك شده، پونه كوهي، آويشن، نمك و فلفل)) براي بهبود طعم پودر سوخاري استفاده شد. همچنين از ((دماي كم و مدت كم با استفاده از روش هاي تلفيقي)) در پخت نان استفاده شده است كه كيفيت نان و در نتيجه پودر سوخاري را افزايش داده است. اين پودر سوخاري، پس از تهيه، از نظر بررسي تاثيرات بيان شده مورد آزمايش قرار گرفته و نتايج آن ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1402/07/20
تاریخ ثبت: 1403/01/18
خلاصه اختراع:

معمولا اكثر مصرف كنندگان پنيرهاي فله اي سنتي و صنعتي، به منظور جلوگيري از رشد كپك بر سطح پنير و يا خشك شدن پنير، اين محصول را در آب نمك نگهداري مي كنند؛ اينكار علاوه بر از دست دادن طعم اصلي پنير، باعث ايجاد مشكل مصرف بالاي نمك در مصرف كننده مي شود. مصرف ناخواسته بالاي نمك، سبب بيماري مي شود. بهترين راه جهت جلوگيري از رشد كپك و مخمر و عدم نياز به استفاده از نمك زياد در نگهداري پنير، استفاده از پوشش سطحي بر روي پنير بدون غوطه وري در آب نمك مي باشد. در اختراع حاضر، پوشش دو لايه كاغذ-پلاستيك نانو مناسب براي استفاده در انواع پنير هاي صنعتي و سنتي، طراحي شده است كه مي تواند با وجود ذرات نانو اكسيد روي جلوي كپك زدگي پنير را بگيرد. پوشش پنير با يك لايه داخلي در تماس با پنير كه از كاغذ مومي ساخته مي شود به پنير اجازه تنفس مي دهد. لايه خارجي، يك غشاي پلاستيكي پلي اتيلني و محافظ در برابر رطوبت بيش از حد است كه به اندازه كافي متخلخل است و امكان تبادل اكسيژن را فراهم مي آورد و محيطي غار مانند براي طولاني كردن ماندگاري پنير ايجاد مي كند.

موارد یافت شده: 3