لیست اختراعات حسن پیوندی
از مشكلاتي كه در بيماران با انتوباسيون طولاني مدت با آن مواجه هستيم مي توان به نكروز و پرفوراسيون تراشه اشاره كرد. اين عارضه به دنبال اختلال پرفوزيون مواد در سلول ها ي غضروفي تراشه به علت تحت فشار قرار گرفتن در زير كاف لوله تراشه رخ مي دهد. در طرح حاضر با استفاده از طراحي خاص از بروز اين مشكل جلو گيري مي شود. بدين صورت كه اين لوله تراشه با داشتن دو كاف ( بر خلاف لوله تراشه هاي معمول كه تك كاف هستند) فشار را در طول تراشه توضيع ميكنند به طوريكه هيچ گاه يك قسمت از تراشه براي بيش از ۲۴ ساعت تحت فشار قرار نمي گيرد. اين كار با پر و خالي كردن متناوب كاف ها انجام مي پذيرد.
طراحي و ساخت آتل نگهدارنده ناخن در درمان فرورفتگي ناخن در انگشت ، اين آتل در درمان Ingrown Nailكاربرد داشته به نحوي كه روند درماني را تسهيل ميبخشد و از بروز عود جلوگيري ميكند. در اين بيماران پس از برش لبه ي كناري ناخن آتل در اين محل قرار مي گيرد ومسير رشد ناخن را هدايت مي كند. همچنين شكل Ω مانند مقطع آتل به آن خاصيت ارتجاعي مي دهد كه اين مسئله موجب ميشود تا: ۱. آتل در محل ثابت بماند. ۲. اثر فشاري بر بافت زيرين موجب فيبروزه و سفت شدن آن مي شود و اين نكته از بروز عود بيماري جلوگيري ميكند. جهت ساخت اين آتل پس از اعمال اندازه هاي مناسب با استفاده از تكنولوژي سه بعدي پرينت گرفته مي شود. مواد سازنده با دارا بودن حالت اينرت و خنثي هيچگونه واكنش ازدياد حساسيتي را بدنبال نخواهند داشت.
همه روزه آزمايش هاي متعددي در زمينه فيزيك، شيمي، الكترونيك، نانو و ... در آزمايشگاه هاي صنايع، دانشگاهها، مراكز تحقيق و توسعه و ... در حال بررسي و انجام ميباشد. در پروسه اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل يك فرآيند يا آزمايش، همواره چالش هاي مختلفي پيش روي پژوهشگران قرار دارد. دستگاه و روش اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل فرايند آزمايش با قابليت تجميع ديتالاگرها اختراعي است در زمينه الكترونيك و ابزاردقيق كه به اندازه گيري، ذخيره سازي و كنترل فرآيندهاي آزمايش ميپردازد و همچنين روشي نوين و مقرون بصرفه در جهت پشتيباني انواع ديتالاگرهاو سيستم هاي كنترلي در آزمايشگاه ها و مراكز تحقيقاتي مي باشد. به اين صورت كه مجموعه اي از سنسورهاي موردنياز به ديتالاگرهايSlave متصل شده و داده برداري انجام ميشود. ديتالاگرهايSlave ميتوانند به صورت مستقل عمل كنند و همچنين در صورتي كه كاربر نياز به انجام آزمايش هاي متنوع در ابعاد وسيعتر داشته باشد، جهت يكپارچه سازي فرآيند آزمايشات، تمامي ديتالاگرهايSlave (متشكل از انواع سنسورهاي مختلف مورد نياز)، ميتوانند به يك ديتالاگرMaster متصل شوند. تمامي ديتالاگرهايMaster وSlave داراي امكاناتي مانند صفحه كليد، نمايشگر، حافظه داخلي ،GSM ، Wi-Fi و... ميباشند. بهينه سازي ديتالاگرهايMaster وSlave جهت هماهنگي آزمايشات از ديگر اهداف اختراع مورد نظر ميباشد.
طرح حاضر طراحي نسل جديدي از لوله هاي تغذيه است. كه براي تعبيه ي آن نيازي به گرفتن راديو گرافي كنترل نمي باشد و همچنين با توجه به طراحي ويژه ي اين طرح، ميتوان از يك مسير آناتوميك، همزمان لوله ي بيني ـ معدي و لوله ي تغذيه را عبور داد. اهميت اين موضوع در بيماران تروماي ناحيه ي صورت بيشتر مشخص مي شود كه به علت محدوديت هاي آناتوميك، اجبار به استفاده از راه هاي آلترناتيو تغذيه است. اين راه هاي جايگزين مثل تغذيه ي وريدي و يا ايجاد ژژنوستومي خود با عوارض گوناگوني همراه هستند، كه با استفاده از طرح حاضر در اينگونه بيماران مي توان از بكار بردن اين درمان هاي جايگزين اجتناب كرد و متعاقبا از عوارض انها جلوگيري نمود.
اين اختراع روشي نوين در جهت اندازه گيري ميانگين دماي نقاط مختلف در زمينه ابزار دقيق ميباشد. بحث و اهميت ميانگين گيري دماي نقاط مختلف، پارامتر بسيار مهمي در آزمايشات ميباشد. در بسياري از موارد كاربر نيازي به اطلاع از دماي تك به تك نقاط نداشته بلكه ميانگين گيري جمعي نقاط مورد نياز ميباشد. از عمده مشكلات پيش روي پژوهشگران ميتوان به داده برداري غير همزمان نقاط، افزايش زمان ميانگين گيري، بروز خطا با توجه به دخالت كاربر در نصب سنسور، تكرار آزمايش و انجام محاسبات ميانگين گيري غيرهمزمان اشاره نمود كه با روش موازي كردن سنسورهاي PT100 و سپس سري نمودن مقاومتهاي حاصل از آن ميتوان به رابطه اي دست يافت كه به ساده ترين حالت و تنها با داشتن يك ديتالاگر تك كاناله دماي نقاط مختلف را همزمان ميانگين گيري نمود، اين در حالي است كه در اين روش از سيم كشي كمتر استفاده ميشود و همچنين با كاهش توان اتلافي، خطاي كمتري در اندازه گيري خواهيم داشت.
موارد یافت شده: 6