لیست اختراعات با مالکیت
زهرا حسيني
6 عدد
خلاصه اختراع بدين شرح است كه به دليل اسيب هاي اسكتي و عضلاني فراوان وارده بر نيروي متخصص مشغول به كار در واحد سونوگرافي اين اختراع به كمك شخص مي ايد تا عوارض ناشي را بر طرف كند. اين اختراع به وسيله پايك هايي به ديوار و يا به دستگاه سونوگرافي نصب مي شود همچنين بايد به برق نيز متصل باشد .سيم پروب و نيز خود پروب در جايگاههاي مشخص شده روي پروب مكانيكي سونوگراف قرار ميگرد. پس از نصب پروب مكانيكي سونوگراف بر روي پروب هاي موجود و متداول در بازار بر روي اين اختراع اماده به استفاده بدون كمك و يا دخالت دست مي باشد .يني طوري طراحي شده كه قابليت نصب بر روي پروب هاي موجود را دارد كه به كاهش هزينه و افزايش كارايي آن كمك بسياري مي كند. اين اختراع قابليت انجام تمامي حركات مورد نياز در سونوگرافي از جمله حركت به چهار جهت، زاويه گيري و تنظيم ميزان فشار و فاصله وارده بر ناحيه آناتوميكي با توجه به جثه بيمار را از طريق پنل كنترلي كه قابليت جابه جايي داشته و بر روي ميز پزشك و يا در كنار پنل كنترل دستگاه سونوگرافي و هر جاي ديگر بسته به راحتي و سليقه پزشك سونوگرافر مي تواند قرار مي گيرد را دارد.
سرطان كبد پنجمين سرطان شايع و سومين سرطان كشنده در جهان است. از آنجايي كه سرطان كبد به دليل فنوتيپ تهاجمي، معمولا در حالت هاي پيشرفته تشخيص داده مي شود و درمان قطعي براي افزايش بقاي بيماران وجود ندارد، بنابراين درمان هاي بر پايه مولكولي در مراحل اوليه بيماري با مهار تكثير سلول هاي بنيادي سرطاني كه عامل اصلي عود، متاستاز و مقاومت به درمان هستند بسيار موثر مي باشد. SOX2 يك فاكتور رونويسي است كه افزايش بيان آن باعث حفظ بقاي سلول هاي بنيادي سرطاني مي شود. شواهد فراوان وجود سلول هاي بنيادي سرطاني را در كارسينوم كبد تاييد مي كند و نشان مي دهد كهSOX2 در حفظ سلول هاي بنيادي سرطاني كبد و القاي پيشرفت تومور نقش دارد. دراختراع حاضر كه براي اولين بار در كشور انجام شد، از استراتژي كاهش بيان ژن SOX2 با كمك siRNA(si-SOX2) با نام "ساكسين" در سلول هاي سرطاني كبد استفاده شد و تاثير مهار اين ژن در تكثير سلول ها و ايجاد تومور در موجود زنده مورد بررسي قرار گرفت. ساكسين توانايي كاهش بيان ژن SOX2 را به صورت اختصاصي دارد و با كاهش تكثير سلول هاي سرطاني Hep G2، تومورزايي در موش هاي nude به طور معني داري كاهش يافت.
هيالورونيك اسيد ماده اصلي ماتريكس خارج سلولي است و به طور گسترده در بافتهاي مهره داران توزيع شده است. هيالورونيك اسيد يك گليكوزآمينوگليكان بدون نقص است و شامل يك ساختار خطي نسبتاً ساده از واحدهاي متناوب دي-گلوكورونيك اسيد و ان-استيل-دي-گوكوزامين است كه از طريق پيوندهاي β-1،3- و β-1،4-glycosidic مرتبط است(شكل 1).هيالورونيك اسيد در بسياري از فرآيندهاي كليدي از جمله سيگنالينگ سلولي ، التيام زخم ، بازسازي بافت ، مورفوژنز ، سازماندهي ماتريس و پاتوبيولوژي دخيل است و داراي خواص فيزيكي و شيميايي بي نظيري از جمله زيست سازگاري ، تجزيه پذيري و زيست تخريب پذيري و خواص ويسكوالاستيك است. به همين دلايل ، هيالورونيك اسيد به عنوان يك سيستم تحويل دارو در درمان سرطان ، درمان بيماري هاي چشم ، آرترولوژي ، پنومولوژي ، راينولوژي ، ارولوژي ، محصولات زيبايي و آرايشي مورد بررسي قرار گرفته است(شكل 2). براي بهبود و سفارشي شدن خواص و كاربردهاي آن ، هيالورونيك اسيد مي تواند در معرض تغييرات شيميايي قرار بگيرد: مانند كوپليمرسازي و اتصالات متفاوت. اسيدهيالورونيك از منابع مختلفي نظير بند ناف، مايع زجاجي چشم، مايع مفصلي و تاج خروس، پوست تخم مرغ و تخمير باكتري استخراج ميشود. پوست تخم مرغ يكي از منابع ارزان و در دسترس و سرشار از اسيدهيالورونيك است. با توجه به سودآوري بالاي حاصل از فروش اين محصول، تسهيل روش استخراج و فرآوري محصول با سرعت بالا و كمترين ميزان هزينه، امري اجتناب ناپذير است.
افزايش اثرآنزيموليز ژلاتين با عصاره كيوي با استفاده از روش كويتاسيون كه در زمينه دارويي,غذايي,آرايشي و بهداشتي و مكمل هاي ورزشي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه درحال حاضر توليد پپتيدهاي غذايي و دارويي با استفاده از آنزيم هاي پروتئاز شامل تريپسين وكيموترپسين انجام ميگيرد كه درواقع نوعي سم مي باشد و چون در روش آنزيمي حذف آنزيم انجام نميشود حذف تريپسين انجام نشده و در محصول باقي مي ماند .در حال حاضر از آنزيم اكتينيدين موجود در عصاره كيوي نيز براي توليد پپتيدهاي كوتاه زنجير استفاده شده كه به علت پايين بودن اثر آنزيم اكتينيدين به همراه تريپسين مورد استفاده قرار گرفته است با اين راه حل ..انزيموليز پروتئين با استفاده از اكتينيدين انجام ميشودكه آنزيمي طبيعي است وبراي افزايش اثر،روش كويتاسيون مورد استفاده قرار گرفته است كه با توليد حباب تسريع در فرايند انجام گرديده است.
خلاصه اختراع بدين شرح است كه بدليل كاربرد گسترده سنسور ديجيتال در راديوگرافي ها در حوزه بهداشت و درمان و هم اينكه يكي از پرمراجعه ترين مراكز تشخيصي بهداشتي درماني مراكز تصوير برداري مي باشد و كاربرد گسترده روزانه در مراكز با هدف بهبود كاركرد و حفظ سلامت و جان مراجعه كنندگان با جلوگيري از انتقال عفونت و بيماري ها اين اختراع به كمك راديولوژيست هاي دهان، فك و صورت مي آيد تا با روكش سازي به صورت كاملا خودكار جهت سنسور ديجيتال به همراه قسمتي از سيم آن كه در مواجهه با دهان و ترشحات آن قرار مي گيرد از بروز مشكلات مذكور جلوگيري نمايد. پس از وصل برق دستگاه سنسور ديجيتال بدون رويه در دستگاه قرار مي گيرد. با فشردن دكمه استارت رويه از رول به سمت سنسور حركت كرده و اطراف سنسور را فرا مي گيرد و سنسور با روكش جديد قابل استفاده مي باشد.
موارد یافت شده: 6