لیست اختراعات رضا مرادي
ساخت نانوكامپوزیتهای پلی یورتان ، پلی متیل متاكریلات و نانو ذرات رس (كلی) با خواص میرایی و جذبی صوتی
اين اختراع در زمينه ساخت نانو جاذب هاي صوتي بر پايه تركيبات پليمري پلي يورتان و پلي متيل متاكريلات به صورت شبكه اي پليمري در هم نفوذ كرده (IPNs) مي باشد. در حال حاضر در داخل كشور از عايق هاي حرارتي از قبيل پشم شيشه، پشم سنگ و آزبست به عنوان جاذب هاي صوتي استفاده مي¬شود كه داراي معايبي متعددي از جمله عدم جذب صداهاي فركانس پايين و مياني و عوارض انساني و زيست محيطي مي باشد. با توجه به مشكلات و محدوديت هايي ايجاد شده توسط مواد غيرآلي همچوم پشم سنگ و پشم شيشه به عنوان مواد جاذب صوت، در سالهاي اخير مواد آلي جايگزين مواد غير آلي شده و بيشتر در جاذب ¬هاي صوتي كاربرد پيدا كرده¬اند. پليمرهاي ويسكوالاستيك خواص مكانيكي فوق العاده از جمله استحكام زياد، سفتي- جرم بالا و جذب انرژي بويژه در زمينه عايق سازي صوتي و حرارتي دارند. توانايي پليمرها در تبديل انرژي صوتي و ارتعاشي به انرژي گرمايي به محدوده دماي انتقال شيشه¬اي بستگي دارد. دماي انتقال شيشه اي را مي توان با استفاده از روش هاي مختلفي از قبيل روش كوپليمريزاسيون، پيوند پليمري و تشكيل شبكه هاي پليمري در هم نفوذ كرده (IPN) و استفاده از نانوفيلرها افزايش داد. IPN گروه جديدي از تركيبات پليمري به فرم شبكه هستند كه در آن حداقل يك جزء پليمريزه و يا در حضور پليمر ديگر كراس لينك مي شوند. در اين روش يكي از اجزاء در حضور پليمر ديگر تهيه و با اتصالات عرضي به پليمر ديگر تشكيل شبكه مي¬دهد. از IPNها بعنوان آلياژهاي پليمري ياد مي¬شود. خصوصياتي از جمله مقاومت مكانيكي خيلي بالا، پايداري حرارتي مشخص، ميزان حلاليت محدود و خواص دي الكتريك خوب و پيوستگي دائم بخش¬هاي شبكه پليمري و غلبه بر ناسازگاري ترموديناميكي، شبكه پليمري در هم نفوذ كرده(IPNS) را نسبت به پليمرهاي تركيبي متمايز كرده است. بكار بردن سطوح جاذب نانو در ساختار IPNها جهت افزايش ميرائي و كاهش انعكاس، يكي از موثرترين راه كارها در جهت افزايش عملكرد جذب صوتي آنها مي باشد. بطوريكه در اختراع حاضر نتايج حاصله نشان داد كه با طراحي جاذب هاي صوتي بر پايه تركيبات پليمري پلي يورتان (PU) و پلي متيل متاكريلات (PMMA) بصورت شبكه هاي پليمري در هم نفوذ كرده (IPN) و بدنيال آن استفاده از نانو ذرات در ساختار پليمري نانوكامپوزيت ها علاوه بر آنكه سبب افزايش خواص مكانيكي و پايداري گرمايي شده است ، توانسته سب
دستگاه كنترل هوشمند پمپ آب متشكل از دو بخش مكانيكي و الكترونيكي به گونه اي طراحي شده كه توانايي كنترل خودكار پمپ آب خانگي و يا صنعتي را داشته باشد تا اينگونه پمپها تنها در زمان استفاده كاربر و با تنظيمات دلخواه كاربر كار كنند. يكي از نو آوري¬هاي اين طرح كه كمك شاياني به كاهش هزينه ي خانوار از طريق بالا بردن عمر و راندمان كاري كليد اتوماتيك مي كند استفاده از ترياك بعنوان المان قطع و وصل كننده الكتروپمپ به جاي رله مي باشد. لازم به ذكر است كه براي اولين بار از اين روش در چنين دستگاه هايي استفاده شده كه اين مهم يك نوآوري براي اين محصول محسوب مي-شود. يكي ديگر از نوآوري هاي اين كار اين است كه در صورتي كه شفت پمپ به هر علت قفل گردد كليد اتوماتيك فرمان خاموش كردن را صادر كرده و از سوختن موتور جلوگيري مي كند. بنابراين در طرح پيشنهادي دو مشكل عمده كه باعث سوختن و يا خراب شدن سريع كليد هاي موجود در بازار مي¬شنود مورد توجه قرار گرفته و براي رفع آنها راهكار ارايه شده است.
خلاصه توصيف : به صورت دستي و فردي از عيوب خطوط انتقال جريان آگاه مي شدند كه ايمني امر زماني رخ مي داد كه افت فشار در سيستم ايجاد مي شدند و جريان كاملا قطع مي شد اما با ساخت اين روبات ديگر نياز به نيروي انساني براي كنترل خطوط انتقال جريان سيال نمي باشد و اين روبات هر گونه نقص در خطوط را شناسايي كرده وبه مركز كنتزل مخابره مي كند . اين روبات به شكل يك حلقه مي باشد در داخل لوله هاي انتقال قرار مي گيرد و قابليت منقبض و منبسط را در لوله هايي كه قطر آنها تغيير مي كند را دارا مي باشد كه در طول لوله حركت مي كند و با سنسوره اي موجود و حسن گرمايي كه دارا مي باشد مي تواند عيوب خط انتقال جريان مانند شكستگي ترك خوردگي و .... را تشخيص داده و به مركز كنتزل مخابره كند .
دستگاه سيلابزني مغزه به منظور شبيه سازي جريان سيال در شرايط مخزن در مقياس آزمايشگاهي به كار برده ميشود. اين دستگاه به منظور مطالعات آزمايشگاهي فرآيندهاي ازديادبرداشت نفت در حالت هاي ثانويه و ثالثيه مانند تزريق گاز در حالتهاي مختلف، تزريق نانو، تزريق مواد شيميايي و ... قبل از اجراي پروژه هاي صنعتي به كار برده ميشود. محاسبات مربوط به تراوايي نسبي و مطلق سنگ و سيال را نيز ميتوان بررسي نمود. در اين دستگاه جهت بالا بردن ضريب ايمني و سرعت عمل به جاي استفاده از پيچ و مهره در محفظه هاي انتقال سيال و نگهدارنده مغزه از درپوشهاي رزوه اي با گام بلند كه فشار بالاتري نيز تحمل ميكنند استفاده شده است. به منظور افزايش دقت نتايج بدست آمده تمامي گيج هاي فشار ثابت آنالوگ با مبدلهاي فشار جايگزين شده و براي ثبت داده هاي فشار و همچنين كنترل پمپ هاي تزريق از نرم افزار كامپيوتري استفاده شده است. طراحي سيستم به گونه اي است كه كمترين اتلاف حرارتي و كمتري فضاي حجم مرده (Dead Volume) را داشته باشد.
ماده 13- خلاصه توصيف اختراع عنوان اختراع : ميكروفيلتراسيون گروه هاي آمين ، آميد و سيانيد دود سيگارت توسط ميكروسيليكاي استخراجي از گياهان. در سالهاي اخير مراكز تحقيقاتي بخش عمده اي از تحقيقات خود را براي پيدانمودن جاذب هايي با قابليت جذب انتخابي تركيبات دود سيگارت اختصاص داده اند . با توجه به ساختار گروه هاي عاملي آمين ، آميد و سيانيدي ميتوان از تركيبات سيليسي و سيليكاتي جهت جذب آن استفاده نمود . جهت تهيه ميكرو سيليكا گياه دم اسب مورد نياز از مناطق جنگلي روستاي سراج محله شهرستان بهشهر تهيه گرديد . گياه فوق پس از انتقال به آزمايشگاه در دماي 60 درجه سانتيگراد و طي مدت 48 ساعت در آون قرار داده شد تا كاملاً خشك گردد . سپس ابتدا كاملاً سوزانده شده و سپس خاكستر حاصل در دماي 1200 درجه سانتيگراد و به مدت زمان 4 ساعت در كوره الكتريكي مدل CARBOLITE حرارت داده شد و پس از خنك شدن ميكروسيليكاي حاصل به شكل پودرهاي سوزني شكل و سفيد رنگ از كوره خارج گرديد ( شكل1) .پودر حاصل مورد آناليز تصويربرداري با ميكروسكوپ الكترونيكي روبشي قرار گرفت و نوع ساختار و اندازه ذرات ان تعيين گرديد (شكل2 ) . نتايج نشاندهنده اندازه ذرات 1 تا 4 ميكرومتر براي ميكروسيليكاي فوق مي باشد . مقدار 5 ميليگرم ميكروسيليكاي استخراجي درون فيلتر سيگارت قرار داده شد . .افت فشار سيگارت mmC 118 (ميليمتر آب بر هر نخ سيگارت ) اندازه گيري گرديد و سيگارت ها توسط ماشين دود قديمي مدل FILTRONA CSM تحت شرايط استاندارد سوزانده شد . ميكروسيليكاي حاوي تركيبات دود جهت استخراج تركيبات ، درون 100 ميلي ليتر متانول HPLC شركت مرك قرار گرفته و به مدت 8 ساعت با شيكر مدل GERHARDT,LS2 و با دور rpm6 شيكر گرديد . محلول پس از فيلتراسيون به دستگاه كروماتوگرافي گازي – اسپكتروسكوپي جرمي( GC/MS) مدل QP2010 شيمادزو با گاز حامل هليم با خلوص 99/99% و با نرم افزار كتابخانه NIST - WILLY22 طبق برنامه معين تزريق گرديد : نتايج نشان دهنده جذب بالا و نشان داد بالاترين جذب مربوط به تركيبات زير مي باشد : N,N-dimehyl formamide, 4-piperidin-1-yl-oxazolidin-2-one, N-6-dimethylmalonyl-2-methylpiperidine-1-carbaldehyde, Ethylhydrazine oxalate, Methylfluoroacetonitrile, Ethanediimideic acid dihydrazide, Pyrolle, 2-(hydroxyimino)ethyl acetate, N-acetyl-N-(acetyloxy) acetamide, Methyl phenidate, 2-piperidineneacetic acid, alpha, alpha ,-phenyl-,methyl ester, 1-[2-(1,3-cyclopentadien-1-yl)ethyl]pyrolidine, Nicotine, N-(1-hydroxy-4-oxo-1-phenylperhydroquinolizine-3-yl) carbamic acid benzyl ester, Hydrazoic acid, 1-epislaframine, 2-allyl-3,5-dimethylpyrazine, 1-benzoyl-1h-napht[2,3-d]imidazole-6,7-di carboxylic anhydride, Propionic amide, Ammonium carbamate, L-( -)alpha-alanine, Acetaldehyde, 2-cyanoaziridine, 8-azidoadenosine, Tertadecylaldehyde, 1-cyano-1-thioethyl(1/-ethoxy)cyclopentane, Nitrosotrimethyleneimine, 4-cyano-4-thioethyl(1/-ethoxy)hepta-1,6-diene, Formaldehyde oxime trimer, Nitrosomethan amine, 1-(2-methoxy ethyl) hydrazine. نتايج نشان ميدهد ساختار اسيدي لويس ميكروسيليكا قابليت جذب تركيبات داراي الكترون شناور را دارا ميباشد .
در اين پروژه طراحي و ساخت يك هواپيماي مينياتوري دنبال شده است. طراحي اين هواپيما بر اساس متدي نوين نسبت به طراحي هواپيماهاي معمولي با استفاده از روش انرژي انجام شده است. سيستم هدايت كننده هواپيما از نوع نيمه خودكار مي باشد بدين صورت كه با تعبيه سيستم پايدار كننده هواپيما پايداري خود را بدون دخالت خلبان حفظ كرده و هدايت هواپيما از طريق سيستم ارسال تصوير وGPS به كمك خلبان با استفاده از نقشه ماهواره اي انجام خواهد پذيرفت. شايان ذكر است هواپيما قادر به پرواز در خارج از محدوده ي ديد خلبان نيز مي باشد.
با استفاده از اين دستگاه جهت سيل زدن كورد كيسه خون به صورت اتو ماتيك به تعداد تعريف شده و فواصل تعريف شده و فواصل تعريف شده كورد كيسه خون را با سيل زدن جدا ميكند لذا با توجه به برنامه داده شده به حافظه دستگاه بعد از قرار دادن كيسه بر روي دستگاه وزدن شاستي start دستگاه با توجه به استانداردها شروع به سيل زدن مي كند. انجام سيل زدن دستي معايب خاص خود را خواهد داشت از قبيل 1-باعث پايين امدن سرعت كار اپراتور مي شود 2-در هنگام سيل زدن امكان صدمه ديدن كيسه ي خون و خطر پاچيده شدن خون به طرف اپراتور را دارد كه باعث الوده شدن اپراتور مي شود3-با توجه به اين كه سرعت و حجم كار زياد است و دراستاندارد ها و sop وزارت بهداشت و درمان امده است كه حتما بايد بين شماره هاي كورد سيل زده شود، در حالت دستي به علت خطاي كار اپراتور دربين شماره هاي كورد ،سيل زده نمي شود واين كار باعث از بين رفتن شمارهاي كورد مي شود ودرنهايت باعث خطا در تشخيص مي گردد
تركيبات پودري بر پايه مواد طبيعي جهت كاهش اثرات غير نرمال زنجيره پلي پپتيدي آلفا و بتا تركيبي از شيرين بيان60 گرم- زيره 60 گرم- رازيانه 10 گرم- نعناع 10 گرم- انسيون شيرين 10 گرم- اين مواد با آب به(طبيعي) و مقدار كمي عسل به آن اضافه كرده و به صورت قرص در آورده خشك شده مي باشد. روش ساده تر: داروها را كوبيده و با معدل آن قند يا شكر كوبيده مخلوط و قبل هر غذا يك قاشق مرباخوري با كمي آب ميل كنيد( با آب وشكر مخلوط و ميل نماييد)تركيبي از:جوانه هاي گندم-جو-جودوسر-يونجه-برنج-عدس هركدام به ميزان 2 واحد و جوانه هاي جوسياه- جومعمولي- تخم اسفناج-تخم شاهي-نخود-ماش-لوبيا هر كدام به ميزان 1 واحد اينها را باهم مخلوط كرده و روزانه در3نوبت وهر نوبت1 قاشق غذاخوري از ان را مصرف نماييد برگ سنا 50 گرم – گل سرخ50 گرم – ترنجبين50 گرم- افسنتين25 گرم – تخم كتان 25 گرم – گل ختمي 25 گرم اين مواد را مخلوط و نيمكوب كرده هر بار يك قاشق غذاخوري از آن را در 2 ليوان آب ريخته روي شلعه ملايم بگذاريد تا بجوشد و يك ليوان بماند آنگاه صاف كنيد و شيرين كرده و بعد ظهرها بعد از غذا ميل كنيد.اين دارو با اسهال دادن در درمان شركت ميكند(اسهال آور است)اگرشخص با 1بار خوردن آن دچار رانش شكم نشد ميتواند مصرف آنرا افزايش دهد و برعكس اگر شخصي دچار اسهال شديد شد مي تواند مصرف آنرا كاهش دهد بهرحال بايد به گونه اي مصرف شود كه تا روزي 4 بار اسهال بصورت ملايم ايجاد شود و 20روز اسهال ملايم برقرار باشد تخم گشنيز350 گرم – آويشن 25 گرم – مرزنجوش25 گرم – كاكوتي 25 گرم – پونه25 گرم – نعناع 25 گرم روز– اوكاليپتوس25 گرم اين مواد را با هم مخلوط كرده و هر شب قبل خواب در ظرف آبي جوشانده و به مدت 10 دقيقه بخور دهيد .كندش 2واحد - تخم گشنيز 1واحد– گل بنفشه0.5واحد– اين مواد را با هم مخلوط و پودر مي شوند سپس به اندازه نوك قاشق چايخوري از آن را در بيني كشيده پس از لحظاتي عطسه هاي پي درپي بروز مي كند حداقل بيشتر از 15 تا20 بار عطسه كردن صورت ميگيرد (اين عمل10 دقيقه بعد از عمل بخور انجام شود)آنگاه پس از تمييز كردن بيني در هر سوراخ بيني يك قطره روغن بنفشه يا بادام شيرين بچكانيد. مخلوطي از سركه به مقدار10% و شيره انگور به مقدار90% است كه همراه غذا روزي 2 تا 3 وعده هر وعده به ميزان 3 تا5 قاشق در يك ليوان آب رقيق كرده و بنوشيد.
اين وسيله با استفاده از سامانه طراحي شده، سرعت آب شهري را بدون نياز به هيچگونه انرژي خارجي يا الكتريكي به كمك طراحي جديد شير تغيير مسير و افشانه، افزايش داده و يك جريان نازك چرخشي سيال ايجاد ميكند كه جهت پاك سازي محيط داخل دهان (مناطقي كه با مسواك و نخ دندان تميز نمي شوند) بكار برده ميشود.
موارد یافت شده: 40