لیست اختراعات حسين سعيدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ اظهارنامه: 1391/03/08
مالک/مالکان: غلامحسين سعيدي
تاریخ ثبت: 1391/07/29
مخترع/مخترعان: غلامحسين سعيدي
خلاصه اختراع:

ليوان چندقسمتي حاوي چند نوع نوشيدني

تاریخ ثبت: 1391/09/21
خلاصه اختراع:

در اين اختراع پس از معرفي نحوه عملكرد مدار فاصله سنج توسط سنسورهاي آلتراسونيك (فاصله سنجي بوسيله صوت) ، به بررسي عوامل محيطي اثر گذار بر سرعت صوت و جبران سازي اين عوامل جهت بهينه سازي و افزايش دقت دستگاه پرداخته شده، و در نهايت؛ مراحل ساخت و توليد يك دستگاه فاصله سنج آلتراسونيك با دقت بالا به كمك سنسورهاي دما و رطوبت توضيح داده شده است. دستگاه ساخته شده در مقايسه با ماژول¬هاي معدود آماده در بازار ( نمونه¬هاي خارجي) از دقت بيشتر و البته قيمت بسيار كمتري برخوردار مي¬باشد. همچنين اين دستگاه به علت در نظر گرفتن شرايط محيطي همچون دما و رطوبت، قابليت استفاده در شرايط مختلف آب و هوايي و همچنين محيط هايي با آب و هواي متغير را بدون تاثير بر فاصله اندازه گيري شده، دارا مي باشد كه نمونه خارجي فاقد اين مزيت ارزشمند مي باشد.

تاریخ ثبت: 1392/05/28
خلاصه اختراع:

در اكثر كاربردهاي مخابرات سيار، مخابرات ماهواره اي، و ديگر ادوات مايكروويوي دست يابي به قطعاتي با ابعاد كوچكتر و كارآيي بيشتر همواره مورد توجه بوده است. استفاده از ساختارهاي فراماده در دهه ي اخير رشد چشم گيري در بهبود و تغيير كاربري سيستم هاي مايكروويوي داشته است. از طرفي با گسترش سيستم هاي سيار، استفاده از ابزارهاي سبك تر كه بتواند تحرك سيستم را بيشتر كند مورد توجه بوده است. موجبر هاي مجتمع شده در زير لايه به عنوان اولين گام در جهت ايجاد يك موجبر در يك ساختار صفحه اي در همين راستا صورت گرفته است. موجبرهاي مستطيلي فلزي به دليل داشتن ساختار سه بعدي خود مشكلات زيادي در پيكره بندي با مدارت مايكروويوي كه بر روي زيرلايه هاي دي الكتريكي ساخته مي شوند دارند. با توجه به اهميت ساختار هاي SIW در مجتمع نمودن مدارات فركانس بالا، استفاده از روش هايي كه بتواند كاربري اين ساختار را افزايش دهد مورد توجه است. با توجه حل معادلات ميدان هاي مغناطيسي، ساختار هاي SIW رفتاري مانند ساختاري موجبري فلزي مستطيلي دارند. مد غالب انتشار امواج در آن ها مد TE10 بوده و فركانس قطعي در حدود فركانس قطع يك موجبر مستطيلي فلزي با همان عرض را دارند. در ساختار ارايه شده در اين سند با استفاده از تشديد كننده هاي مجتمع شده در SIW مي توان با طراحي مناسب باند عبور در زير فركانس قطع، كاهش فركانس قطع و ايجاد باند قطع در بالاي فركانس قطع را به دست آورد. ايجاد باند عبور امواج بازگشتي در زير فركانس قطع مي تواند در كنار كاهش فركانس قطع به عنوان كوچك سازي ساختار SIW مورد توجه قرار گيرد. زيرا فركانس قطع وابسته به عرض ساختار هاي SIW مي باشد كه با افزايش آن فركانس مذكور كاهش مي يابد. حال با ثابت نگه داشتن عرض SIW و كاهش فركانس قطع مي توان ادعا كرد ساختاري كوچكتر از ساختار معادل با همان فركانس قطع را به دست آمده است. در ادامه مي توان از همين ساختار به عنوان فيلتري با پاسخ ميان نگذر استفاده نمود كه مي توان كاربردهاي فراواني در سيستم هاي مخابراتي به عنوان حذف كننده ي باند نامطلوب داشته باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/01
مالک/مالکان: آقاي حسين سعيدي
تاریخ ثبت: 1394/12/16
مخترع/مخترعان: حسین سعیدی
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي اين اختراع براي اولين بار, تكنيكي است كه باعث مي شود محصول دورنگ , بر خلاف ديگر محصولات پلاستيكي دورنگ ديگر , داراي طرح گل از بيرون باشد . اين مزيتي است كه باعث مي شود پس از قرار دادن درب بر روي محصول , گل با رنگ دوم همچنان از بيرون نمايان باشد . اين خصوصيت در محصولات پلاستيكي دورنگ مشابه كه گل از داخل دارند , وجود ندارد و پس از قرار دادن درب بر روي محصول درنمونه هاي مشابه , گل ديگر نمايان نمي باشد .

تاریخ ثبت: 1395/06/25
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در حوزه ي ماشين هاي كشاورزي است. اين دستگاه براي كاشت پياز زعفران به صورت تمام خودكار، متراكم و منظم در مزرعه مي باشد كه زير ساخت هاي برداشت مكانيزه اين محصول با ارزش را نيز فراهم مي كند. پياز زعفران داراي پرز و پشم كنف مانند است كه مثل كلاف به هم پيچيده شده دور تا دور پياز زعفران را گرفته و اين ويژگي هاي پياز زعفران جدا سازي آنها از يكديگر را بسيار مشكل كرده است. به همين دليل است كه تاكنون دستگاهي تمام خودكار ساخته نشده كه همزمان بتواند پياز زعفران را از داخل مخزن به اندازه ي كافي و متناسب با تراكم كشت گرفته و از هم جدا كند و به داخل رديف هاي كشت هدايت كند كه اين مشكل در اختراع حاضر به طور كامل رفع شده با كمك غلطك هاي خوراك دهي پره دار كه در كف مخزن نصب شده پياز زعفران را از مخزن به پره ي تيت كن رسانده، سپس پره ي تيت كن عمليات جداسازي پيازهاي متصل به هم و هدايت آن ها به كانال ها را انجام مي دهد. پس از آنكه پياز هاي زعفران به هم پيچيده شده از يكديگر جدا شدند آماده ي مرحله بعدي كاشت هستند كه از طريق كانال ها به داخل خيش ها افتاده و به وسيله خيش ها در عمق مناسب كاشت مي شوند و در آخر روي آن ها به وسيله ي بيل متصل به پشت دستگاه با خاك پوشانده مي شود. به اين ترتيب كشت مكانيزه تمام خودكار زعفران براي اولين بار در دنيا توسط اختراع حاضر به سرانجام رسيده است كه داراي اهميت بسيار زيادي است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/17
تاریخ ثبت: 1390/01/27
مخترع/مخترعان: محمدحسين سعيدي راد
خلاصه اختراع:

خلاصه محصولات ريزدانه همانند زيره، سورگوم و يونجه و ... به دليل شكل و نوع و اندازه نيازمند طراحي و ساخت خرمنكوب ها و كمباين هاي خاص خود مي باشند. هر چند كه در اغلب نقاط دنيا براي كوبيدن اين محصولات از خرمنكوب هاي رايج غلات استفاده مي كنند ولي استفاده از اين نوع خرمنكوب ها به دليل مناسب نبودن، باعث از بين رفتن بخش زيادي از محصول مي گردد كه نياز به تحقيق و پژوهش در زمينه عوامل و پارامترهاي موثر در كوبش آن ها مي باشد. انجام اين تحقيق نيازمند وجود خرمنكوب آزمايشگاهي مي باشد. لذا به منظور رفع نيازهاي واحدهاي تحقيقاتي يك دستگاه خرمنكوب آزمايشگاهي ويژه محصولات ريزدانه طراحي و ساخته گرديد كه اين دستگاه متشكل از شاسي، استوانه كوبنده، صفحه ضد كوبنده سيستم تغذيه مواد به داخل كوبنده، دستگاه تغيير دور فركانسي و سيستم انتقال نيرو مي باشد. براي دوران استوانه كوبنده و سيستم تسمه نقاله از دو الكتروموتور سه فاز استفاده گرديده است كه بر روي شاسي نصب شده اند. دستگاه طراحي شده داراي قابليت هاي زير مي باشد: - امكان تغيير دور استوانه كوبنده با استفاده از دستگاه تغيير دور فركانسي از 100 تا 2000دور در دقيقه - امكان تغيير تيغه هاي كوبنده (دونوع تيغه سوهاني و تيغه ساينده) - امكان تغيير آهنگ تغذيه (دو نوع تيغه سوهاني و تيغه ساينده) - امكان تغيير فاصله بين كوبنده و ضدكوبنده - امكان تغيير صفحه ضد كوبنده

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/19
تاریخ ثبت: 1389/08/25
خلاصه اختراع:

بخاري هاي گاز سوز به عنوان رايج ترين وسيله تامين گرما جايگاه ويژه اي در ميان مصرف كنندگان خانگي دارد.اين وسيله در عين حال يكي از مصرف كنندگان عمده گاز در كشور به شمار مي رود. همزمان با بحث جدي لزوم داشتن استاندارد مصرفي اين نوع بخاري ها ، برخي كارخانجات به منظور بالا بردن راندمان توليدات خود، بصورت آزمون و خطا دست به پاره اي تغييرات در مشعل ، ورودي هوا و مسير حركت مواد محترقه زدند. متاسفانه اين تغييرات علي رغم افزايش راندمان باعث توليد گاز سمي مونو اكسيد كربن گشت و آمار تلفات جاني را بر اثر اين گاز خطرناك به شدت افزايش داد به گونه اي كه ديگر اين شركت ها ريسك دستكاري در طراحي هاي اوليه را نپذيرفتند. ‏در اين اختراع با شبيه سازي فرآيند احتراق در بخاري گاز سوز و مقايسه با دماهاي اندازه گيري شده از همان مدل بخاري در آزمايشگاه به الگويي صحيح از شبيه سازي دست پيدا كرده و سپس با كنترل هواي اضافي و مواد محترقه و تغيير در مسير آن بوسيله افزودن موانع به جا ، بدون توليد مونو اكسيد كربن، بيشترين راندمان ممكن را براي بخاري هاي گازسوز بدست آمده است .

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/13
مالک/مالکان: حسين سعيدي
تاریخ ثبت: 1388/12/04
مخترع/مخترعان: حسين سعيدي
خلاصه اختراع:

سيستم تك نفره اكسيژن هيپرباريك (پرفشار) كه به نام كوثر I ناميده شده است براساس باور مجري اين طرح بر فوايد موثر و منافع درماني آن طراحي ، اجرا و ساخته شده است. پس از ماه ها مطالعه سپس با استفاده از استانداردهاي لازم و ضروري جهت محفظه هاي تك نفره HBO و با اشراف كامل بر كليات، در هر مرحله با استفاده از تخصص مشاوران لازم و تخصص آن ها به رعيات استانداردهاي لازم كه عبارت بودند از: ANSI/ASME PVHOL1 ASME Sec VIII/div1, NFPA99 كليه مراحل طراحي انجام مشاورات ساخت قطعات و مونتاژ آن ها را پيگيري نمايم. ارزيابي هاي لازم شامل تست محل جوش ها و تست هاي هيدرواستاتيك همگي انجام و ثبت شده اند. گرچه در تمام مجموعه از هيچ نقشه يا فورمت سيستم مشابه استفاده نشده است ولي در طراحي و نصب واحدهايي از آن نظير 1-Muffler package,2-Recirculation system,3-Co2 scrubber ضمن استفاده از مراجع عمومي يا اختصاصي ، تجربيات جديدي كسب شد به قسمتي كه ساخت و بكاريري اين اجزاء با اين تجربيات توام شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1386/08/12
تاریخ ثبت: 1386/10/26
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 15