لیست اختراعات امير ازادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ ثبت: 1398/08/25
خلاصه اختراع:

امروزه عفونت هاي رحمي شيوع بسياري داشته كه از عوارض آن ترشحات كنترل نشده مي باشد و با وجود پيشرفت هاي دانش طب اين عارضه درمان موفقي نداشته يا پس از درمان عودكننده است. داروي مترونيدازول نيز به ويژه در نوع خوراكي داراي عوارضي از قبيل تهوع، درد شكمي و سردرد مي باشد. از سوي ديگر اثرات فراورده هاي طبيعي در زمينه عفونت زدايي كاملا مشخص شده به طوري كه درصد بسياري از داروها برگرفته يا مشتق از تركيبات طبيعي مي باشند. با توجه به افزايش تحمل به آنتي بيوتيك هاي مرسوم و عوارض جانبي يكي از زمينه هاي ارزشمند به منظور تحقيقات، عوامل ضدميكروبي با ماهيت طبيعي مي باشند. شياف گياهي حاوي عصاره جوشانده برگ مورد و گال درخت بلوط (14.74%) در پايه پلي اتيلن گليكول (600/3350=0.25) مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/12
تاریخ ثبت: 1398/12/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع مرتبط با حوزه بهداشتي-درماني است و موضوعش استانداردسازي فرمولاسيون جديد Cerate حاوي گل شب بوي زرد (Erysimum cheiri) و گل محمدي (Rosa damascene) جهت درمان بيماران مبتلا به شقاق مقعد (Anal fissure) مي باشد كه ما براي اولين بار ساخته ايم. اثر بخشي اين فرآورده در طب ايراني به طور متواتر گزارش شده است و داراي فرمول 3 جزيي شامل روغن گل شب بوي زرد، روغن گل محمدي و موم زنبور عسل به نسبت هاي وزني 3، 3 و 1 مي‌باشد. با توجه به خواص فارماكولوژيكي مواد موثره موجود در اجزاي فرآورده از جمله: الف) وجود تركيبات كاردنوليدي روغن شب بوي زرد در دوز كم (0.03 IC50) و پتانسيل رفع مشكل ايسكميك در ناحيه زخم شقاق مقعد و ب) وجود فلاونوييدها در روغن گل محمدي و در نتيجه كمك به بهبود درد و التهاب موضع شقاق، و نيز توجه به تواتر مصرف اين دارو در طب ايراني، اين فرمول موضعي براي درمان بيماري فيشر آنال انتخاب گرديد كه از نظر هزينه ارزان و دسترسي به مواد اوليه آن به دليل بومي ايران بودن آسان خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/06/11
تاریخ ثبت: 1397/11/10
خلاصه اختراع:

با توجه به طعم نامناسب آهن در شربت و قطره فروس سولفات موجود در بازار و نارضايتي والدين و عدم همكاري كودكان در استفاده از آن، هدف تهيه فرمولاسيون خوراكي جديد از آهن با طعم مناسب تر و قابل قبول مي¬باشد. بدين منظور از سكنجبين به عنوان پايه جهت جايگزين شدن به جاي simple syrup و الگزير استفاده گرديد. به منظور تهيه فرمولاسيون فروس سولفات، عسل استاندارد (3حجم) در آب مقطر (2 حجم) حين حرارت دادن غير مستقيم حل شد و در دماي كمتر از 100 درجه سانتي گراد تا به قوام رسيدن آن حرارت داده شد. سپس فروس سولفات هفت آبه با غلظت 40mg/ml (در فرمولاسيون نهايي)، آسكوربيك اسيد با غلظت 8mg/ml (در فرمولاسيون نهايي) به عنوان آنتي اكسيدان و در سركه سنتي (1 حجم) به محلول آب و عسل اضافه گرديد و تا به قوام رسيدن آن حرارت داده شد. در نهايت فرمولاسيون نهايي فروس سولفات با طعم شيرين، بوي ميوه اي، ظاهر نيمه شفاف و رنگ زرد كم رنگ، اندازه ذره اي 461 ميكرومتر (number-based) 496 ميكرومتر (volume-based) ، خواص رئولوژيك نيوتني، وزن مخصوص 34/1 گرم بر ميلي¬ليتر، pH برابر 80/2، هدايت پذيري 340 ميلي¬ولت و ضريب شكست 44/1 توانسته است طعم پوشاني مناسبي از فروس سولفات ايجاد كند. از جمله مزاياي اين فرمولاسيون نسبت به فرآورده هاي موجود در بازار طعم مناسب تر شربت نسبت به نمونه هاي داخلي، طعم متناسب ، قيمت مناسب تر و مقدار ماده موثره بيشتر در مقابل نمونه هاي خارجي موجود در بازار مي باشد. از اين فراورده مي توان در درمان و پيشگيري از كم خوني ناشي از فقر آهن استفاده كرد. هم چنين روي اين فراورده تست هاي پايداري و ميكروبي طبق استانداردها انجام شده است و فراورده بدون نياز به هيچ گونه نگهدارنده¬اي كاملا پايدار است.

تاریخ ثبت: 1399/02/08
خلاصه اختراع:

بيماري آلزايمر، با شروعي تدريجي و پيشرفتي مداوم است كه به تدريج حافظه و تواناييهاي ذهني ديگر مانند تفكر، استدلال و قضاوت فرد را تحت تأثير قرار مي دهد. با وجود پيشرفتهاي گسترده ي علم پزشكي، هنوز درمان مناسبي جهت آن وجود ندارد. از اينرو داروهاي طبيعي و گياهي ميتوانند جايگاه موثري در درمان و پيشگيري از اين بيماري داشته باشند. به اين منظور فرمولاسيون گياهي حاوي زيره سياه و فلفل سياه كه مورد تاكيد حكما بود، به منظور تقويت حافظه و پيشگيري از آلزايمر پيشنهاد و انتخاب گرديد. سپس اين فرمولاسيون جهت تهيه به صورت شكل دارويي امروزي قرص با بهره گيري از Solution binderها (محلولهاي چسباننده) و همچنين استانداردسازي، مورد استفاده قرار گرفت. جهت تهيه ي اين قرص 54 فرمولاسيون مختلف با بهره گيري از اكسپيانهاي گوناگون تهيه و مورد ارزيابي در تستهاي مربوطه قرار گرفتند؛ كه درنهايت فرمولاسيون متشكل از 40% زيره سياه، 40% فلفل سياه، 10% محلول چسباننده HPMC و 10% محلول چسباننده PVP پس از ارزيابيهاي مختلف به عنوان فرمولاسيون نهايي تهيه گرديد. همچنين قرص نهايي تهيه شده با استفاده از روشهاي GC/MS و اسپكتروفتومتري بر مبناي 3 تركيب مختلف گاماترپينن، ترانس كاريوفيلن و همچنين ميزان آلكالوئيد تام بر مبناي آتروپين موجود در هر قرص استاندادسازي گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/26
مالک/مالکان: آقاي امير آزادي
تاریخ ثبت: 1399/09/12
خلاصه اختراع:

داروي متفورمين با مهار ژن (mTORC1 (Mammalian Target of Rapamycin كه نقش كليدي در توليد و كنترل ترشح سبوم (عوامل دخيل در پاتوژنز آكنه) دارد، سبب بهبود ضايعات ناشي از آكنه وولگاريس مي شود. بنابراين فرمولاسيون نيمه جامد موضعي 1% از داروي متفورمين، جهت اصلاح مسير سيگنالينگ معيوب دخيل در پاتوژنز بيماري تهيه شده و مراحل مورد نياز جهت تاييد ارزيابي كيفي و باليني فرمولاسيون پشت سر گذاشته شده است. جهت بررسي ميزان اثربخشي دارو، يك مطالعه باليني با حضور 16 بيمار مبتلا به درجات خفيف تا متوسط آكنه ولگاريس طراحي شد. مطالعه به صورت دو طرفه، دو سويه كور انجام شد و نتايج استفاده از دارو توسط مقايسه با نتايج دارونما كنترل گرديد. هر بيمار در سمت راست صورت فرمولاسيون حاوي دارو و در سمت چپ صورت، فرمولاسيون دارونما را به صورت موضعي و دو مرتبه در روز دريافت كرد. در نهايت اثربخشي دارو با توجه به مقايسه كاهش درصذ ضايعات ناشي از بيماري توسط فرمولاسيون دارو و دارونما بررسي شد. p value=0.04 حاصل از تست آماري T زوجي، بيانگر اثر بخشي موثرتر دارو نسبت به دارونما در كاهش ضايعات بيماري است.

تاریخ ثبت: 1401/04/04
خلاصه اختراع:

ژل ضد تعريق حاوي گل سرشور، يك فراورده ي موضعي طراحي شده بر پايه ي طب سنتي ايران است كه به منظور كاهش تعريق زير بغل در افراد مبتلا يه هايپرهيدروزيس قابل استفاده است. گل سرشور ماده اي معدني است كه از گذشته تا كنون در ايران، به عنوان شوينده ي سر و بدن مورد استفاده قرار مي گرفته است. اين ماده طبيعت سرد و خشك دارد، قابض است و قابليت جذب مقدار زيادي آب را در خود دارد. همچنين اين ماده ي موثره ارزان قيمت بوده، و هزينه ي نهايي فراورده ي ضد تعريق توليد شده نسبت به فراورده هاي شيميايي كنوني موجود در بازار، كمتر است. در تهيه ي اين فراورده از تركيب كربومر و سديم كربوكسي متيل سلولز به عنوان عامل ژل شونده، و از متيل پارابن و پروپيل پارابن به عنوان مواد نگهدارنده استفاده شده است. اين فراورده به صورت ژل قابل عرضه در داروخانه ها بوده و به صورت موضعي قبل استفاده است.

تاریخ ثبت: 1401/09/28
خلاصه اختراع:

فرمولاسيون فوم دهاني حاوي نانوپارتيكل‌هاي كايتوزاني بارگيري شده با سيكلوسپورين A كه به وسيله اسپري‌ فوم ساز و بدون پيشرانه فوم مي‌شود. سيكلوسپورين يك مهار كننده كلسي‌نورين با اثر سركوب كنندگي سيستم ايمني و ضدالتهاب است كه بر اساس مطالعات باليني اين اثر سركوب كنندگي سيستم ايمني و ضدالتهابي در مصرف موضعي در حفره دهان نيز مشاهده مي‌شود. به همين دليل اين فراورده جهت درمان ضايعات دهاني ناشي از بيماري‌هاي خودايمني مثل پمفيگوس ولگاريس، ليكن پلان، پمفيگوئيد غشاي مخاطي، سندرم بهجت و همچنين براي ضايعات دهاني به دنبال شيمي درماني و آفت‌هاي راجعه مي‌تواند موثر واقع شود. نانوذرات كايتوزان بارگيري شده با دارو، خاصيت مخاط چسپي دارند و ماندگاري دارو در محل ضايعات را افزايش و دوز لازم براي اثربخشي را كاهش مي‌دهند و سيستم فوم به كار رفته نيز پخش پذيري مناسب جهت دارو رساني به ضايعات گسترده حفره دهان را دارند . مبناي عملكرد اين مدل فوم سازها اختلاط مايع فوم شونده با هوا در يك محفظه كوچك و عبور از منافذ ريز و ايجاد فوم است به اين ترتيب نياز به پيشرانه ندارند. Buccal foam formulation containing Cylosporin for the treatment of oral lesions caused by autoimmune diseases

تاریخ ثبت: 1403/08/19
خلاصه اختراع:

سرطان از بيماري‌هاي خطرناكي است كه همواره سلامت جامعه بشري را تهديد كرده‌است. با پير شدن جمعيت جهان و تغييرات محيطي و سبك زندگي، تعداد افراد كشته شده توسط تومورهاي سرطاني هر ساله به صورت چشمگيري در حال افزايش است. به همين دليل يافتن درمان مناسب براي اين بيماري از مهمترين وظايف براي محققان حيطه پزشكي مي‌باشد. در اين خصوص، تجويز موضعي داروها در بافت تومور و رهايش طولاني مدت آن به عنوان يك رويكرد اميدواركننده براي درمان سرطان مطرح است. فرمولاسيون‌هاي ژل‌شونده درمحل به عنوان سيستم‌هاي دارورساني موضعي و رهايش كنترل‌شده براي شيمي‌درماني سرطان بسيار مورد توجه هستند. در فراورده دارويي حاضر، از انتقال فاز ناشي از تغيير دما براي ساخت يك هيدروژل تزريقي متشكل از پليمرهاي كيتوزان و پلوگزامر 407 كه حاوي نانواريتروزوم‌هاي بارگذاري شده با 5-FU هستند، استفاده شده‌است. بعد از تزريق داخل و يا اطراف توموري اين فرمولاسيون‌، حالت سل قبل از تجويز، بعد از پاسخ به تحريك در محل، به هيدروژل تبديل شده و به صورت موضعي و كنترل‌شده داروي مورد نظر را آزاد مي‌كند. فرمولاسيون پيشنهادي افزايش غلظت دارو به بيشترين مقدار در محل هدف و بيشترين فعاليت ضد توموري و همزمان كاهش سميت سيستمي دارو به كمترين مقدار را در‌ پي خواهد‌داشت. علاوه بر اين، ساختار سه بعدي هيدروژل و رهايش كنترل شده دارو از نانوذرات اريتروزوم باعث رهايش آهسته و در نتيجه مواجهه طولاني مدت دارو با بافت توموري مي‌شود. بنابراين، هيدروژل تزريقي حاصل حاوي نانواريتروزوم‌هاي بارگذاري‌شده با 5-FU، پتانسيل قابل توجهي را به‌عنوان كانديد اميدبخش براي تجويز موضعي و تقويت‌شده داروهاي شيمي‌درماني نشان مي‌دهد.

موارد یافت شده: 10