لیست اختراعات امير علي انوار


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1389/05/12
خلاصه اختراع:

پوشش نانو و آنتي ميكروبيال تخم مرغ مصرفي به منظور كاهش بار ميكروبي

تاریخ ثبت: 1389/03/10
خلاصه اختراع:

1- شير خوراكي به علت حرارت زياد در دماي پاستوريزاسيون بسيار ياز پروتئين هاي خود را از دست مي دهد. 2- روغن ماهي منبع غني از پروتئين كه بعد از استخراج به شير افزوده شده و اين كمبود را جبران مي نمايد. 3- سبب بهبود كيفيت شير شده. 4- سبب افزايش زمان ماندگاري شير مي گردد. 5- در بو و طعم شير هم بسيار تأثيرگذار مي باشد. در اين اختراع استخراج روغ ماهي انجام يافته و پس در سه مرحله به شير خوراكي تهيه شده افزوده مي گردد و از لحاظ لوگانوپتيك درصد 3/5 درصد مورد تأييد آزمايشي قرار گرفت. ادعا: غني سازي شير با پروتئين ماهي كه غني از پروتئين حيواني مي باشد.

تاریخ ثبت: 1401/03/01
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع توليد نانوامولسيون زعفران ايراني (Crocus Sativus L.) با تكنيك اولتراسونيك هموژنايز، علوم و مهندسي صنايع غذايي مي باشد.از مشكلات فني در اين زمينه مي توان به استفاده از حجم بالاي زعفران در صنعت اشاره كرد، با توجه به اين موضوع كه زعفران به عنوان كالاي صادراتي صنايع غذايي ايران در دنيا بوده و تحت عنوان طلاي سرخ حدود 79درصد حجم زعفران را دنيا به خود اختصاص داده است بصورت خام به فروش مي رسد و ارزش افزوده چنداني براي آن لحاظ نمي شود. نمود.از سوي ديگر زعفران داراي تركيباتي مي باشد كه به مرور زمان طي نگهداري و در برابر عواملي مانند نور دچار افت كيفيت مي گردد، همچنين استفاده از ساير روش هاي توليد نانوامولسيون زعفران نيازمند تجهيزات و انرزي زياد و يا اثرات سو بر محصول مي باشد، لذا به منظور كاهش حجم زعفران مصرفي، حفظ و نيز افزايش كيفيت خواص ارگانولپتيكي توليد نانوامولسيون زعفران مطلوب مي باشد و در بين روش هاي موجود با توجه به مطالب ذكر شده تكنيك اولتراسونيك هموژنايزر مناسب مي باشد.كاربرد اين محصول درصنعت توليد زعفران ، كارخانجات علوم ومهندسي صنايع غذايي و كليه مراكزي كه از زعفران استفاد مي كنند مي باشد. فرمول شيميايي محصول 2گرم زعفران ساييده +250ميلي ليتر آب و اتانول(20:80) 24ساعت در شيكر 100دور بر دقيقه همزن مغناطيسي 6ساعت 650دور در دقيقه صاف شدن با كاغذ صافي حرارت حذف اتانول نگهداري در ظروف دربدار در دماي يخچال اسپان80 + توئين80 (1:1) در ان-اكتان 15دقيقه، همزن 200دور در دقيقه +عصاره زعفران(%5) 330دقيقه، 600دور در دقيقه انتقال بشر به حمام آب يخ 5دقيقه در توانw150 دستگاه اولتراسونيك پروب دار. producing Iranian saffron(Crocus Sativus L.) nano emulation essence using ultrasonic homogenizer technique

موارد یافت شده: 6