لیست اختراعات حجت اله غلامي
چاقوي آشپزخانه ابزاي مفيد و در حين حال خطرناك براي كودكان مي باشد. كودكان با كنجكاوي خود به دنبال تقليد از والدين از اين ابزار بعضا استفاده مي كنند كه ممكن است باعث حادثه شود. از اين رو نگهداري چاقو در مكاني امن مدنظر مي باشد. با اين حال سهل انگاري دور از انتظار نيست، لذا استفاده از مكانيزمي كه بصورت خودكار در امر امن سازي اين ابزار استفاده شود ضروري است. اين اختراع يك غلاف مكانيكي است كه تنها توسط فرد بالغ مي توان آن را از روي چاقو جدا نمود و به دو صورت دستي و يا الكترومكانيكي مي تواند به صورت خودكار بعد از استفاده غلاف را بر جاي خود قرار دهد. لذا كودكان به تنهايي نمي توانند اين غلاف را از روي چاقو آزاد كنند و با لبه تيز چاقو برخورد كنند.
جكهاي دربازكن كنوني داراي معايبي مي باشند ازقبيل :مقاوم نبودن در برابر فشاركه باعث باز شدن لنگه ها به اندازه ورود يك فرد غير مجاز مي شود. احتمال كج شدن يا شكستن بازوها در صورت فشار زياد.يك فرد غير مجاز مي تواند با دستكاري و در آوردن پين جك؛در را باز نمايد . اين معايب بدان دليل است كه لنگه ها در چهارچوب نيز چفت نيستند و داراي قفل نيز نمي باشند.از طرفي براي قفل كردن لنگه ها بايد يكي از لنگه ها در چهارچوب چفت شود و اين امكان پذير نمي باشد زيرا در اينصورت بازو ها نمي توانند لنگه اي را كه بر چهارچوب چفت است باز كنند.براي رفع اين مشكلات جك و قفلي را طراحي كرده ايم كه با هماهنگي ؛ درب را بسته و يكي از لنگه ها را به چهارچوب چفت كرده و لنگه ديگر را نيز قفل مي كند و در عين حال مي تواند لنگه را از حالت چفت باز كرده و در را باز نمايد .همچنين طراحي آن به گونه ايست كه نمي توان آن را دستكاري كرده و جك را از كار انداخت و حتي اگر جك هم از كار بيفتد ،بازهم درب به وسيله قفل بسته مي ماند .
اين دستگاه تمام اتوماتيك جهت تسهيل از بين بردن موهاي زايد بدن توسط شمع (آرايشي) طراحي و ساخت گرديده است. اين پروژه به منظور ساخت دستگاهي است كه رفع موهاي بدن خانم¬ها را با سرعت و راحتي بيشتري نسبت به ساير روش¬هاي اپيلاسين موها به انجام برساند. شايان ذكر است كه خانم¬ها از روش¬هاي نسبتاً وقت¬گير و داراي تبعات جانبي براي اپيلاسون خود استفاده مي¬كنند. اين دستگاه به منظور سرعت بخشيدن و همچنين رفع تبعات اپيلاسيون طراحي و ساخته شده است.در اين دستگاه شمع آرايشي را وارد دستگاه كرده؛دستگاه، شمع را با دماي مناسب ذوب و به وسيله ي سيستم پمپاژ به بيرون و روي پوست هدايت مي كند .
هدف از اين اختراع ساخت سيستم گرمايشي مي باشد كه 1:اكسيژن اتاق را نسوزاند 2: باعث توليد گازهاي خطرناك و سمي در اتاق نشود 3: آرامش خاطر افراد را افزايش دهد 4 :ارزان قيمت باشد و قابل خريد براي همگان باشد 5: به راحتي نصب گردد 6 : هزينه ي نگهداري آن پايين باشد. در اين اختراع برآنيم تا سيستمي را طراحي كنيم كه منبع گرماي آن بيرون از اتاق بوده و گرما را با يك سيال به درون اتاق انتقال دهد.
موارد یافت شده: 4