لیست اختراعات حمیده سادات محمدی پور
اختراع (دو ماده رنگ كننده گياهي جديد جهت افتراق مواد رزيني از ساختار دندان) كه در زمينه كاربرد (دندانپزشكي به ويژه ترميمي و ارتدنسي) ؛ براي حل مشكل (حذف ناخواسته مينا و عاج طي دباندينگ براكت هاي ارتودنسي و يا تعويض ترميم هاي قديمي همرنگ دندان به علت عدم افتراق بافت ميناي دندان و همچنين جلوگيري از با قي ماندن مقاديري از ادهزيو بر سطح دندان حين ديباندينگ ارتدنسي كه موجب مشكلات زيبايي در طولاني مدت مي شود) با راه حل (به كار بردن دو ماده رنگ كننده با بيس گياهي كه قابليت رنگ كنندگي ماده كامپازيتي بدون رنگ كنندگي نسج دندان را دارد) انجام گرديده است.
اختراع ادهزيو عاجي جديد حاوي تركيب كيتوزان/اكسيد نقره كه در زمينه دندانپزشكي ترميمي كاربرد دارد؛ براي حل مشكل ايجاد پوسيدگي ثانويه زير ترميم هاي كامپازيت رزين بعد از يك دوره سرويس دهي كلينيكي با راه حل افزودن تركيب كيتوزان باند شده به اكسيد نقره به ادهزيو با هدف بروز اثر سينرژيسم آنتي باكتريال با حداقل اثرات سميت سلولي و عدم تاثير مخدوش كنندگي روي استحكام باند عاجي از اين دو ماده انجام گرديده است.
ژل سفيد كننده دندان حاوي 40% هيدروژن پراكسايد و 1% فلوروهيدروكسي آپاتيت جهت استفاده در مطب و كلينيك دندانپزشكي كه در سفيد كردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در روش بليچينگ در مطب از غلظت بالايي از هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود. در اين محصول از غلظت 40% هيدروژن پراكسايد و همچنين از ماده رمينراليزه كننده فلوروهيدروكسي آپاتيت استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها و قابل رقابت بودن با نمونه هاي مشابه خارجي، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.
اختراع ژل سفيد كننده دندان حاوي 3% هيدروژن پراكسايد و 1% سديم هگزامتافسفات براي استفاده در منزل كه در زمينه سفيدكردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. 2 نوع روش بليچينگ موجود است. يكي بليچينگ در مطب كه از غلظت بالاي هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود و يكي هم بليچينگ در منزل كه از غلظت كمتري در حدود 3 تا 10 درصد استفاده ميشود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در اين محصول از ماده رمينراليزه كننده سديم هگزامتافسفات استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده با داشتن pH خنثي علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.
موارد یافت شده: 4