لیست اختراعات زهرا حسيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1394/12/03
مالک/مالکان: زهرا حسيني
تاریخ ثبت: 1395/09/24
مخترع/مخترعان: زهرا حسيني
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع بدين شرح است كه به دليل اسيب هاي اسكتي و عضلاني فراوان وارده بر نيروي متخصص مشغول به كار در واحد سونوگرافي اين اختراع به كمك شخص مي ايد تا عوارض ناشي را بر طرف كند. اين اختراع به وسيله پايك هايي به ديوار و يا به دستگاه سونوگرافي نصب مي شود همچنين بايد به برق نيز متصل باشد .سيم پروب و نيز خود پروب در جايگاههاي مشخص شده روي پروب مكانيكي سونوگراف قرار ميگرد. پس از نصب پروب مكانيكي سونوگراف بر روي پروب هاي موجود و متداول در بازار بر روي اين اختراع اماده به استفاده بدون كمك و يا دخالت دست مي باشد .يني طوري طراحي شده كه قابليت نصب بر روي پروب هاي موجود را دارد كه به كاهش هزينه و افزايش كارايي آن كمك بسياري مي كند. اين اختراع قابليت انجام تمامي حركات مورد نياز در سونوگرافي از جمله حركت به چهار جهت، زاويه گيري و تنظيم ميزان فشار و فاصله وارده بر ناحيه آناتوميكي با توجه به جثه بيمار را از طريق پنل كنترلي كه قابليت جابه جايي داشته و بر روي ميز پزشك و يا در كنار پنل كنترل دستگاه سونوگرافي و هر جاي ديگر بسته به راحتي و سليقه پزشك سونوگرافر مي تواند قرار مي گيرد را دارد.

تاریخ ثبت: 1397/12/19
خلاصه اختراع:

سرطان كبد پنجمين سرطان شايع و سومين سرطان كشنده در جهان است. از آنجايي كه سرطان كبد به دليل فنوتيپ تهاجمي، معمولا در حالت هاي پيشرفته تشخيص داده مي شود و درمان قطعي براي افزايش بقاي بيماران وجود ندارد، بنابراين درمان هاي بر پايه مولكولي در مراحل اوليه بيماري با مهار تكثير سلول هاي بنيادي سرطاني كه عامل اصلي عود، متاستاز و مقاومت به درمان هستند بسيار موثر مي باشد. SOX2 يك فاكتور رونويسي است كه افزايش بيان آن باعث حفظ بقاي سلول هاي بنيادي سرطاني مي شود. شواهد فراوان وجود سلول هاي بنيادي سرطاني را در كارسينوم كبد تاييد مي كند و نشان مي دهد كهSOX2 در حفظ سلول هاي بنيادي سرطاني كبد و القاي پيشرفت تومور نقش دارد. دراختراع حاضر كه براي اولين بار در كشور انجام شد، از استراتژي كاهش بيان ژن SOX2 با كمك siRNA(si-SOX2) با نام "ساكسين" در سلول هاي سرطاني كبد استفاده شد و تاثير مهار اين ژن در تكثير سلول ها و ايجاد تومور در موجود زنده مورد بررسي قرار گرفت. ساكسين توانايي كاهش بيان ژن SOX2 را به صورت اختصاصي دارد و با كاهش تكثير سلول هاي سرطاني Hep G2، تومورزايي در موش هاي nude به طور معني داري كاهش يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/07
مالک/مالکان: آقاي ياسر صافي
تاریخ ثبت: 1399/05/15
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع بدين شرح است كه بدليل وجود تعداد محدود از سنسور هاي گرافي هاي داخل دهاني و تعويض روكش سنسور پس از هر گرافي و انجام روزانه هزاران گرافي داخل دهاني در مراكز تخصصي راديولوژي دهان -فك و صورت همچنين احتمال بروز انتقال عفونت هنگام تعويض روكش سنسورها و صرف وقت و انرژي نيروي مشغول به كار، اين اختراع به كمك مي آيد تا با تعويض خودكار محافظ سنسور از مشكلات به وجود آمده جلوگيري كند. دستگاه بر روي ميز قرار مي گيرد و سنسور به همراه محافظ آلوده آن وارد دستگاه مي شود و سپس محافظ آلوده توسط گيره ها از سنسور جدا مي شود. كاور آلوده از سنسور توسط سيستم مكش هوا جدا شده و به مخزن زباله وارد مي شود. تصوير سنسور به وسيله اسكنر خوانده شده و سپس از طريق روكش ساز با كشيده شدن محافظ جديد بر روي آن سنسور داراي محافظ پاكيزه و جديد آماده استفاده مجدد مي شود.

تاریخ ثبت: 1400/01/14
خلاصه اختراع:

اپي توپ هاي ايمونوژنيك B-cell و T-cell از آنتي ژن هاي SAG1، MIC4 وROP18 مربوط به انگل توكسوپلاسما را با استفاده از روش بيوانفورماتيك و نرم افزارهاي آنلاين مختلف پيش بيني كرديم. سازه پروتئيني RMS حاوي سه اپي توپ مشترك سلول B و T از ژن هاي SAG1، MIC4 وROP18 توسط لينكر rigid با بهترين چينش به هم متصل و بعنوان كانديد مناسب واكسن ارائه شد. ساختار دوم و سوم پروتئين پيش بيني شد. بهينه سازي كدون ها بر اساس E. coli k12 انجام گرفت. همچنين ساختار دوم mRNA مربوط به سازه پيش بيني و سازگاري كدون بررسي شد. اين سازه پروتئيني به پلاسميد pET28a+ منتقل گرديد. پلاسميد به باكتري Escherichia coli(E.coli) سويه (BL21) ترانسفورم و باكتري مستعد شد. در نهايت، اين آنتي ژن پروتئيني توليد و پس از تأييد بيان پروتئين به روش SDS PAGE و وسترن بلات با استفاده از كروماتوگرافي ميل تركيبي تخليص گرديد و در ادامه كار جهت ارزيابي ايمني سلولي و خوني در موش هاي BALB/c ايمن شده با اين آنتي ژن، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. اين واكسن برخلاف واكسن هاي تهيه شده از انگل هاي زنده يا ضعيف شده، خطر فعال شدن انگل را ندارد و با هزينه كمتر و زمان كوتاه تر به مقادير مختلف قابل توليد است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/27
تاریخ ثبت: 1400/02/05
خلاصه اختراع:

بعلت دشواري رگ گيري در كودكان، حفظ مسير تغذيه وريدي ِتعيه شده و جلوگيري از خراب شدن آن بعلت دستكاري كودك ، هميشه دغدغه ي سيستم پرستاري و درماني بوده. جهت مرتفع شدن اين دغدغه ،مچ بندي با قابليت پوشاندن آنژيوكت تعبيه شده بطور كامل و بي حركت كردن محل تعبيه ي آنژيوكت روي مچ يا ساعد دست ، باطراحي كارتوني ِشخصيتهاي محبوب كودكان ،از جنس ژلاتين (خانواده اي از سيليكون)، منعطف و سازگار با پوست دست ،طراحي شده . لازم به ذكر است ،براي در دسترس بودنِ دريچه ي تزريق آنژيوكت ،سوراخ هاي مخصوصي در روي مچ بند تعبيه شده است. همچنين در سطح زيرين اين مچ بند غلافي قرار دارد كه در آن آتلي از جنس آلومينيوم با انحناي آناتوميك، جهت بي حركت كردن مچ و ساعد قرار مي گيرد. جنس اين مچ بند به گونه اي انتخاب شده است كه قابليت استريل شدن بطور مكرر را دارا باشد. همچنين طرح كارتوني ۳بعدي (برجسته) روي آن ، ديدگاه كودك را نسبت به آنژيوكت بعنوان وسيله ي درماني تهاجمي ، مثبت تر مي كند و با ظاهري كودكانه باعث تحمل بيشتر شرايط بيماري براي كودك مي شود. همچنين به علت كاهش ميزان اختلال در مراحل درمان ، به علت كاهش امكان خرابي مسير وريدي ، دوره درمان كوتاه تر مي مي گردد. روش كار: نحوه عملكرد و نصب اين اختراع به اين صورت است كه ابتدا آنژيوكت درون رگ دست تعبيه مي شود و با چسب به صورت اوليه ثابت مي گردد(روند اوليه و استاندارد نصب آنژيوكت)، سپس مچ بند روي دست بيمار بسته مي شود، به صورتي كه تنه ي اصلي آنژيوكت در برش مخصوص خود قرار گرفته و دريچه ي تزريق آنژيوكت در دسترس قرار بگيرد. سپس لوله ي سرم از زير مچ بند عبور داده مي شود و با توجه به جهت تعبيه ي آنژيوكت از انتهاي مچ بند خارج مي شود. در پايان با محكم ساختن چسب هاي مچ بند، مچ بند به همراه آنژيوكت محكم در جاي خود قرار مي گيرد. برخي از ويژگي ها: • محافظت از آنژيوكت تعبيه شده در اطفال و كودكان در رده سني 2.5 تا 4 سال. • پيشگيري از خرابي مكرر و تلاشهاي متوالي براي رگ ‌گيري در اطفال(رگ گيري در اطفال و خراب شدن مكرر رگ بيمار، يكي از مسايل چالش برانگيز براي پرسنل پرستاري و پزشكان معالج اطفال است) • وجود آتل آلومينيومي با زاويه ي فانكشنال در مچ بند ،باعث باز ماندن مسير رگ مي شود. • شايع ترين محل هاي رگ گيري و تعبيه ي آنژيوكت در ساعد و دست اطفال هر رده سني شناسايي شده

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/03
تاریخ ثبت: 1399/10/01
مخترع/مخترعان: بی بی زهرا حسینی
خلاصه اختراع:

افزايش اثرآنزيموليز ژلاتين با عصاره كيوي با استفاده از روش كويتاسيون كه در زمينه دارويي,غذايي,آرايشي و بهداشتي و مكمل هاي ورزشي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه درحال حاضر توليد پپتيدهاي غذايي و دارويي با استفاده از آنزيم هاي پروتئاز شامل تريپسين وكيموترپسين انجام ميگيرد كه درواقع نوعي سم مي باشد و چون در روش آنزيمي حذف آنزيم انجام نميشود حذف تريپسين انجام نشده و در محصول باقي مي ماند .در حال حاضر از آنزيم اكتينيدين موجود در عصاره كيوي نيز براي توليد پپتيدهاي كوتاه زنجير استفاده شده كه به علت پايين بودن اثر آنزيم اكتينيدين به همراه تريپسين مورد استفاده قرار گرفته است با اين راه حل ..انزيموليز پروتئين با استفاده از اكتينيدين انجام ميشودكه آنزيمي طبيعي است وبراي افزايش اثر،روش كويتاسيون مورد استفاده قرار گرفته است كه با توليد حباب تسريع در فرايند انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/09
تاریخ ثبت: 1400/06/03
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع بدين شرح است كه بدليل كاربرد گسترده سنسور ديجيتال در راديوگرافي ها در حوزه بهداشت و درمان و هم اينكه يكي از پرمراجعه ترين مراكز تشخيصي بهداشتي درماني مراكز تصوير برداري مي باشد و كاربرد گسترده روزانه در مراكز با هدف بهبود كاركرد و حفظ سلامت و جان مراجعه كنندگان با جلوگيري از انتقال عفونت و بيماري ها اين اختراع به كمك راديولوژيست هاي دهان، فك و صورت مي آيد تا با روكش سازي به صورت كاملا خودكار جهت سنسور ديجيتال به همراه قسمتي از سيم آن كه در مواجهه با دهان و ترشحات آن قرار مي گيرد از بروز مشكلات مذكور جلوگيري نمايد. پس از وصل برق دستگاه سنسور ديجيتال بدون رويه در دستگاه قرار مي گيرد. با فشردن دكمه استارت رويه از رول به سمت سنسور حركت كرده و اطراف سنسور را فرا مي گيرد و سنسور با روكش جديد قابل استفاده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/07/24
تاریخ ثبت: 1400/10/13
خلاصه اختراع:

درمان دارويي در كودكان زير 5 سال اكثرا به صورت مايع،شربت و قطره مي باشد. به دليل سن كم اين كودكان، دقت در ميزان و خوراندن اين دارو ها از اهميت بالايي برخوردار است زيرا عدم توجه به اين موضوع مشكلات فراواني را به همراه دارد كه از جمله ان ها ميتوان به خطر آسپيراسيون ، اندازه گيري نادقيق ناشي از عدم قدت و مشكلات مربوط به غلظت دارو و مشكلات رواني ناشي از عدم پذيرش دارو اشاره كرد. اين اختراع يك وسيله الكترومكانيكي براي اندازه گيري ميزان دارو به صورت دقيق و اتوماتيك مي باشد. اين اختراع با دارا بودن سيستم اندازه گيري الكترونيكي، مشكل اندازه گيري دارو هاي مايع را به طور كامل حل مي كند. اين ويال الكترومكانيكي با طراحي جذاب و منحصر بفرد براي كودكان باعث جلب توجه و تشويق آنها براي خوردن دارو شده، خطر اسپراسيون ريوي را كاهش داده و فرايد طاقت فرساي تجويز دارو را راحت تر ميكند. همچنين اين دستگاه مجهز به سيستم شست و شوي خودكار جهت ضدعفوني آن مي باشد.

موارد یافت شده: 9