لیست اختراعات اميد نگيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1391/11/23
تاریخ ثبت: 1392/04/12
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف در اين اختراع براي اولين بار شيريني لوز بدون شكر با استفاده از شيرين كننده سو كرالوز و استويوسيد ساخته شده است . وجود شيرين كننده هايي مانند شكر و قند به مقدار زياد در شيريني هاي لوز سنتي به علت داشتن قند و كالري زياد باعث بروز مشكلات فراواني براي سلامتي مصرف كننده ها مي شده است. در اين اختراع با استفاده از شيرين كننده هاي گياهي به ويژه گياه استويا در كنار ايزومالت كه جايگزين شكر و گلوكز شده است و ضمن داشتن طعم شيرين ،براي بيماران ديابتي و افراد عادي قابل استفاده مي باشد و ضمنا توسط گياهان دارويي از جمله بادرنجبويه و دارچين و نعناع و به ليمو و غيره نيز غني شده است ، و طعم اين گياهان دارويي طوري هم پوشاني شده است كه طعم مطلوبي دارد و بر ارزش تغذيه اي محصول افزوده است . و براي اولين بار شيريني لوز بدون قند غني شده گياهي توليد شده است. استفاده از عصاره گياهاني مانند به ليمو و دارچين به دليل داشتن مواد موثره كه داراي خاصيت آنتي باكتريال هستند . و در تستهاي آنتي بيوگرام موجب ايجاد هاله عدم رشد باكتري بر روي محيط كشت عمومي نوترين آگار و مولر هينتون آگار ، در اطراف ديسكهاي بلانك حاوي عصاره تغليظ شده گياه شده اند . اين اثر را تاييد كرد و با توجه به اين اثر، در محصول ما موجب افزايش ماندگاري شده است به طوري كه نياز به افزودن مواد شيميايي نگهدارنده را مرتفع كرده است . و با داشتن ساير خواص مفيد ديگر محصول ما را جزء دسته شيريني جات كم كالري فرا سودمند قرار داده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/16
مالک/مالکان: محمد گوهريان
تاریخ ثبت: 1390/02/12
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع :سوهان خوراكي بدون قند خلاصه اختراع: در اين اختراع براي اولين بار سوهان بدون قند با استفاده ازشيرين كننده هاي گياهي به ويژه گياه استويا مطرح شده است وجود شيرين كننده هايي مانند شكر و قند به مقدار زياد در سوهانهاي سنتي باعث بروز مشكلات فراواني براي سلامتي مصرف كننده ها مي شده است در اين اختراع با استفاده ازشيرين كننده هاي گياهي به ويژه گياه استويا به جاي شيرين كننده هاي معمول براي اولين بار سوهان بدون قند توليد شده است. بدين ترتيب كه ابتدا در مخزن آب و گلاب در حال جوش ايزومالت حل مي شود تا كاملا مايع شفاف به وجود آيد،سپس كره به آن اضافه شده تا كره آب شود.سپس آرد اضافه مي شود پس از نخ گيري طعم دهنده ها و شيرين كننده گياهي به محلول اضافه مي شود. پس از آزمون نخ گيري ثانويه تركيب نهايي با اضافه كردن مغزهاي گياهي انجام مي شود.

موارد یافت شده: 2