لیست اختراعات بنفشه آقامحمدی
اسانس ساز دود مايع خوراكي در زمينه مهندسي مكانيك مي¬باشد. امروزه با پيشرفت صنايع گوناگون و رشد روز افزون تقاضا براي مواد با خواص بهتر و بهبود يافته و سرعت بالاتر در توليد، توجه به علوم و تجهيزات مختلف در همه زمينه ها مخصوصا صنايع غذايي معطوف شده است. دودي كردن مواد غذايي از ساليان بسيار دور براي بهبود عطر و طعم و همچنين افزايش مدت ماندگاري مواد غذايي استفاده مي¬شده است. دودي كردن سنتي به دليل دارا بودن رزين¬ها و بنزوپيرن¬هاي دود مي¬تواند اثرات زيان باري بر سلامت مصرف كننده داشته باشد. امروزه استفاده از دود مايع كه از نظر سازمان غذا دارو و اتحاديه اروپا ايمن در نظر گرفته شده است توصيه مي¬شود. به همين دليل استفاده از آن در پنير و ساير مواد غذايي از جمله سوسيس، همبرگر و فرآورده¬هاي گوشتي و لبني بسيار كاربرد دارد. به دليل رواج استفاده از محصولات دودي و نياز صنايع گوشتي و لبني در صنعت غذايي كشور به طعم دود مايع اقدام به ساخت اسانس ساز دود مايع خوراكيتحت شرايط اكسيداسيون و توليد دود مايع كنترل شده، گرديد تا بتوان بخشي از نياز صنعت طعم كشور را در اين زمينه برطرف نمود
موارد یافت شده: 1