لیست اختراعات داود محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/10
تاریخ ثبت: 1391/03/31
خلاصه اختراع:

مقره هاي فشار قوي از جمله مهمترين اجزاي شبكه هاي قدرت محسوب مي گردند كه واسطه ميان خطوط هوايي توزيع و انتقال و تيرهاي توزيع نيرو و برجهاي انتقال مي باشند. ضمنا" بايد علاوه بر داشتن ويژگي هاي عايقي لازم داراي استحكام مكانيكي كافي نيز باشند. عوامل مختلفي بر عملكرد صحيح مقره هاي فشار قوي تاثير مي گذارند كه با لحاظ شرايط لازم در طراحي مناسب مقره ها مي توان با عث بهبود بهره برداري از خطوط و كاهش موثر خاموشي ها و افزايش قابليت اطمينان شبكه گردند. شرايط محيطي از جمله آلودگي محيط و شرايط آب و هوايي از جمله ميزان بارش ، ميزان باد، نشست آلودگي بر سطح مقره ها از اين موارد مي باشند. هدف از اين اختراع، توليد مقره اي براي عملكرد بهتر در شرايط آلوده مي باشد كه بهره گيري از اين مقره، منجر به كاهش چشمگير تلفات شبكه شده و با كاهش خاموشي هاي ناشي از خطاهاي نشت جريان و يا شكست عايقي سطح مقره، قابليت اطمينان شبكه را افزايش دهد. علاوه بر مزاياي فوق با استفاده تكنيك به كار رفته در ساخت اين مقره، اضافه بر اينكه از روش سعي و خطا به منظور دستيابي به پروفيل بهينه كه گاهي به صرف دو سال زمان نياز دارد، اجتناب مي شود، صرفه جويي قابل ملاحظه اي در هزينه هاي ساخت و طراحي مقره و تلفات شبكه صورت خواهد گرفت. ايده استفاده از مقره هاي تركيبي (پليمري سراميكي) كه در برگيرنده مزاياي هر دو نوع مقره (پليمري و سراميكي) و همچنين برطرف كننده بخش عمده اي از معايب آنها مي باشد، از مدتي قبل در دنيا مطرح شده و به موازات طرح موضوع ساخت و استفاده اين نوع مقره ها در دنيا، فعاليتهاي مشابهي نيز در ايران و در پژوهشگاه نيرو آغاز گرديد كه منجر به تعريف يك پروژه تحقيقاتي در اين زمينه شد. نهايتا اين پروژه به توليد محصولي انجاميد كه هم اكنون در مناطقي با آلودگي، UV و گرماي زياد در ۷ استان در طول مدتي بيش از ۲ سال نصب و مورد ارزيابي قرار گرفته و عملكرد بسيار مناسبي را از خود نشان داده است. همچنين درخواستهاي متعددي از كشورهاي ديگر نظير امارات ، كلمبيا ، مكزيك و غنا در خصوص خريد اين اختراع وجود دارد كه در حال مذاكره و مبادله قرار داد با شركت توليد كننده مي باشند

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/27
تاریخ ثبت: 1391/09/18
مخترع/مخترعان: سيدداود محمدي كهنگي
خلاصه اختراع:

نفوذ سنجي Penetration testing يكي از انواع مهم آزمايش هاي برجا است در اين آزمايش ها جسمي شبيه يك مخروط يا شكل ديگر در اثر فشار يا ضربه در داخل خاك نفوذ مي كند و مقاوت آن در مقابل نفوذ به مشخصات خاك ارتباط داده مي شود آزمايش هاي نفوذ سنجي به دو دسته كلي تقسيم مي شوند دسته اول از نوع استاتيكي و نوع دوم ديناميكي مي باشد كه انرزي لازم براي نفوذ در خاك در اثر ضربه تامين مي شود . در نفوذ سنجي هاي ديناميكي بالا بردن چكش با توجه به وزن و ارتفاع سقوط ممكن است به صورت دستي و يا كمك موتور انجام گيرد معمولا نفوذ سنجي هاي ديناميكي خيلي سبك و سبك اين عمل به صورت دستي و نفوذ سنجي هاي ديناميكي متوسط به بالا بردن چكش از نيروي موتوري استفاده مي شود . با توجه به مطالب مذكور ساخت و استفاده از اين دستگاه براي پروژه هاي عمراني خاكي مي توان علاوه بر كاهش هزينه حفاري و آزمايشگاهي ( افزايش صرفه اقتصادي ) پرارامترهاي مورد نياز طراحي را با دقت بالايي به دست آورد .

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/08
تاریخ ثبت: 1392/08/08
خلاصه اختراع:

مقره‌ها تجهيزات مهمي از ديدگاه قابليت اطمينان انتقال انرژي الكتريكي به شمار مي‌روند. مواد عايق متفاوتي به عنوان عايق مقره‌ها به كار مي‌روند، كه با توجه به شرايط محيطي، وضعيت آلودگي، جنبه‌هاي اقتصادي و فني انتخاب مي‌شوند. مقره‌هايي كه امروزه در خطوط انتقال و توزيع به كار مي‌روند، از نظر جنس عايق، عمدتاً شامل مقره‌هاي شيشه‌اي، مقره‌هاي پرسلاني و مقره‌هاي كامپوزيتي هستند. ضرورت استفاده از مقره‌هاي كامپوزيتي غيرسراميكي سبك، انعطاف‌پذير و با عملكرد مناسب در شرايط آلوده و مرطوب در خطوط نيرو به شدت احساس مي‌شده است. امروزه مقره‌هاي كامپوزيتي در خطوط با رده‌هاي ولتاژي مختلف استفاده مي‌شوند. سبكي و غيرشكننده بودن مقره‌هاي كامپوزيتي كه كمتر از 20% وزن مقره‌هاي پرسلاني معادل را دارا مي‌باشند و نيز خواص عايقي عالي اين مقره‌ها در محيط‌هاي آلوده و مرطوب سبب گسترش استفاده از آن‌ها شده است. با توجه به نياز كشور به استفاده از مقره‌هاي كامپوزيتي، طراحي و ساخت مقرة كامپوزيتي آويزي توزيع و فوق توزيع تا ردة 63 كيلوولت براي نخستين بار در كشور با هدف تدوين دانش فني پايه‌اي مقره‌هاي كامپوزيتي براي كاربرد در حادترين شرايط كشور، در پژوهشگاه نيرو به اجرا رسيده و كلية اهداف پيش‌بيني شدة پروژه شامل طراحي و ساخت نمونة آزمايشگاهي و ارزيابي عملكرد از طريق آزمون‌هاي آزمايشگاهي و ميداني، محقق گرديده است. همچنين دانش فني توليد، به يك شركت خصوصي واگذار گرديده و از اين طريق، محصول به توليد انبوه رسيده است. مقرة مذكور، قابليت استفاده در خطوط هوايي 63 كيلوولت به صورت نصب اويزي يا كششي را داراست.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/11
مالک/مالکان: آقاي داود محمدي
تاریخ ثبت: 1395/12/17
مخترع/مخترعان: داود محمدي
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع سيستم پيشران شناور با نيروي مستقيم انفجار است. اين اختراع و نمونه هاي كاربردي آن عموما مربوط به صنايع پيشران شناور هستند. بطور مشخص سيستمي را معرفي مي كند كه مي تواند در شناورها جايگزين سيستمهاي پيشران موجود از جمله موتور ديزل شود. مكانيك، مكانيك سيالات، و الكترونيك از رشته هاي فني مربوط هستند. كاربرد احتمالي ديگر، فشار آوردن روي مايعات بهر منظور است. وزن، تمركز اجزاي مولد نيرو، هزينه هاي تعمير و نگهداري مربوط به قطعات زياد شامل قطعات محرك فراوان، و مراحل متعدد بين انفجار و وارد شدن نيرو به آب در سيستمهاي مورد استفاده در شناورهاي كنوني باعث محدود شدن كارايي آن سيستمها مي شوند. هسته مركزي اختراع حاضر فقط شامل يك محفظه انفجار و يك دريچه مي شود. همينكه انفجار صورت گرفت، دريچه به روي آب باز شده و نيروي حاصل از انفجار بصورت مستقيم به آب وارد مي شود. اين نيرو مي تواند براي پيشرانش شناور مورد استفاده قرار بگيرد. به غير از اين دو قطعه اصلي، يك فضا مي تواند جلوي دريچه قرار گيرد تا آب مورد فشار را ذخيره و/يا هدايت كند. بر اساس سه قطعه محفظه انفجار، دريچه، و فضا، سه نمونه از اختراع ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1397/08/29
تاریخ ثبت: 1399/05/22
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر "بوشينگ هيبريدي (پليمر + سراميك)، با مقاومت مكانيكي مناسب و مطمئن و مقاوم در برابر شرايط آب و هوايي با آلودگي و ريز گرد بالا" است كه مربوط به حوزه‌ي برق، زير بخش توزيع و انتقال برق و هم چنين پست‌هاي برق مي‌باشد. بوشينگ هاي متداول امروزي (بوشينگهاي سراميكي) مشكلاتي نظير عملكرد نامناسب در محيط‌هاي آلوده، وزن زياد، شكنندگي، محدوديت‌هايي در فاصله خزشي با توجه به محدوديت‌هاي ساخت دارند. جهت رفع اين مشكلات استفاده از سطوح عايقي سيليكون مي‌تواند راه حل بسيار مناسبي باشد. اين سطوح با توجه به دارا بودن خاصيت آبگريزي، سبب كاهش جريان نشتي و بهبود عملكرد در شرايط آلوده مي‌شود. همچنين با توجه به چگالي پايين آن، وزن محصول در نهايت كمتر خواهد شد. سيليكون رابر در دسته مواد الستومر قرار دارد از اين‌رو قابل انعطاف هستند و در برابر فشارها و ضربات مكانيكي عملكرد بهتري از خود نشان مي‌دهند. همينطور امكان ساخت پروفايل هاي متنوع وجود دارد. براي تحمل نيروهاي مكانيكي وارده بر بوشينگ، از هسته با جنس سراميك استفاده شده است. سراميك عملا از شرايط محيطي متأثر نمي‌شود و پيري در آن رخ نمي‌دهد. ضمن اينكه استقامت مكانيكي بسيار بالائي از خود نشان مي‌دهد. اين اختراع قابل استفاده در ترانسفورماتور‌ها تا سطح ولتاژ 33 كيلوولت بجاي بوشينگ هاي چيني متداول است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/02
تاریخ ثبت: 1389/09/17
خلاصه اختراع:

با توجه به معضلات صنعت برق ايران از نقطه نظر نبود معيار دقيقي جهت سنجش ميزان آلودگي و معايب عمده روش هاي سنتي، براي اولين بار دستگاه سنجش آلودگي محيط روي ايزولاسيون خطوط و پست هاي فشار قوي طراحي و ساخته شده و مورد آزمايش قرار گرفته است. اين دستگاه شامل چهار لوله عمودي است كه هر كدام داراي يك شكاف مي باشند و به گونه اي تنظيم شده اند تا رو به چهار جهت اصلي جغرافيايي قرار گيرند. يك ظرف جمع كننده آلودگي، نيز در انتهاي هر لوله قرار دارد. ‏با توليد ١٠۵ ‏عدد از اين دستگاه و نصب آنها در مناطق مختلف كشور و سپس انجام عمليات برداشت آلودگي از دستگاه هاي ساخته شده و تجزيه و تحليل آزمايشگاهي و بردازش اطلاعات، نقشه طبقه بندي آلودگي محيط در مناطق خاص كشور بدست آمده است. ‏بعلاوه با توجه به ضعف استاندارد ‏بين المللي 60815 EC در اين خصوص و پس از تحليل هاي صورت گرفته روي نتايج حاصل از بهره گيري دستگاه، ضمن ارائه نقشه پهنه بندي آلودگي ايران، براي اولين بار در جهان معيار گرافيكي تلفيقي آلودگي ارائه و پيشنهاد شد كه منجر به تصحيح استاندارد بين المللي گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/26
تاریخ ثبت: 1389/08/16
خلاصه اختراع:

مقره ها از جمله مهمترين اجزاي شبكه هاي قدرت محسوب مي گردند كه جهت ايجاد اتصال مكانيكي مابين خط انتقال و يا توزيع نيروي الكتريسيته و دكل بكار مي روند و وظيفه آنها علاوه بر داشتن ويژگيهاي عايق الكتريكي دارا بودن استحكام مكانيكي كافي مي باشد. هدف از اين اختراع: ارايه روشي براي پيش بيني عملكرد مقره در شرايط آلوده ارائه مي باشد كه در دستيابي به پروفيل مناسب سودمند باشد. با استفاده از اين تكنيك، علاوه بر اينكه از روش سعي و خطا به منظور دستيابي به پروفيل بهينه كه گاهي نياز به صرف دو سال زمان دارد اجتناب مي شود، صرفه جويي قابل ملاحظه اي در هزينه هاي ساخت و طراحي مقره و تلفات شبكه انجام شده و با كاهش خاموشي هاي ناشي از خطاهاي نشتي قابليت اطمينان شبكه افزايش مي يابد. براي انجام شبيه سازي ها ابتدا پروفيل مقره در نرم افزار Auto CAD ترسيم شده و سپس در نرم افزار GAMBIT مش بندي مي گردد. مدل مش بندي شده پس از منتقل شدن به نرم افزار FLUENT با در نظر گرفتن فرضيات اوليه و حل جريان حول پروفيل مقره مورد تجزيه و تحليل قرار مي گيرد. تا كنون با استفاده از اين تكنيك مقره هايي از جنس پليمري - سراميكي توليد شده كه تمام استانداردهاي مورد نياز را نيز تأمين كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/24
تاریخ ثبت: 1387/05/05
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 9