لیست اختراعات دلاور شهباززاده
دستگاه ديجيتال هوشمند زهرگيري از بندپايان با استفاده از امواج اولتراسونيك و پالس هاي الكتريكي امكان زهر گيري از خانواده بندپايان شامل گيره داران (Chelicerata) ، هزارپايان (Myriapoda) و شش پايان(hexapoda) را بدون آسيب رساندن به جاندار انجام دهد .اين دستگاه با استفاده از امواج اولتراسونيك و پالس هاي الكتريكي منجر به تحريك رهاسازي زهر بندپايان مي گردد و اين عمل را مي توان به صورت هماهنگ و همزمان و يا به صورت مستقل انجام دهد و ميزان زهر استحصالي را تا 25% روش هاي قديمي افزايش دهد ، اين دستگاه به صورت هوشمند طراحي شده است و داراي سيستم حفاظت مي باشد و در صورت احتمال ايجاد آسيب به جاندار و يا صدمه به سيستم به صورت خودكار نسبت به قطع جريان و به صدا در آمدن بوق هشدار و سپس براي چند ثانيه ارتباط پروب از سيستم قطع شده و پس از ان به صورت خودكار با اطلاعات بهينه دوباره راه اندازي مي گردد . استفاده از اين دستگاه بسيار آسان بوده و به دليل طراحي هوشمند و تعبيه اطلاعات بهينه هر گونه در حافظه دستگاه و امكان انتخاب گونه بر روي صفحه نمايش دستگاه و استفاده از تنظيمات خودكار نيازي به دانش علمي و تجربه جانورشناسي ندارد اما با اين حال امكان استفاده از نرم افزار دستگاه به صورت تنظيمات دستي نيز وجود داشته و كاربر مي تواند كليه پارامتر هاي زهر گيري را از طريق صفحه نمايش و كيبرد سيستم تغيير و تنظيم نمايد و در صورت لزوم در حافظه دستگاه براي استفاده مجدد ذخيره سازي كند و اين پارامترها شامل فركانس التراسونيك ، نوع پالس تحريكي ، پريود تحريك، ميزان ولتاژ اعمال شده ، نوع شوك الكتريكي و ميزان جريان الكتريكي مي باشد ، دستگاه داراي پورت انتقال اطلاعات مي باشد و به كمك ان مي توان نرم افزار دستگاه را به روز نمود و اطلاعات ديگر بندپايان را نيز به حافظه دستگاه منتقل كرد و يا اينكه اطلاعات ذخيره شده را به سيستم هاي ديگر انتقال داد. طراحي مدارات الكترونيكي اين دستگاه به صورت ديجيتال صورت گرفته كه به آن امكان انجام عمليات بدون هيچگونه تغييري در كاليبراسيون دستگاه به واسطه دما و يا رطوبت محيط را ميدهد .
يكي از علل عمده مرگومير و ناتوانيها در دنيا، سوختگيهاي پوسـت و ضـايعات حاصل از آن است. داروهاي شيميايي موجود در بازار دارويي كشور كه در درمان بيماري هاي سوختگي مورد استفاده قرار مي گيرند گاها باعث بروز التهابات پوستي مي گردند و از طرفي علاوه بر هزينه بر بودن تاثير مناسب را گاها ندارند و مصرف زياد آنتي بيوتيك ها براي جلوگيري آلودگي باكتريايي باعث پيدايش گونه هاي مقاوم به درمان مي گردد. استفاده از گياهان دارويي بـه دليـل عوارض جانبي كمتر، گوناگوني تركيبات مؤثره موجـود در گياهان و هزينههاي اقتصادي پايينتر يكي از روشهاي مهم درمـاني در اين زمينه است اين اختراع با بهره گيري از 32%عصاره ريشه گياه قوسك (Amygdalus eburnea)،16% عصاره برگ گياه كاج (Pinus halepensis) و10% عصاره گياه خرفه(Portulaca oleracea )، 10%عصاره گياه كلپوره(Polium Teucrium) و 20%اكسيد روي باعث تسريع بهبود زخم هاي ناشي از سوختي و جلوگيري از آلودگي باكتريايي مانع رشد گونه هاي اشريشياكلاي –كلبسيلا پنومونيا- استافيلوكوك اپيدرميديس- سراشيا- سودوموناس آئروژينوزا شود و از طرفي با خاصيت قارچ كشي شديد خود مانع رشد Candida albicans و Aspergillus flavus و Candida glabrata در محل زحم ناشي از سوختگي مي گردد
خلاصه: گزيده شدن با جانوراني كه توليد زهر مي كنند نظير عقرب و مار به عنوان يكي از مشكلات در سيستم بهداشت عمومي بسياري از كشورهاي دنيا مطرح است. همچنين باكتري هايي كه در بدن انسان توليد توكسين مي نمايند و از اين طريق عوارضي را در فرد آلوده ايجاد مي نمايند نيز يكي از مسائلي است كه سيستم بهداشتي دنيا با آن درگير مي باشد. سرم تراپي تنها راه درمان قطعي اين بيماري ها مي باشد اين آنتي سرم ها اغلب از اسب و يا گوسفند تهيه مي شود كه مي توانند در انسان بيماري سرم ايجاد نمايند كه داراي عوارض زيادي مي باشد. آنتي سرم تهيه شده از شتر مي تواند يكي از بهترين جايگرين هاي آنتي سرم هاي اسبي باشد زيرا اين حيوان با انسان داراي قرابت بيشتري است . حجم آنتي سرم بيشتري را مي توان از شتر بدست آورد. همچنين وجود آنتي بادي هاي تك زنجيره اي كه داراي مقاومت بيشتري نسبت به شرايط سخت محيطي هستند از ديگر مزاياي آنتي سرم هاي شتري مي باشد.
1- شير خوراكي به علت حرارت زياد در دماي پاستوريزاسيون بسيار ياز پروتئين هاي خود را از دست مي دهد. 2- روغن ماهي منبع غني از پروتئين كه بعد از استخراج به شير افزوده شده و اين كمبود را جبران مي نمايد. 3- سبب بهبود كيفيت شير شده. 4- سبب افزايش زمان ماندگاري شير مي گردد. 5- در بو و طعم شير هم بسيار تأثيرگذار مي باشد. در اين اختراع استخراج روغ ماهي انجام يافته و پس در سه مرحله به شير خوراكي تهيه شده افزوده مي گردد و از لحاظ لوگانوپتيك درصد 3/5 درصد مورد تأييد آزمايشي قرار گرفت. ادعا: غني سازي شير با پروتئين ماهي كه غني از پروتئين حيواني مي باشد.
كاربرد نانو سيلور در توقف و درمان سلولهاي سرطاني مغز استخوان
موارد یافت شده: 6