لیست اختراعات اکبر امینی
دستگاه شبيه سازي گندلهها در كوره احيا مستقيم با سيستم تخليه كننده پنوماتيكي كه عمليات شبيه سازي گندلهها را در حالت صنعتي و آزمايشگاهي انجام ميدهد و تشكيل شده است از يك كوره كه درون محفظهاي عايق قرارگرفته است و لولههاي دو سر آن در نشيمنگاه محفظه عايق قرارگرفتهاند. درون محفظه عايق المنتهايي جهت حرارتدهي و افزايش دماي مخزن كوره تعبيه شده است،يك جك پنوماتيكي كه براي باز و بسته نمودن درب دستگاه از آن استفاده شده و اين جك با كمك يك گيره به درب لولايي دستگاه متصل است و فعال و يا غير فعال شدن اهرم جك باعث باز و بسته شده درب دستگاه ميشود، يك موتور و گيربكس براي تأمين حركت دوراني كوره كه چرخش آن با كمك سيستم اتنقال حركت به شفت كمكي منتقل ميشود. اين مجموعه دوراني بر روي يك سري ياتاقان و ساپورتهاي چرخشي قرار ميگيرد و با سرعت مشخص و بر اساس استاندارد دوران ميكند، فيلتر كه داراي در لولايي است كه پس از اتمام آزمايش، اين درب باز شده و گرد و غبار جمع شده در ظرف آن به آساني خارج ميشوند و نيازي به بازشدن كل مجموعه فيلتر نيست،دستگاه پنوماتيكي تخليهكننده گندلهها كه ابتدا دستگاه بالابر روبهروي دستگاه شبيه ساز كوره احيا قرار داده ميشود و پس از قرارگيري صحيح دستگاه، چرخهاي آن قفل شده تا در حين كار حركت نداشته باشد،واحد توزيع گاز در دستگاه آزمايشي شبيه ساز كوره احيا، كه اين واحد وظيفه توزيع گاز در سيستم را دارد و گازهاي احياي اين مجموعه شامل خط دي اكسيد كربن ، مونوكسيدكربن، متان، هيدروژن و نيتروژن است و با كمك پرشر ترنسميترهاي موجود در واحد توزيع گاز فشار خطوط تحت كنترل است و با تغيير و رد شدن از محدوده هشدار ميدهد،واحد كنترل و اندازهگيري در دستگاه آزمايشي شبيهساز كوره احيا كه وظيفه اين واحد شامل تأمين برق قسمتهاي مختلف دستگاه، كنترل تمام تجهيزات دستگاه به وسيله يك برد و تأمين برق المنت هاي حرارتي كوره و كنترل آن ها است.
روش مرسوم در ساخت سراميكها مستلزم صرف انرژي بسيار زيادي است كه چالش بسيار زيادي در جهان ايجاد كرده و مجامع طرفدار محيط زيست به دنبال محدود كردن كشورها در استفاده از انرژي هاي فسيلي هستند، از طرفي دستيابي به بهترين روشهاي ساخت سراميكهاي مهندسي با حفظ و بهينه سازي خواص هميشه موضوع پژوهش محققان بوده است. در سالهاي اخير استفاده از ميدان الكتريكي بيشتر مورد توجه قرارگرفته است. يكي از روشهايي كه در سالهاي اخير مطرح شده است سينتر پلاسماي جرقهاي(SPS) است كه عليرغم موفقيتهاي كسب شده بدليل گران بودن تجهيزات مورد استفاده و محدوديت در ابعاد قطعات توليدي نتوانست زياد موفق باشد اما اخيراً فلش سينترينگ به عنوان يك روش كارآمد سينتر به كمك ميدان الكتريكي براي مواد گوناگون از جمله اكسيدروي مطرح شده است كه باعث ميشود چگالش مواد پودري خيلي سريع(در حد چند دقيقه و حتي چند ثانيه) اتفاق بيافتد. ميدان الكتريكي و گرما بطور همزمان با ايجاد فلش براي ساخت سراميك وريستور استفاده شده است كه كاربرد آن در محافظت از تجهيزات برقي و الكترونيكي است. با استفاده از اين روش زمان سينتر(تفجوشي) از چندين ساعت در روشهاي معمول و سنتي به حدود چند دقيقه در روش فلش سينتر ميرسد. علاوه براين، دماي لازم براي رسيدن به چگالي مطلوب نيز صدها درجه كاهش مييابد لذا انرژي مصرفي براي توليد اين محصول شديداً كاهش مييابد و ويژگيهاي الكتريكي و فيزيكي وريستور را بهبود مييايد. لازم به ذكر است، در روش سينتر معمولي طولاني بودن دما و زمان سينتر منجر به رشد افراطي دانههاي اكسيد روي و تبخير اكسيد بيسموت كه از اجزا اصلي در ايجاد رفتار وريستوري است،ميباشد و به عبارتي كيفيت محصول را كاهش ميدهد. Method of producing ceramic varistor by flash sinter
در توليد سراميكهاي مهندسي كه به طور گسترده در صنايع مختلف مورد استفاده قرار ميگيرند، از روشهاي مختلف سينترينگ استفاده ميشود. فلش سينترينگ به عنوان يكي از جديدترين روشهاي سينترينگ سراميكها به كمك ميدان الكتريكي، همانند ساير روشهاي سينترينگ در جهت دستيابي به مشخصههاي مورد انتظار، مستلزم ايجاد ريزساختاري كنترل شده و چگال مي باشد. پيادهسازي اين روش نيازمند ساخت تجهيزاتي است كه شرايطي براي توزيع يكنواخت و قابل كنترل جريان الكتريكي فراهم كند. اختراع حاضر، در ارتباط با روشي براي ساخت سراميك هاي مهندسي ديسكي شكل با سيستم فلش سينترينگ متشكل از يك كوره الكتريكي و نگهدارندهي عايق در كنار يك منبع ولتاژ -جريان قابل كنترل با نرخ معين و ساير متعلقات آنها ميباشند كه با در نظر گرفتن ميزان رسانايي و سطح مقطع قطعه، شرايط بررسي اثر متغيرهاي فرايندي بر سينترينگ سراميك هاي مهندسي ديسكي شكل مختلف را تا تعيين شرايط بهينه سينترينگ در مقياس آزمايشگاهي و صنعتي فراهم ميكند.
موارد یافت شده: 6