لیست اختراعات امير سياه پوش
پرتو درماني در بيش از 50% كل بيماران سرطاني كاربرد پيدا مي كند. همانند هر درمان ديگري اين شيوه درمان نيز عاري از عوارض نيست. در همه شيوه هاي پرتو درماني خارجي ناگزير بخشي از بافت پوستي بيمار نيز تحت تابش اين پرتو ها قرار مي گيرند و بسته به تكنيك پرتو درماني، دُزي كه به پوست پوشاننده هدف درمان مي رسد ممكن است از دوز هدف نيز بيشتر گردد.درجاتي از واكنش پوستي در طول يا پس از راديوتراپي براي حدوداّ 90% از بيماران اتفاق مي افتد. عوارض حاد پوستي ناشي از پرتو درماني علاوه بر تاثير عميق بر كيفيت زندگي بيمار و محدود كردن فعاليت هاي طبيعي و همچنين تحميل درد جسماني و هزينه هاي مادي بر وي، ممكن است به علت قطع دائمي و موقت پرتو درماني باعث كاهش آثار درماني نيز گردند. بعلاوه ممكن است اين عوارض با ساير درمان ها نظير جراحي يا شيمي درماني نيز تداخل كرده، مانع از پيشرفت درمان بيمار بر اساس پيش بيني قبلي شود. در اين طرح از گياه دارويي گل بابونه به علت داشتن اثرات درماني متعدد در برخي بيماريها استفاده شده است. عصاره بابونه حاوي تركيبات شيميايي زيادي همانند كامازولين ها، فلاووئيدها ، كومارين ها و... مي باشد. داروهايي كه داراي اثرات ضد التهابي، ضد باكتريايي يا فعاليت آنتي اكسيداني مي باشند، كانديداي مناسبي براي ترميم زخم محسوب مي شوند و تركيبات موجود در عصاره بابونه همه اثرات مذكور را دارا مي باشد. از گياه بابونه عصاره گيري شده و پس از فرمولاسيون به شكل پماد عرضه مي شود. اين طرح براي اولين بار در كشور ارائه مي گردد. زمينه ي كاري آن شامل پيشگيري و درمان درماتيت حاد ناشي از راديوتراپي است و مطلقاً نمونه ي داخلي و خارجي اين طرح وجود ندارد .
ديابت مليتوس يكي از بيماري هاي شايع در جهان و ايران مي باشد و اين بيماري عامل 4 ميليون مرگ در سال و 9% كل موارد مرگ و ميردر جهان ميباشد. بررسي ها حاكي از آن است كه 70-60 درصد بيماران مبتلا به ديابت به نوعي نوروپاتي محيطي و فقدان حس در پا دچار ميشوند و حدود 25% آنها زخم پاي ديابتي را تجربه خواهند كرد. بيش از نيمي از بيماران مبتلا به زخم پاي ديابتي به علت عفونت نياز به بستري در بيمارستان دارند و از هر 5 بيمار تحت درمان و مراقبت ، يك نفر ملزم به قطع اندام ميشود. در حال حاضر در هر 30 ثانيه يك بيمار مبتلا به ديابت به علت مشكلات زخم پاي ديابتي، تحت آمپوتاسيون قرار ميگيرد. بنابراين با توجه به مشكلات موجود در صدد ساخت پماد گياهي از آلوورا و بابونه جهت درمان زخم پاي ديابتي برآمديم تا گامي در جهت ارتقاء سطح سلامت بيماران مبتلا به ديابت ، برداشته باشيم . هدف از اين اختراع ساخت و توليد نوعي پماد از گياه آلوورا و بابونه است ، تا افراد كادر درمان از جمله پرستاران، كه از اعضاي اصلي گروه درمان بوده و به طور مداوم با بيماران در ارتباط هستند بتوانند با استفاده از آن ، زخم هاي ايجاد شده را بهبود بخشيده و از اين طريق به ارتقا كيفيت مراقبت هاي ارايه شده به بيماران و افزايش رضايت از زندگي آنها كمك كرده و در نهايت از هزينه هاي درماني و بيمارستاني كه جهت كنترل و كاهش اين عوارض صرف مي شوند، به نحو مطلوبي كاست.اين محصول 100 % طبيعي بوده و زمينه ي كاري آن استفاده جهت تمامي افراد مبتلا به ديابت و بدنبال آن زخم پاي ديابتي است و مطلقاً نمونه ي داخلي و خارجي با تركيب ياد شده وجود ندارد .
اين اختراع پماد موضعي حاوي سفيده تخم مرغ مي باشد كه در درمان سوختگي درجه دو سطحي و عمقي مي توان از آن بهره گرفت. با توجه به اين كه سوختگي يكي از تروماهاي رايج در سطح جامعه و دنيا است و موارد زيادي را درگيري مي نمايد و براي درمان آن داروهاي شيميايي كه داراي عوارضي فراواني هستند استفاده مي شود و همچنين با توجه به خواص سفيده تخم مرغ در ترميم زخم ها و نبود نمونه داخلي و خارجي اين دارو اقدام به ابداع اين دارو نموديم. مي توان از اين پماد براي درمان سوختگي هاي درجه دوم سطحي وعمقي و يا سوختگي هاي درجه پايين تر در بيماران استفاده نمود و ضمن كاهش مدت زمان ترميم از ايجاد اسكار بر روي پوست و سطح سوخته در مدتي كوتاه جلوگيري خواهد نمود.
داروي گياهي PGVA به عنوان يك درمان دارويي در بهبود و درمان كوويد 19 موثر مي باشد. در حال حاضر داروي خاصي كه بتواند بيماري كوويد 19 را به طور كامل و موثر درمان نمايد، ارائه نشده است. درمانهاي فعلي براي اين بيماري شامل داروهاي ضد ويروسي و ضد التهابي مي باشد كه اين داروها هم كمتر در دسترس بوده و هم گرانتر مي باشند
موارد یافت شده: 4